Peste 58 000 de produse
{{ aa_name() }}

Cazan cu dublu inducție de 6 kW pentru încălzirea suprafeței de 100m²


{{ products_product_option_set.product_option_set.name }}
Max: {{ products_product_option_set.max }}{{products_product_option_set.unit}}
{{ products_product_option_set.unit }}
Produsul nu este disponibil
{{ finalOriginalPrice() | currency }} {{ finalEffectivePrice() | currency}} {{ product.price | currency }}

evaluare:
Producător:
Codul produsului:
24730
Întrebați despre produs

payu, rate payu, viza, mastercard, transfer tradițional, plata în numerar la livrare

Descrierea produsului Cazan cu dublu inducție de 6 kW pentru încălzirea suprafeței de 100m²

Cazan cu inducție de 6 kW pentru camere de încălzire cu o suprafață medie de la 100m². Dispozitiv modern de încălzire care nu are încălzitoare electrice care își îndeplinesc funcțiile folosind efectul inducției electromagnetice. Acest fenomen constă în crearea unui câmp electromagnetic în bobina cazanului datorită fluxului magnetic. Datorită acestui proces, cazanele oferă o muncă eficientă și economică. Achiziția unui cazan dublu de 6kW este o investiție de ani buni, cu multe avantaje. Este eficient și confortabil. Mai ieftin în funcționare în comparație cu dispozitivele care folosesc încălzitoare electrice tradiționale. Depozitele actuale determină apariția scării în întregul sistem de încălzire centrală. Dacă folosim un cazan de inducție, suntem siguri că apa nu are piatră.

Utilizarea unui cazan cu inducție dublă de 6 kW

Cel mai adesea, clienții magazinului nostru aleg un cazan dublu de 6 kW pentru a-și încălzi studiourile, birourile și casele de până la 100m². De multe ori instalează încălzirea în pardoseală sau perdele de aer pentru a furniza energie din cazan. Cuptoarele cu inducție dublă ale companiei noastre combinate cu instalația sunt utilizate cel mai adesea pentru încălzirea apei de utilitate din cazan. Posibilitățile de utilizare și utilizare a energiei provenite de la cazan sunt foarte multe.

Economie și performanță

Funcționarea și controlul automat al centralei duble economisesc bani. Cazanul cu inducție încălzește imediat apa, reducând astfel pierderea de căldură cu 98%. Acesta este unul dintre principalele sale atuuri; încălzește apa, nu împrejurimile sale ca în cazul unei soluții standard. Folosim cazanul pentru încălzire doar atunci când este nevoie. De exemplu, atunci când mergem la lucru, o setăm la încălzire minimă, astfel încât să menținem temperatura minimă necesară pentru funcționarea optimă a instalației de acasă. Când cumpărați un cazan în magazinul nostru, nu suportați costuri legate de utilizarea, conversia sau crearea unei camere de cazane. Cazanul disponibil pe acest card de produs încălzește clădiri de până la 100m². Cazanele cu inducție pentru camere mai mari sunt de asemenea disponibile.

Parametri tehnici:

 • Model: 6kW 2x230V.
 • 6 kW putere.
 • Suprafață încălzită în mp: 100m²

Avantajele unui cazan cu inducție dublă:

 • Nu ocupă mult spațiu.
 • Sigur de utilizat.
 • Perfect pentru clădiri, studiouri, birouri.
 • Nu necesită întreținere completă.
 • Fără emisii de CO2
 • Durata de viață de aproximativ 20 de ani
 • Instalare usoara

vitalitate

Un cazan de inducție este o investiție de ani buni. Durata sa de serviciu este de aproximativ 20 de ani. Corpul cazanului din oțel laminat, acoperit cu protecție completă la coroziune sau oțel inoxidabil, în funcție de model. O bobină de inducție din cupru, cu un capac de temperatură înaltă și un suport metalic pentru asamblare verticală oferă confort în timpul instalării. Există diferite variante de cazane care răspund nevoilor în ceea ce privește dimensiunea apartamentului / clădirii încălzite.

50% economisire

Cazane de inducție utilizate în construirea caselor pe baza tehnologiilor:

 • Costurile de încălzire A ++ și A + și A pentru un cazan de inducție mai mic decât utilizarea combustibilului solid,
 • Costuri B comparabile cu costurile suportate de utilizarea gazelor naturale,
 • Costuri C comparabile cu costurile suportate la utilizarea gazelor naturale.

Cu termomodernizarea completă a clădirii (termomodernizare - activități destinate reducerii volatilizării aerului cald și a celor care vor fi asigurate prin încălzirea economică a clădirii), centrala unică de inducție atinge o cerere de energie foarte scăzută (UE ).

Opțiuni de conectare universale

Cazanul nostru poate fi conectat la o instalație de încălzire CO / CWU existentă. Cazanul dublu de 6 kW funcționează cu sisteme de încălzire, cum ar fi: un cuptor, cazan cu combustibil solid, pompă de căldură, cazan fotovoltaic etc.

Instalarea cazanului

Cazanele noastre pot fi instalate în clădiri unde tuburile de cupru, oțel sau plastic sunt utilizate pentru construcția încălzirii centrale. De asemenea, materialul din care sunt fabricate caloriferele nu pune obstacole; pentru instalare puteți folosi radiatoare de oțel, cupru, fontă sau aluminiu. Instalarea este simplă, iar echipa noastră instruită oferă servicii suplimentare în acest domeniu.

Cazanele pot fi segmentate, ceea ce face posibilă creșterea zonei încălzite.

Cazane de inducție combinate segmentate - Lunares.pl

O diagramă exemplară a instalării unui cazan de apă caldă CWU

O diagramă de exemplu a instalării unui cazan de inducție cu C.W.U. - Lunares.pl

O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție.

O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție - Lunares.pl

O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție.

O schemă exemplificativă de conectare a unui cazan de inducție cu un cazan cu combustibil solid - Lunares.pl

1 - cazan de inducție; 2 - panou de control; 3 - grup de securitate; 4 - cazan cu combustibil solid; 5 - acumulator de căldură; 6 - supapă cu bilă; 7 - supapă de retur; 8 - pompă de circulație; 9 - supapă cu trei căi; 10 - radiator; 11 - încălzire prin pardoseală; 12 - rezervor de expansiune.

O schemă exemplificativă de conectare între un cazan de inducție și un cazan cu combustibil solid.

Un exemplu de diagrama schematică a conectării unui cazan de inducție la un cazan cu combustibil solid (c.o. și last.c.) - Lunares.pl

1 - cazane de inducție; 2 - panou de control; 3 - supapă de siguranță; 4 - cazan cu combustibil solid; 5 - recipient de apă; 6 - alimentarea cu apă; 7 - supapă cu bilă; 8 - pompă de circulație; 9 - supapă de control; 10 - săgeată hidraulică; 11 - supapă de siguranță; 12 - rezervor de expansiune vasculară; 13 - distribuitor; 14 - supapă; 15 - dus; 16 - încălzire prin pardoseală; 17 - calorifere; 18 - cadă.

Detalii tehnice

Tara de origine
Ucraina

Cazan cu dublu inducție de 6 kW pentru încălzirea suprafeței de 100m² - Recenzii


Profile

Darek

18 Martie 2019

Produs ok, instalare ușoară

{{ response.message }}

Adaugă comentariul tău despre Cazan cu dublu inducție de 6 kW pentru încălzirea suprafeței de 100m²

Categorii din Cazan cu dublu inducție de 6 kW pentru încălzirea suprafeței de 100m²