Peste 51 000 de produse
{{ aa_name() }}

Cazan dublu cu inducție de 4.5kW pentru încălzirea suprafeței de 90m² - 105m²


{{ products_product_option_set.product_option_set.name }}
Max: {{ products_product_option_set.max }}{{products_product_option_set.unit}}
{{ products_product_option_set.unit }}
Acest produs este suspendat.

evaluare:
Producător:
Codul produsului:
24727
Întrebați despre produs

payu, rate payu, viza, mastercard, transfer tradițional, plata în numerar la livrare

Descrierea produsului Cazan dublu cu inducție de 4.5kW pentru încălzirea suprafeței de 90m² - 105m²

Cazan de inducție de 4.5kW pentru camere de încălzire cu o suprafață medie de la 90m² la 105m². Un dispozitiv modern de încălzire nu are încălzitoare electrice. Cazanul de încălzire centrală funcționează pe principiul inducției electromagnetice, care constă în crearea unui câmp electromotiv în bobina cazanului datorită schimbării fluxului magnetic. Câmpul electromagnetic este capturat de oțel inoxidabil. Datorită inducției electromagnetice, se creează curenți rotunjiți care asigură funcționarea eficientă și economică a cuptorului de inducție. Cumpărarea unui cazan dublu reprezintă o investiție de ani buni, cu multe avantaje. Nu este atât de puternic, ci și convenabil. Cu siguranță este mai ieftin în funcționare în comparație cu alte dispozitive disponibile echipate cu încălzitoare tradiționale care se uzează și petrec apa în întregul sistem de încălzire centrală. Cuptoarele elimină problema din cauza absenței încălzitorului și pot rezista mult timp fără avarie și fără întreținere.

Aplicație:

Cel mai adesea, clienții magazinului nostru aleg un cazan dublu de 4,5 kW pentru a-și încălzi studiourile, birourile și casele cu o suprafață maximă de 105m². De multe ori instalează încălzirea în pardoseală sau perdele de aer pentru a furniza energie din cazan. Cuptoarele cu inducție dublă ale companiei noastre combinate cu instalația sunt utilizate cel mai adesea pentru încălzirea apei de utilitate din cazan. Posibilitățile de utilizare și utilizare a energiei provenite de la cazan sunt foarte multe.

Economie și performanță:

Funcționarea și controlul automat al centralei duble economisesc bani. Cazanul cu inducție încălzește imediat apa, reducând astfel pierderea de căldură cu 98%. Acesta este unul dintre principalele sale atuuri; încălzește apa, nu împrejurimile sale ca în cazul unei soluții standard. Folosim cazanul pentru încălzire doar atunci când este nevoie. De exemplu, atunci când mergem la lucru, o setăm la încălzire minimă, astfel încât să menținem temperatura minimă necesară pentru funcționarea optimă a instalației de acasă. Când cumpărați un cazan în magazinul nostru, nu suportați costuri legate de utilizarea, conversia sau crearea unei camere de cazane. Cazanul disponibil pe acest card de produs încălzește clădiri de până la 105m². Cazanele cu inducție pentru camere mai mari sunt de asemenea disponibile.

Parametri tehnici:

 • Model: 4 230V.
 • Putere 4,5 kW.
 • Suprafață încălzită în mp: 90m² - 105m²

Avantajele unui cazan cu inducție dublă:

 • Nu ocupă mult spațiu.
 • Sigur de utilizat.
 • Perfect pentru clădiri, studiouri, birouri.
 • Nu necesită întreținere completă.
 • Fără emisii de CO2
 • Durata de viață de aproximativ 30 de ani
 • Instalare usoara

Durata de viață a unui cazan dublu de 4,5 kW:

Un cazan de inducție este o investiție de ani buni. Durata sa de serviciu este de aproximativ 30 de ani. Corpul cazanului din oțel laminat, acoperit cu protecție completă la coroziune sau oțel inoxidabil, în funcție de model. O bobină de inducție din cupru, cu un capac de temperatură înaltă și un suport metalic pentru asamblare verticală oferă confort în timpul instalării. Există diferite variante de cazane care răspund nevoilor în ceea ce privește dimensiunea apartamentului / clădirii încălzite.

