Peste 58 000 de produse
{{ aa_name() }}

Cazan de inducție de 3,0 kw pentru încălzirea suprafeței de 60m²


{{ products_product_option_set.product_option_set.name }}
Max: {{ products_product_option_set.max }}{{products_product_option_set.unit}}
{{ products_product_option_set.unit }}
Produsul nu este disponibil
{{ finalOriginalPrice() | currency }} {{ finalEffectivePrice() | currency}} {{ product.price | currency }}

evaluare:
Producător:
Codul produsului:
24723
Întrebați despre produs

payu, rate payu, viza, mastercard, transfer tradițional, plata în numerar la livrare

Descrierea produsului Cazan de inducție de 3,0 kw pentru încălzirea suprafeței de 60m²

Principalul avantaj al cazanelor cu inducție este lipsa încălzitoarelor tradiționale care se uzează rapid și afectează prezența pietrei în apă. Cazanul cu inducție de 3.0kW pentru încălzirea unei încăperi mici de până la 60m² funcționează pe principiul inducției electromagnetice. Bobina cazanului produce o schimbare a fluxului magnetic, iar câmpul magnetic creat este capturat de oțel. Cazanele din magazinul Lunares oferă o muncă economică și eficientă. Achiziția acestui cazan este o investiție de ani buni, care prezintă multe avantaje, iar utilizarea acesteia returnează costurile cheltuite pentru instalație după aproximativ 3 ani de utilizare.

Aplicație:

Cel mai adesea, clienții magazinului nostru aleg un singur cazan de 3.0kW pentru a-și izola propriul studio, birou și zone mai mici de până la 60m². De multe ori instalează încălzirea în pardoseală sau perdele de aer pentru a furniza energie din cazan. Cuptoarele cu inducție ale companiei noastre sunt cel mai adesea utilizate pentru încălzirea apei de utilitate din cazan. Posibilitățile de utilizare și utilizare a energiei provenite de la cazan sunt foarte multe.

Economie și performanță

Modul de funcționare automată și controlul cazanului economisesc bani. Cazanul cu inducție încălzește imediat apa, reducând astfel pierderea de căldură cu 98%. Acesta este unul dintre principalele sale atuuri; încălzește apa, nu împrejurimile sale ca în cazul unei soluții standard. Folosim cazanul pentru încălzire doar atunci când este nevoie. De exemplu, atunci când mergem la lucru, o setăm la încălzire minimă, astfel încât să menținem temperatura minimă necesară pentru funcționarea optimă a instalației de acasă. Când cumpărați un cazan în magazinul nostru, nu suportați costuri legate de utilizarea, conversia sau crearea unei camere de cazane. Cazanul disponibil pe acest card de produs încălzește clădiri de până la 60m². Alte cazane cu inducție care încălzesc camere mai mari sunt disponibile aici.

Parametri tehnici:

 • Model: 3.0 230V.
 • Putere 3kW.
 • Suprafață încălzită în mp: 60m².
 • Beneficii:

 • Nu ocupă mult spațiu.
 • Sigur de utilizat.
 • Perfect pentru clădiri, studiouri, birouri.
 • Nu necesită întreținere completă.
 • vitalitate

  Un cazan de inducție este o investiție de ani buni. Durata sa de serviciu este de aproximativ 30 de ani. Corpul cazanului din oțel laminat, acoperit cu protecție completă la coroziune sau oțel inoxidabil, în funcție de model. O bobină de inducție din cupru, cu un capac de temperatură înaltă și un suport metalic pentru asamblare verticală oferă confort în timpul instalării.

  50% economisire

  Cazane de inducție utilizate în construirea caselor pe baza tehnologiilor:

  • Costurile de încălzire A ++ și A + și A pentru un cazan de inducție mai mic decât utilizarea combustibilului solid,
  • Costuri B comparabile cu costurile suportate de utilizarea gazelor naturale,
  • Costuri C comparabile cu costurile suportate la utilizarea gazelor naturale.

  Cu termomodernizarea completă a clădirii (termomodernizare - activități destinate reducerii volatilizării aerului cald și a celor care vor fi asigurate prin încălzirea economică a clădirii), centrala unică de inducție atinge o cerere de energie foarte scăzută (UE ).

  Opțiuni de conectare universale

  Cazanul nostru poate fi conectat la o instalație de încălzire CO / CWU deja existentă. Cazanul de 3.0kW funcționează cu sisteme de încălzire, cum ar fi: un cuptor, cazan cu combustibil solid, pompă de căldură, putere fotovoltaică, piscină, saună, perdea de aer, etc. .

  Instalarea cazanului

  Cazanele noastre pot fi instalate în clădiri unde tuburile de cupru, oțel sau plastic sunt utilizate pentru construcția încălzirii centrale. De asemenea, materialul din care sunt fabricate caloriferele nu pune obstacole; pentru instalare puteți folosi radiatoare de oțel, cupru, fontă sau aluminiu. Instalarea este simplă, iar echipa noastră instruită oferă servicii suplimentare în acest domeniu.

  Cazanele pot fi segmentate, ceea ce face posibilă creșterea zonei încălzite.


  Cazane de inducție combinate segmentate - Lunares.pl


  O diagramă exemplară a instalării unui cazan de apă caldă CWU

  O diagramă de exemplu a instalării unui cazan de inducție cu C.W.U. - Lunares.pl


  O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție.


  O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție - Lunares.pl
  O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție.


  O schemă exemplificativă de conectare a unui cazan de inducție cu un cazan cu combustibil solid - Lunares.pl


  1 - cazan de inducție; 2 - panou de control; 3 - grup de securitate; 4 - cazan cu combustibil solid; 5 - acumulator de căldură; 6 - supapă cu bilă; 7 - supapă de retur; 8 - pompă de circulație; 9 - supapă cu trei căi; 10 - radiator; 11 - încălzire prin pardoseală; 12 - rezervor de expansiune.  O schemă exemplificativă de conectare între un cazan de inducție și un cazan cu combustibil solid.


  Un exemplu de diagrama schematică a conectării unui cazan de inducție la un cazan cu combustibil solid (c.o. și last.c.) - Lunares.pl


  1 - cazan de inducție; 2 - panou de control; 3 - grup de securitate; 4 - cazan cu combustibil solid; 5 - acumulator de căldură; 6 - supapă cu bilă; 7 - supapă de retur; 8 - pompă de circulație; 9 - supapă cu trei căi; 10 - radiator; 11 - încălzire prin pardoseală; 12 - rezervor de expansiune.

  Detalii tehnice

  Tara de origine
  Ucraina

  Cazan de inducție de 3,0 kw pentru încălzirea suprafeței de 60m² - Recenzii


  Profile

  Bartosz Wodziński

  14 Octombrie 2019

  Am cumpărat acest sobă cu inducție, astfel încât, în vara mea, țevile de încălzire să nu înghețe noaptea. datorită programatorului am plănuit să încălzesc soba în așa fel încât să se aprindă de patru ori pe zi timp de o jumătate de oră pentru a preveni înghețarea apei în conducte. vă mulțumesc magazinul lunares pentru ajutor în alegerea și rezolvarea îndoielilor mele.

  {{ response.message }}

  Adaugă comentariul tău despre Cazan de inducție de 3,0 kw pentru încălzirea suprafeței de 60m²

  Categorii din Cazan de inducție de 3,0 kw pentru încălzirea suprafeței de 60m²