Peste 58 000 de produse
{{ aa_name() }}

Cazane cu inducție de 2,5 kw pentru încălzirea suprafeței de 50m²


{{ products_product_option_set.product_option_set.name }}
Max: {{ products_product_option_set.max }}{{products_product_option_set.unit}}
{{ products_product_option_set.unit }}
Acest produs este suspendat.

evaluare:
Producător:
Codul produsului:
24722
Întrebați despre produs

payu, rate payu, viza, mastercard, transfer tradițional, plata în numerar la livrare

Descrierea produsului Cazane cu inducție de 2,5 kw pentru încălzirea suprafeței de 50m²

Cazanele de inducție din magazinul lunares.pl nu au elemente tradiționale de încălzire care se uzează și petrec apa în întregul sistem de încălzire centrală (CO). Cuptoarele elimină problema din cauza lipsei de prezență a încălzitoarelor și poate dura mai mult fără defectare și fără întreținere. Funcționarea se bazează pe principiul inducției electromagnetice, care constă în crearea unui câmp electromotiv în bobina cazanului datorită modificării fluxului magnetic. Datorită inducției electromagnetice, se creează curenți rotunjitori care asigură o funcționare eficientă și economică. Achiziția cazanelor este o investiție de ani de zile cu multe avantaje.

Aplicație:

Cel mai adesea, clienții magazinului nostru aleg modelul 2.5 pentru a-și încălzi studioul, biroul și spațiul mai mic. De multe ori instalează încălzirea în pardoseală sau perdele de aer pentru a furniza energie din cazan. Cuptoarele cu inducție ale companiei noastre sunt cel mai adesea utilizate pentru încălzirea apei de utilitate din cazan. Posibilitățile de utilizare și utilizare a energiei provenite de la cazan sunt foarte multe.

Economie și performanță

Modul de funcționare automată și controlul cazanului economisesc bani. Cazanele de inducție încălzesc imediat apa, reducând la minimum pierderea de căldură cu 98%. Acesta este unul dintre principalele sale atuuri; încălzește apa, nu împrejurimile sale ca în cazul unei soluții standard. Folosim cazanul pentru încălzire doar atunci când este nevoie. De exemplu, atunci când mergem la lucru, o setăm la încălzire minimă, astfel încât să menținem temperatura minimă necesară pentru funcționarea optimă a instalației de acasă. Atunci când cumpărați un cazan, nu suportați costuri legate de utilizarea, reconstrucția sau crearea unei noi camere de cazane.

O diagramă exemplară a instalării unui cazan de apă caldă CWU


O diagramă de exemplu a instalării unui cazan de inducție cu C.W.U. - Lunares.pl

Parametri tehnici:

  • Model: 2.5 230V.
  • Putere 2,5 kW.
  • Suprafață încălzită în mp: 50m².

Beneficii:

  • Nu ocupă mult spațiu.
  • Sigur de utilizat.
  • Perfect pentru clădiri, studiouri, birouri.
  • Nu necesită întreținere completă.

vitalitate

Un cuptor cu inducție este o investiție de ani buni. Durata sa de serviciu este de aproximativ 30 de ani. Corpul cazanului din oțel laminat, acoperit cu protecție completă la coroziune sau oțel inoxidabil, în funcție de model. O bobină de inducție din cupru, cu un capac de temperatură înaltă și un suport metalic pentru asamblare verticală oferă confort în timpul instalării.

50% economisire

Cazane de inducție utilizate în construirea caselor pe baza tehnologiilor:

  • Costurile de încălzire A ++ și A + și A pentru un cazan de inducție mai mic decât utilizarea combustibilului solid,
  • Costuri B comparabile cu costurile suportate de utilizarea gazelor naturale,
  • Costuri C comparabile cu costurile suportate la utilizarea gazelor naturale.

Opțiuni de conectare universale

Cazanul nostru poate fi conectat la instalația de încălzire existentă CO / CWU Modelul de 2,5kW funcționează cu sisteme de încălzire precum: cuptor, cazan cu combustibil solid, pompă de căldură, fermă solară. Cuptorul poate funcționa la instalații din cupru, oțel și conducte din plastic.

Instalare:

Cazanele noastre pot fi instalate în clădiri unde tuburile de cupru, oțel sau plastic sunt utilizate pentru construcția încălzirii centrale. De asemenea, materialul din care sunt fabricate caloriferele nu pune obstacole; pentru instalare puteți folosi radiatoare de oțel, cupru, fontă sau aluminiu.

Cazanele pot fi segmentate, ceea ce face posibilă creșterea zonei încălzite.Cazane de inducție combinate segmentate - Lunares.plO diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție.O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție - Lunares.pl

O diagramă exemplară a instalării unui cazan de inducție.O schemă exemplificativă de conectare a unui cazan de inducție cu un cazan cu combustibil solid - Lunares.pl

1 - cuptor cu inducție; 2 - panou de control; 3 - grup de securitate; 4 - cazan cu combustibil solid; 5 - acumulator de căldură; 6 - supapă cu bilă; 7 - supapă de retur; 8 - pompă de circulație; 9 - supapă cu trei căi; 10 - radiator; 11 - încălzire prin pardoseală; 12 - rezervor de expansiune.O schemă exemplificativă de conectare între un cazan de inducție și un cazan cu combustibil solid.Un exemplu de diagrama schematică a conectării unui cazan de inducție la un cazan cu combustibil solid (c.o. și last.c.) - Lunares.pl

1 - cuptor cu inducție; 2 - panou de control; 3 - grup de securitate; 4 - cazan cu combustibil solid; 5 - acumulator de căldură; 6 - supapă cu bilă; 7 - supapă de retur; 8 - pompă de circulație; 9 - supapă cu trei căi; 10 - radiator; 11 - încălzire prin pardoseală; 12 - rezervor de expansiune.

Detalii tehnice

Tara de origine
Uniunea Europeana

Cazane cu inducție de 2,5 kw pentru încălzirea suprafeței de 50m² - Recenzii


Profile

Adam85

27 Octombrie 2019

Este perfect pentru o casă de vacanță. nu trebuie să-mi fac griji că instalația va îngheța. îmi place că biserica încălzește casa și nu doar locul unde este amplasată ca în cazul sobei anterioare. ocupă puțin spațiu, datorită lui am obținut spațiu suplimentar pentru instrumente. în general, recomand - adam

{{ response.message }}

Adaugă comentariul tău despre Cazane cu inducție de 2,5 kw pentru încălzirea suprafeței de 50m²

Categorii din Cazane cu inducție de 2,5 kw pentru încălzirea suprafeței de 50m²