Economisire:

Cazane de inducție utilizate în construirea caselor pe baza tehnologiilor:

 • Costurile de încălzire A ++ și A + și A pentru un cazan de inducție mai mic decât utilizarea combustibilului solid,
 • Costuri B comparabile cu costurile suportate de utilizarea gazelor naturale,
 • Costuri C comparabile cu costurile suportate la utilizarea gazelor naturale.

Cu o termo-modernizare completă a clădirii (termomodernizare - activități destinate reducerii volatilizării aerului cald și a celor care vor asigura încălzirea economică a clădirii), centrala cu dubla inducție atinge o cerere de energie foarte scăzută (UE) .

Opțiuni de conectare universale

Cazanul nostru poate fi conectat la o instalație de încălzire CO / CWU existentă. Cazanul dublu de 4,5 kW funcționează cu sisteme de încălzire precum: un cuptor, cazan cu combustibil solid, pompă de căldură, instalație fotovoltaică. Cazanul cu inducție poate funcționa pe instalații din cupru, oțel și conducte din plastic.

Instalarea cazanului

Cazanele noastre pot fi instalate în clădiri unde tuburile de cupru, oțel sau plastic sunt utilizate pentru construcția încălzirii centrale. De asemenea, materialul din care sunt fabricate caloriferele nu pune obstacole; pentru instalare puteți folosi radiatoare de oțel, cupru, fontă sau aluminiu. Instalarea este simplă, iar echipa noastră instruită oferă servicii suplimentare în acest domeniu.

Cazanele pot fi segmentate, ceea ce face posibilă creșterea zonei încălzite.

Cazane de inducție combinate segmentate - Lunares.pl

O diagramă exemplară a instalării unui cazan de apă caldă CWU

O diagramă de exemplu a instalării unui cazan de inducție cu C.W.U. - Lunares.pl

O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție.

O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție - Lunares.pl

O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție.

O schemă exemplificativă de conectare a unui cazan de inducție cu un cazan cu combustibil solid - Lunares.pl

1 - cazan de inducție; 2 - panou de control; 3 - grup de securitate; 4 - cazan cu combustibil solid; 5 - acumulator de căldură; 6 - supapă cu bilă; 7 - supapă de retur; 8 - pompă de circulație; 9 - supapă cu trei căi; 10 - radiator; 11 - încălzire prin pardoseală; 12 - rezervor de expansiune.

O schemă exemplificativă de conectare între un cazan de inducție și un cazan cu combustibil solid.

Un exemplu de diagrama schematică a conectării unui cazan de inducție la un cazan cu combustibil solid (c.o. și last.c.) - Lunares.pl

1 - cazane de inducție; 2 - panou de control; 3 - supapă de siguranță; 4 - cazan cu combustibil solid; 5 - recipient de apă; 6 - alimentarea cu apă; 7 - supapă cu bilă; 8 - pompă de circulație; 9 - supapă de control; 10 - săgeată hidraulică; 11 - supapă de siguranță; 12 - rezervor de expansiune vasculară; 13 - distribuitor; 14 - supapă; 15 - dus; 16 - încălzire prin pardoseală; 17 - calorifere; 18 - cadă.

Detalii tehnice

Eficiența energetică
A + - E
Material
Corpul cazanului este fabricat din oțel laminat cu protecție anti-coroziune completă sau din oțel inoxidabil, în funcție de modelul cazanului. Bobina cu inducție de cupru cu capac de temperatură înaltă Suport metalic pentru instalarea cazanului vertical.
Putere
4.5kW
Rezistență medie
30 de ani
certificări
CE

Cazan dublu cu inducție de 4.5kW pentru încălzirea suprafeței de 90m² - 105m² - Recenzii


Profile

Dominik Dąbrowski

29 Septembrie 2019

Am sunat multe magazine în căutarea sobei, dar am cumpărat-o de aici. domnii magazinului au sfătuit și mi-au răspuns întrebărilor. am instalat boilerul toamna și nu există nimic de care să se plângă până acum. controler intuitiv de utilizat. soba se încălzește repede și cu o casă bine izolată am observat deja facturi mai mici. recomand și salut! dominik

{{ response.message }}

Adaugă comentariul tău despre Cazan dublu cu inducție de 4.5kW pentru încălzirea suprafeței de 90m² - 105m²

Categorii din Cazan dublu cu inducție de 4.5kW pentru încălzirea suprafeței de 90m² - 105m²