Peste 56 000 de produse
{{ aa_name() }}

Gata gata de instalat 2m 3 set de lămpi GU10 10W lămpi negre sau albe


{{ products_product_option_set.product_option_set.name }}
Max: {{ products_product_option_set.max }}{{products_product_option_set.unit}}
{{ products_product_option_set.unit }}
Produs disponibil
Expediat în {{ productDispatchText() }}
{{ finalOriginalPrice() | currency }} {{ finalEffectivePrice() | currency}} {{ product.price | currency }}

evaluare:
Codul produsului:
26322
Întrebați despre produs

payu, rate payu, viza, mastercard, transfer tradițional, plata în numerar la livrare

Descrierea produsului Gata gata de instalat 2m 3 set de lămpi GU10 10W lămpi negre sau albe

Conținutul și culoarea setului oferit:

În iluminarea camerei, barurile monofazate sau trifazate sunt din ce în ce mai alese. Datorită apariției clare a nevoii în rândul clienților noștri, am creat un set complet de asamblare care conține:

  • 2m pista
  • 2 bucăți de lămpi reflectorizante
  • O alegere a surselor de alimentare; dreapta, stanga sau centrala
  • Mufe, în funcție de locația alimentării de la 1 la 2 bucăți
Setul poate fi achiziționat în alb sau negru. Dacă doriți să cumpărați un reflector suplimentar, pur și simplu selectați opțiunea de deasupra coșului. În special, recomandăm acest set pentru utilizare în sufragerie.

Lămpi adaptate la nevoile dumneavoastră:

Instalarea sistemului feroviar vă va permite orice configurare a iluminării camerei. Dacă vă răzgândiți, nu trebuie să demontați lămpile, să forțați pereții și tavanele și să înlocuiți lămpile cu altele. Este suficient să direcționați unghiul de incidență a reflectoarelor în direcția selectată. Obținem o experiență vizuală complet nouă și un caracter diferit al camerei. Corpurile de iluminat pot fi de asemenea demontate foarte ușor. Nu sunt necesare instrumente suplimentare. Fiecare dintre reflectoarele prezentate are atât o montare pentru așa-numitul „clic”, cât și un buton pentru alegerea circuitului și posibila oprire a lămpii. Alegând setul nostru care conține o șină trifazată, avem dreptul să alegem când se aprind farurile selectate. Această soluție este posibilă doar cu o șină trifazată. Pe fiecare dintre lămpi am setat circuitul selectat cu ajutorul butonului și ne putem bucura doar de efectul obținut.

Farurile nu trebuie să fie singurul model de iluminare pe șină:

Iluminatul feroviar este un element la modă al apartamentului în stil mansardă. Arhitecții îi folosesc din ce în ce mai mult în proiectele lor. Datorită numărului infinit de posibilități de amenajare, este o investiție de ani de zile. Lămpile nu trebuie să arate ca reflectoare clasice. Pot fi lămpi decorative suspendate sau ambele în același timp. În zilele noastre, cu ajutorul unor adaptoare adecvate la sistemul feroviar, putem conecta aproape orice lampă. Important este să alegi corpuri de iluminat care să nu deterioreze întregul sistem cu greutatea lor.

Instalația de iluminat feroviar are aceleași avantaje:

Achiziționarea barelor de autobuz vă va permite să iluminați de obicei locuri greu accesibile și să economisiți timp și bani. Fiecare sistem are nevoie de acces la sursa de alimentare, dar un punct este suficient pentru acest lucru. Costurile asociate cu planificarea iluminatului în locuri precum coridorul sau sufrageria vor scădea dramatic alegând această soluție. Formele neobișnuite sau înălțimea camerelor luminate nu sunt nici înfricoșătoare. Adaptoarele și accesoriile suplimentare vă vor permite să creați un set în forma literelor L, T, X, I, precum și pătrate și dreptunghiuri. Cablurile din oțel permit instalarea în încăperi înalte sau înclinate, des întâlnite la mansarde.

Vă vom răspunde cu plăcere la întrebările dvs. suplimentare referitoare la subiectul barelor de bus. Vă rugăm să le direcționați către adresa de e-mail a magazinului online sau folosind comanda „Cereți un produs”. Dacă doriți să extindeți numărul de șine sau reflectoare sau să comandați altele, vă rugăm să ne contactați. Împreună vom determina care sunt așteptările dvs. și cum putem amenaja spațiul selectat. De asemenea, vă invităm să vă familiarizați cu celelalte oferte ale magazinului nostru online, care devine din ce în ce mai bogat cu produsele noi.

Detalii tehnice

Conține bec
Nu
Faze de lumină feroviară
Trei faze
Informatii suplimentare
Produsul este vândut într-un set.
Lungime
200 cm
Material
Aluminiu
Numărul de becuri
3
Perioada de garantie
2 ani
Priză
GU10
Protecție
IP20
Putere
10W Led - 20W halogen
Stilul lămpii
Lămpi industriale / loft
Tip bec
LED
Voltaj
230 V
{{ response.message }}

Adaugă comentariul tău despre Gata gata de instalat 2m 3 set de lămpi GU10 10W lămpi negre sau albe