Peste 51 000 de produse
{{ aa_name() }}

Cazan de inducție, 7 kW, pentru încălzirea suprafeței de 120m² - 140m²


{{ products_product_option_set.product_option_set.name }}
Max: {{ products_product_option_set.max }}{{products_product_option_set.unit}}
{{ products_product_option_set.unit }}
Produsul nu este disponibil
Expediat în 30 de zile
{{ finalOriginalPrice() | currency }} {{ finalEffectivePrice() | currency}} {{ product.price | currency }}

evaluare:
Producător:
Codul produsului:
24752
Întrebați despre produs

payu, rate payu, viza, mastercard, transfer tradițional, plata în numerar la livrare

Descrierea produsului Cazan de inducție, 7 kW, pentru încălzirea suprafeței de 120m² - 140m²

Dispozitiv modern de încălzire care nu are încălzitoare electrice. Cazanul de încălzire centrală funcționează pe principiul inducției electromagnetice, care constă în crearea unui câmp electromotiv în bobina cazanului datorită schimbării fluxului magnetic. Câmpul electromagnetic este capturat de oțel inoxidabil. Datorită inducției electromagnetice, se creează curenți rotunjiți care asigură funcționarea eficientă și economică a cuptorului de inducție. Achiziționarea unui singur cazan este o investiție de ani buni, cu multe avantaje. Nu este atât de puternic, ci și convenabil. Cu siguranță, este mai ieftin în funcționare în comparație cu alte dispozitive disponibile echipate cu încălzitoare tradiționale care se uzează și apă de piatră în întregul sistem de încălzire centrală (încălzire centrală). Cuptoarele elimină problema datorită absenței unui încălzitor tradițional și pot rezista mult mai mult, fără avarie și fără întreținere.

Aplicație:

Cel mai adesea, clienții magazinului nostru aleg cazane care să-și încălzească locuințele, instalând deseori încălzirea prin pardoseală sau perdele de aer care furnizează energie din cazan. Cuptoarele de inducție ale companiei noastre sunt cel mai adesea utilizate în paralel pentru încălzirea apei de alimentare din cazan. Posibilitățile de utilizare și utilizare a energiei provenite de la cazan sunt foarte multe.

Economie și performanță:

Timpul de funcționare al cazanului este controlat. Eficiența și economia asigură funcționarea în modul automat. Cazanul cu o singură inducție minimizează pierderea de căldură de 98% (nu este necesară instalarea unui coș de fum), deoarece încălzește imediat apa, nu înconjurul acesteia. De asemenea, se poate încălzi mult mai repede, deci nu trebuie să-l porniți cu câteva ore mai devreme pentru a încălzi casa. Economisirea aici se datorează faptului că încălzim doar atunci când avem nevoie. De exemplu, atunci când mergem la lucru, o setăm la încălzire minimă, astfel încât să menținem temperatura minimă necesară pentru funcționarea optimă a instalației de acasă. Când cumpărați un cazan în magazinul nostru, nu suportați costuri legate de utilizarea, conversia sau crearea unei camere de cazane. Cazanul disponibil pe acest card de produs, încălzește clădiri de până la 140 mp. Alte cazane cu inducție care încălzesc camere mai mari sunt disponibile aici.

Parametri tehnici:

 • Model: 7kW 400V x3.
 • Putere: 7kW
 • corectat
 • Suprafață încălzită în (m²): 140m².

Avantajele unei centrale termice cu inducție:

 • Nu ocupă mult spațiu.
 • Sigur de utilizat.
 • Perfect pentru clădiri, studiouri, birouri.
 • Nu necesită întreținere completă.

vitalitate

Un cazan de inducție este o investiție de ani buni. Durata sa de serviciu este de aproximativ 30 de ani. Corpul cazanului din oțel laminat, acoperit cu protecție completă la coroziune sau oțel inoxidabil, în funcție de model. O bobină de inducție din cupru, cu un capac de temperatură înaltă și un suport metalic pentru asamblare verticală oferă confort în timpul instalării.

