Peste 56 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lampa bancher K-8041 din seria BANK


{{ products_product_option_set.product_option_set.name }}
Max: {{ products_product_option_set.max }}{{products_product_option_set.unit}}
{{ products_product_option_set.unit }}
Produs disponibil
Expediat în {{ productDispatchText() }}
{{ finalOriginalPrice() | currency }} {{ finalEffectivePrice() | currency}} {{ product.price | currency }}

evaluare:
Producător:
Codul produsului:
28679
Întrebați despre produs

payu, rate payu, viza, mastercard, transfer tradițional, plata în numerar la livrare

Descrierea produsului Lampa bancher K-8041 din seria BANK

Lampa emblematică a bancherului - nu numai pentru birou și birou

Creata in imitatia unui original de la inceputul secolului XX - o lampa de bancher - este o solutie perfecta nu numai pentru fiecare domn, ci si pentru toti cei care apreciaza un iluminat elegant, stilizat pentru a parea mai in varsta. Creat în America având în vedere bancherii și finanțatorii, trebuia să-i sprijine în munca lor, iar nuanța de sticlă verde trebuia să calmeze și să relaxeze vederea. Astăzi sărbătorim revenirea ei în saloane!

Propunerea noastră pentru o lampă de bancher a fost concepută după modelul celor din secolul trecut. Manopera artizanala si o combinatie de patina cu verdeata este o combinatie cu adevarat eleganta, care va face ca interiorul dumneavoastra sa capete un gust bun.

O singură sursă de lumină plasată în partea superioară a lămpii este acoperită cu un abajur de sticlă care este mobil, datorită căruia putem seta unghiul de incidență al fasciculului de lumină. Produsul este echipat cu o priza universala E27, astfel incat puteti alege cu usurinta becul potrivit de culoarea si puterea selectate (max. 40W). Amintiți-vă – dacă bancherul nostru vă va servi la serviciu sau când aveți nevoie doar de concentrare – cea mai bună soluție va fi să alegeți un bec rece sau neutru. Un astfel de ton nu vă distrage atenția vederii și stimulează ușor.

Lampa este realizată din metal și sticlă de cea mai bună calitate, datorită cărora va servi mulți ani de utilizare. Baza a fost ponderată corespunzător, astfel încât întreaga structură să fie stabilă și să prezinte tot ce e mai bun. Pe lângă reglarea unghiului de incidență a luminii, are și alte două puncte, datorită cărora îi poți controla orientarea.

Acest tip de iluminat este dovedit de ani de zile si este extrem de apreciat pentru functionalitatea datorita structurii bine gandite a abajurului. Aplatizată ușor pe spate și pe laterale, lumina nu cade direct asupra utilizatorului și nu orbiește ochii.

Detalii tehnice

Conține bec
Nu
Culoare
Patină
Lăţime
26cm
Materia primă a abajurului
Sticlă
Material
Metal, sticlă
Numărul de becuri
1
Priză
E27
Protecție
IP20
Putere
40W
Stilul lămpii
Lămpi clasice
Tip bec
LED (schimbător)
Tip lampă
desktop-
Voltaj
230 V
Înălţime
40cm
{{ response.message }}

Adaugă comentariul tău despre Lampa bancher K-8041 din seria BANK