Peste 58 000 de produse
{{ aa_name() }}

Cazan dublu de inducție de 5kW pentru încălzirea unei suprafețe de 80m²


{{ products_product_option_set.product_option_set.name }}
Max: {{ products_product_option_set.max }}{{products_product_option_set.unit}}
{{ products_product_option_set.unit }}
Produsul nu este disponibil
{{ finalOriginalPrice() | currency }} {{ finalEffectivePrice() | currency}} {{ product.price | currency }}

evaluare:
Producător:
Codul produsului:
24728
Întrebați despre produs

payu, rate payu, viza, mastercard, transfer tradițional, plata în numerar la livrare

Descrierea produsului Cazan dublu de inducție de 5kW pentru încălzirea unei suprafețe de 80m²

Cazan de inducție de 5 kW pentru camere de încălzire cu o suprafață medie de 100m². Un dispozitiv modern de încălzire care nu are încălzitoare electrice, care își îndeplinește funcțiile datorită efectului inducției electromagnetice. Acest fenomen constă în crearea unui câmp electromagnetic în bobina cazanului datorită fluxului magnetic. Datorită aplicării acestui proces, cazanele asigură o funcționare eficientă și economică. Cumpărarea unui cazan dublu de 5kW reprezintă o investiție de mai mulți ani cu multe avantaje. Este eficient și convenabil. Mai ieftin în funcție în comparație cu dispozitivele care folosesc încălzitoare electrice tradiționale. orice depuneri din apă provoacă calcar pe întregul sistem de încălzire centrală. Dacă folosim un cazan de inducție, suntem siguri că apa nu are calcar.

Aplicație:

Cel mai adesea, clienții magazinului nostru aleg un cazan dublu de 5 kW pentru a-și încălzi studiourile, birourile și casele cu o suprafață de până la 100m². Deseori instalează încălzirea în pardoseală sau perdele de aer pentru a furniza energie din cazan. Cuptoarele noastre cu inducție dublă sunt, de departe, cele mai des utilizate pentru încălzirea apei de utilitate într-un cazan. Există multe posibilități de utilizare și utilizare a energiei din cazan.

Economie și eficiență a cazanelor duble:

Modul de operare automat și controlul cazanului dublu economisesc bani. Cazanul cu inducție încălzește imediat apa, reducând astfel pierderea de căldură cu 98%. Acesta este unul dintre principalele sale atuuri; încălzește apa, nu împrejurimile acesteia, ca în cazul unei soluții standard. Folosim cazanul pentru încălzire doar atunci când este nevoie. De exemplu, atunci când mergem la lucru, o setăm la încălzire minimă, astfel încât să menținem temperatura minimă necesară pentru funcționarea optimă a instalației de acasă. Când cumpărați un cazan din magazinul nostru, nu suportați costuri legate de utilizarea, reconstrucția sau crearea unei camere de cazane. Cazanul disponibil pe acest card de produs încălzește clădiri de până la 100m². Aici sunt disponibile alte cazane cu inducție care încălzesc camere mai mari.

Parametri tehnici:

 • Model: 4 230V.
 • 5 kW putere.
 • Suprafață încălzită în m²: 100m²

avantaje:

 • Nu ocupă mult spațiu.
 • Sigur de utilizat.
 • Perfect pentru clădiri, studiouri, birouri.
 • Nu necesită întreținere completă.
 • Fără emisii de CO2
 • Durata de viață de aproximativ 30 de ani
 • Ușor de instalat

vitalitate

Un cazan de inducție este o investiție de ani buni. Durata de viață a acestuia este de aproximativ 30 de ani. Corpul cazanului din oțel laminat cu protecție completă la coroziune sau din oțel inoxidabil, în funcție de model. O bobină de inducție din cupru, cu un scut la temperatură înaltă și un suport metalic pentru montare verticală, asigură o instalare convenabilă. Există diferite variante de cazane care răspund nevoilor în ceea ce privește dimensiunea apartamentului / clădirii încălzite.

Economii de 50%

Cazane cu inducție de încălzire centrală Se folosesc la construcția caselor pe baza tehnologiilor:

 • Costurile de încălzire A ++ și A + și A cu un cazan de inducție mai mic decât atunci când utilizați combustibil solid,
 • Costuri B comparabile cu costurile suportate la utilizarea gazelor naturale,
 • Costuri C comparabile cu costurile suportate la utilizarea gazelor naturale.