Economisire:

Cazane de inducție utilizate în construirea caselor pe baza tehnologiilor:

 • Costurile de încălzire A ++ și A + și A pentru un cazan de inducție mai mic decât utilizarea combustibilului solid,
 • Costuri B comparabile cu costurile suportate de utilizarea gazelor naturale,
 • Costuri C comparabile cu costurile suportate la utilizarea gazelor naturale.

Cu termomodernizarea completă a clădirii (termomodernizare - activități destinate reducerii volatilizării aerului cald și a celor care vor fi asigurate prin încălzirea economică a clădirii), centrala unică de inducție atinge o cerere de energie foarte scăzută (UE ).

Opțiuni de conectare universale

Cazanul nostru poate fi conectat la un sistem de încălzire deja existent. Cazanul unic 6.0 funcționează cu sisteme de încălzire cum ar fi: un cuptor, cazan cu combustibil solid, pompă de căldură, instalație fotovoltaică, perdea de aer etc.

Instalarea cazanului

Cazanele noastre pot fi instalate în clădiri unde tuburile de cupru, oțel sau plastic sunt utilizate pentru construcția încălzirii centrale. De asemenea, materialul din care sunt fabricate caloriferele nu pune obstacole; pentru instalare puteți folosi radiatoare de oțel, cupru, fontă sau aluminiu.

ATENŢIE! Posibilitatea achiziționării unui controlor de temperatură - 390 PLN brut și a unei cutii electrice (adică securitate) - 190 PLN brute. De ce vindem accesorii separat? Unii dintre clienții noștri folosesc regulatorul din cuptorul anterior (este posibil). La rândul său, siguranța și contactorul de supracurent sunt plasate direct în cutia principală și nu doresc să se monteze pe celălalt.

Cazanele pot fi segmentate, ceea ce face posibilă creșterea zonei încălzite.

Cazane de inducție combinate segmentate - Lunares.pl

O diagramă exemplară a instalării unui cazan de apă caldă CWU

O diagramă de exemplu a instalării unui cazan de inducție cu C.W.U. - Lunares.pl

O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție.

O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție - Lunares.pl

O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție.

O schemă exemplificativă de conectare a unui cazan de inducție cu un cazan cu combustibil solid - Lunares.pl

1 - cazan de inducție; 2 - panou de control; 3 - grup de securitate; 4 - cazan cu combustibil solid; 5 - acumulator de căldură; 6 - supapă cu bilă; 7 - supapă de retur; 8 - pompă de circulație; 9 - supapă cu trei căi; 10 - radiator; 11 - încălzire prin pardoseală; 12 - rezervor de expansiune.

O schemă exemplificativă de conectare între un cazan de inducție și un cazan cu combustibil solid.

Un exemplu de diagrama schematică a conectării unui cazan de inducție la un cazan cu combustibil solid (c.o. și last.c.) - Lunares.pl

1 - cazane de inducție; 2 - panou de control; 3 - supapă de siguranță; 4 - cazan cu combustibil solid; 5 - recipient de apă; 6 - alimentarea cu apă; 7 - supapă cu bilă; 8 - pompă de circulație; 9 - supapă de control; 10 - săgeată hidraulică; 11 - supapă de siguranță; 12 - rezervor de expansiune vasculară; 13 - distribuitor; 14 - supapă; 15 - dus; 16 - încălzire prin pardoseală; 17 - calorifere; 18 - cadă.

Cazan de inducție, 7 kW, pentru încălzirea suprafeței de 120m² - 140m² - Recenzii


Profile

kkuchar89

17 Septembrie 2019

Electricianul și instalatorul au instalat ușor soba și au cucerit documentele necesare. sunt foarte mulțumit de rezultate, deoarece încălzirea cu ajutorul unui cuptor cu inducție este cu aproximativ 100 pln mai mică.


Profile

Zoltan Michael

19 Septembrie 2020

Casă nouă

{{ response.message }}

Adaugă comentariul tău despre Cazan de inducție, 7 kW, pentru încălzirea suprafeței de 120m² - 140m²

Categorii din Cazan de inducție, 7 kW, pentru încălzirea suprafeței de 120m² - 140m²