Peste 39 000 de produse
{{ aa_name() }}

Artemide Curiosity 36 lampă de masă 0174010A


{{ products_product_option_set.product_option_set.name }}
Max: {{ products_product_option_set.max }}{{products_product_option_set.unit}}
{{ products_product_option_set.unit }}
Potd ro
Produs disponibil
Expediat în interior 4 - 6 săptămâni
{{ finalOriginalPrice() | currency }} {{ finalEffectivePrice() | currency}} {{ product.price | currency }}
Curs zilei!
Oferta este valabilă pentru {{ time_left_countdown }}

evaluare:
Producător:
Codul produsului:
28418
Întrebați despre produs

payu, rate payu, viza, mastercard, transfer tradițional, plata în numerar la livrare

Descrierea produsului Artemide Curiosity 36 lampă de masă 0174010A

"Cu toții avem un singur subiect care spune povestea vieții, călătoriilor sau o colecție de articole pe care am dori să le evidențiem cu lumină. Curiozitatea - inspirată din universul„ cabinetului curiozității "- s-a născut din dorința de a oferi o mică expoziție pentru toți cei care doresc să prezinte subiectul în lumina lui. Prin natura sa, este destinat fiecărui sector, atât privat cât și profesional: muzee, afișând colecții private sau obiecte pe o masă de restaurant. Fiecare își poate imagina propria prezentare pe scena lămpii.

Există însă ceva mai mult: curiozitatea este decorativă și versatilă. Datorită micului difuzor detașabil, poate deveni o lampă EXPO sau DECO. Datorită bateriei, este, de asemenea, nomad și ușor de transportat: își va găsi locul în toate scenariile interioare. Cine a spus că curiozitatea este un dezavantaj? „Davide Oppizzi

Curiosity este o nouă lampă portabilă care își dezvăluie apelul la expoziție, dar și la relație. Afișează locuri unde sunt oameni sau obiecte care pot fi păstrate în el. Neutră și necesară într-o structură grațioasă albă sau neagră, devine funcțională, îmbunătățind conținutul. Este disponibil în două dimensiuni pentru a se adapta mai bine la obiecte diferite. Acesta este un cadru pentru afișarea obiectelor. Baza sa devine un element care acceptă ceea ce vrei să arăți, luminat de un mic reflector în partea de sus. Este o lumină controlată care, după adăugarea unei bile de sticlă albă cu lumină chihlimbară, recreează o atmosferă caldă și confortabilă în jurul căreia relațiile sunt hrănite și te simți bine. Curiozitatea mută spațiul luminii peste tot, iar datorită autonomiei sale lungi (la 16 ore de la rețea) vă permite să redescoperiți contextele de iluminare cotidiene. Proiectează libertatea individuală, adaptându-se la spațiul de acasă, dar mai presus de toate deschide noi scenarii în locuri publice. Fiind capabil să construiți afișaje flexibile și mobile, este, de asemenea, un instrument excelent pentru spații comerciale, expoziții sau restaurante, unde creează o atmosferă intimă și elegantă, capabilă să urmărească organizarea în schimbare a spațiului.

Detalii tehnice

Conține o sursă de lumină
da
Culoare
Brown-negru
Culoare deschisa
Cald
Flux luminos
430lm
Indexul de randare a culorilor CRI
80
Lăţime
18 cm
Material
Aluminiu
Numărul de puncte luminoase
1
Putere
1,7W
Stilul lămpii
Lămpi italiene moderne
Temperatura de culoare
3000K
Tip lămpi
masa
Tipul sursei de lumină
LED
Voltaj
230 V
Înălţime
36cm
{{ response.message }}

Adaugă comentariul tău despre Artemide Curiosity 36 lampă de masă 0174010A