Peste 51 000 de produse
{{ aa_name() }}

Cazan de inducție de 4,0 kw pentru încălzirea suprafeței de 80m²


{{ products_product_option_set.product_option_set.name }}
Max: {{ products_product_option_set.max }}{{products_product_option_set.unit}}
{{ products_product_option_set.unit }}
Produsul nu este disponibil
Expediat în 30 de zile
{{ finalOriginalPrice() | currency }} {{ finalEffectivePrice() | currency}} {{ product.price | currency }}

evaluare:
Producător:
Codul produsului:
24725
Întrebați despre produs

payu, rate payu, viza, mastercard, transfer tradițional, plata în numerar la livrare

Descrierea produsului Cazan de inducție de 4,0 kw pentru încălzirea suprafeței de 80m²

Un cazan de inducție pentru încălzirea spațiului până la 80m² generează energie folosind inducție electromagnetică. Căldura generată în procesul de inducție este transferată direct în apă. Cazanele din magazinul nostru nu necesită instalare suplimentară la coș. Cazanul cu inducție nu are elemente tradiționale de încălzire și, astfel, apa din cazan nu se rupe.

cerere

Cel mai adesea, clienții noștri aleg un singur cazan de 4 kW pentru a-și izola propriul studio, birou și un spațiu mai mic de până la 80m². De multe ori instalează încălzirea în pardoseală sau perdele de aer pentru a furniza energie din cazan. Cuptoarele cu inducție ale companiei noastre sunt utilizate cel mai adesea pentru încălzirea apei de utilitate din cazan, dar și cea din piscină. Posibilitățile de utilizare și utilizare a energiei provenite de la cazan sunt foarte multe.

Economie și performanță

Modul de funcționare automată și controlul cazanului economisesc bani. Cazanul cu inducție încălzește imediat apa, reducând astfel pierderea de căldură cu 98%. Acesta este unul dintre principalele sale atuuri; încălzește apa, nu împrejurimile sale ca în cazul unei soluții standard. Folosim cazanul pentru încălzire doar atunci când este nevoie. De exemplu, atunci când mergem la lucru, o setăm la încălzire minimă, astfel încât să menținem temperatura minimă necesară pentru funcționarea optimă a instalației de acasă. Când cumpărați un cazan în magazinul nostru, nu suportați costuri legate de utilizarea, conversia sau crearea unei camere de cazane. Cazanul disponibil pe acest card de produs încălzește clădiri de până la 80m². Alte cazane cu inducție care încălzesc camere mai mari sunt disponibile aici.

Parametri tehnici:

 • Model: 4 230V.
 • Putere 4 kW.
 • Suprafață încălzită în mp: 80m².
 • Avantajele unui singur cazan cu inducție:

  • Nu ocupă mult spațiu.
  • Sigur de utilizat.
  • Perfect pentru clădiri, studiouri, birouri.
  • Nu necesită întreținere completă.

  vitalitate

  Un cazan de inducție este o investiție de ani buni. Durata sa de serviciu este de aproximativ 30 de ani. Corpul cazanului din oțel laminat, acoperit cu protecție completă la coroziune sau oțel inoxidabil, în funcție de model. O bobină de inducție din cupru, cu un capac de temperatură înaltă și un suport metalic pentru asamblare verticală oferă confort în timpul instalării. Există diferite variante de cazane care răspund nevoilor în ceea ce privește dimensiunea apartamentului / clădirii încălzite.

  Economisire

  Cazane de inducție utilizate în construirea caselor pe baza tehnologiilor:

  • Costurile de încălzire A ++ și A + și A pentru un cazan de inducție mai mic decât utilizarea combustibilului solid,
  • Costuri B comparabile cu costurile suportate de utilizarea gazelor naturale,
  • Costuri C comparabile cu costurile suportate la utilizarea gazelor naturale.

  Cu termomodernizarea completă a clădirii (termomodernizare - activități destinate reducerii volatilizării aerului cald și a celor care vor fi asigurate prin încălzirea economică a clădirii), centrala unică de inducție atinge o cerere de energie foarte scăzută (UE ).

  versatilitate

  Cazanul nostru poate fi conectat la o instalație de încălzire CO / CWU existentă. Cazanul unic de 4 kW funcționează cu sisteme de încălzire precum: un cuptor, cazan cu combustibil solid, pompă de căldură, instalație fotovoltaică. Cazanul cu inducție poate funcționa pe instalații din cupru, oțel și conducte din plastic.

  Instalare

  Cazanele noastre pot fi instalate în clădiri unde tuburile de cupru, oțel sau plastic sunt utilizate pentru construcția încălzirii centrale. De asemenea, materialul din care sunt fabricate caloriferele nu pune obstacole; pentru instalare puteți folosi radiatoare de oțel, cupru, fontă sau aluminiu. Instalarea este simplă, iar echipa noastră instruită oferă servicii suplimentare în acest domeniu.

  Cazanele pot fi segmentate, ceea ce face posibilă creșterea zonei încălzite.

  Cazane de inducție combinate segmentate - Lunares.pl

  O diagramă exemplară a instalării unui cazan de apă caldă CWU

  O diagramă de exemplu a instalării unui cazan de inducție cu C.W.U. - Lunares.pl

  O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție.

  O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție - Lunares.pl

  O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție.

  O schemă exemplificativă de conectare a unui cazan de inducție cu un cazan cu combustibil solid - Lunares.pl

  1 - cazan de inducție; 2 - panou de control; 3 - grup de securitate; 4 - cazan cu combustibil solid; 5 - acumulator de căldură; 6 - supapă cu bilă; 7 - supapă de retur; 8 - pompă de circulație; 9 - supapă cu trei căi; 10 - radiator; 11 - încălzire prin pardoseală; 12 - rezervor de expansiune.

  O schemă exemplificativă de conectare între un cazan de inducție și un cazan cu combustibil solid.

  Un exemplu de diagrama schematică a conectării unui cazan de inducție la un cazan cu combustibil solid (c.o. și last.c.) - Lunares.pl

  1 - cazane de inducție; 2 - panou de control; 3 - supapă de siguranță; 4 - cazan cu combustibil solid; 5 - recipient de apă; 6 - alimentarea cu apă; 7 - supapă cu bilă; 8 - pompă de circulație; 9 - supapă de control; 10 - săgeată hidraulică; 11 - supapă de siguranță; 12 - rezervor de expansiune vasculară; 13 - distribuitor; 14 - supapă; 15 - dus; 16 - încălzire prin pardoseală; 17 - calorifere; 18 - cadă.

  Cazan de inducție de 4,0 kw pentru încălzirea suprafeței de 80m² - Recenzii


  Profile

  Paulina Kwiatkowska

  15 Octombrie 2019

  Recomand acest magazin! ajutor și sfaturi profesionale cu privire la alegerea cazanului potrivit. cuptorul în sine este ușor de folosit, a trebuit doar să sun un electrician și instalator pentru instalare. am deja o sobă de ceva timp, deși dacă nu ar fi fost faptul că apartamentul este cald, nu mi-aș aminti de existența sa :)

  {{ response.message }}

  Adaugă comentariul tău despre Cazan de inducție de 4,0 kw pentru încălzirea suprafeței de 80m²

  Categorii din Cazan de inducție de 4,0 kw pentru încălzirea suprafeței de 80m²