Cu o modernizare termică a clădirii corect realizată (modernizare termică - activități care vizează reducerea scăpării de aer cald și măsuri care vor asigura încălzirea economică a clădirii), centrala cu inducție dublă obține indicatori de consum de energie foarte scăzute (UE).

Opțiuni de conectare universale

Cazanul nostru poate fi conectat la un sistem de încălzire centrală deja existent. O boiler dublă de 5k kW funcționează cu sisteme de încălzire, cum ar fi: o sobă, un cazan cu combustibil solid, o pompă de căldură și un sistem fotovoltaic. Cazanul cu inducție poate funcționa cu instalații din cupru, oțel și conducte din plastic.

Instalarea cazanului:

Cazanele noastre pot fi instalate în clădiri unde se folosește o instalație din cupru, oțel sau conducte din plastic pentru construcția încălzirii centrale. Materialul din care sunt fabricate radiatoarele nu prezintă niciun obstacol; pentru instalare, puteți utiliza radiatoare de oțel, cupru, fontă sau aluminiu. Instalarea este simplă, iar echipa noastră instruită oferă servicii suplimentare în acest sens.

Cazanele pot fi conectate în segmente, ceea ce permite creșterea zonei încălzite.

Cazane de inducție conectate segmentar - Lunares.pl

O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție cu apă caldă

O diagramă exemplară a unei instalații de cazane cu inducție cu apă caldă menajeră - Lunares.pl

O diagramă exemplară a unei instalații a cazanului de inducție.

Un exemplu de diagrama de instalare a cazanului de inducție - Lunares.pl

O diagramă exemplară a unei instalații de cazane de inducție

O diagramă exemplificativă de conectare a unui cazan de inducție cu un cazan cu combustibil solid - Lunares.pl

1 - cazan de inducție; 2 - panou de control; 3 - grup de securitate; 4 - cazan cu combustibil solid; 5 - acumulator de căldură; 6 - supapă cu bilă; 7 - supapă de retur; 8 - pompă de circulație; 9 - supapă cu trei căi; 10 - radiator; 11 - încălzire prin pardoseală; 12 - rezervor de expansiune.

O diagramă exemplificativă de conectare a unui cazan de inducție cu un cazan cu combustibil solid.

O diagramă exemplară a conectării unui cazan de inducție la un cazan cu combustibil solid (încălzire centrală și apă caldă menajeră) - Lunares.pl

1 - cazane de inducție; 2 - panou de control; 3 - supapă de siguranță; 4 - cazan cu combustibil solid; 5 - rezervor de apă; 6 - alimentarea cu apă; 7 - supapă cu bilă; 8 - pompă de circulație; 9 - supapă de control; 10 - săgeată hidraulică; 11 - supapă de siguranță; 12 - rezervor de expansiune vasculară; 13 - divizor; 14 - supapă; 15 - dus; 16 - încălzire prin pardoseală; 17 - încălzitoare; 18 - cadă.

Soluția perfectă în combinație cu fotovoltaica

pe care le avem și în oferta noastră. Dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea sistemului potrivit, vă rugăm să ne contactați telefonic.

Detalii tehnice

Tara de origine
Ucraina

Cazan dublu de inducție de 5kW pentru încălzirea unei suprafețe de 80m² - Recenzii


Profile

Mateusz Lisowski

07 August 2019

Cumpărarea unui cazan a fost o decizie grozavă. este aproape fără întreținere, casa se încălzește rapid și în plus aș putea folosi subvenția pentru a cumpăra o sobă. recomanda


Profile

Marcel Zawadzki

23 Octombrie 2019

De o lună am instalat un cazan cu inducție - sunt foarte fericit pentru că nu a trebuit să modific instalația existentă - am schimbat doar rezervorul de expansiune într-unul cu membrană. soba se pornește rapid. în cazul meu, costuri mai mici decât încălzirea cu gaz - vă recomand cu mare drag


Profile

Mateusz Glo

24 Octombrie 2021

Costul mare de încălzire a casei și apă caldă pentru un an a fost de 230 pln. desigur, o conexiune la fotovoltaică.

{{ response.message }}

Adaugă comentariul tău despre Cazan dublu de inducție de 5kW pentru încălzirea unei suprafețe de 80m²

Categorii din Cazan dublu de inducție de 5kW pentru încălzirea unei suprafețe de 80m²