Peste 39 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lampă ceramică Bella Small Black și Gold


{{ products_product_option_set.product_option_set.name }}
Max: {{ products_product_option_set.max }}{{products_product_option_set.unit}}
{{ products_product_option_set.unit }}
Potd ro
4 buc
Expediat în interior 5 zile lucrătoare
{{ finalOriginalPrice() | currency }} {{ finalEffectivePrice() | currency}} {{ product.price | currency }}
Curs zilei!
Oferta este valabilă pentru {{ time_left_countdown }}

evaluare:
Producător:
Codul produsului:
130688
Întrebați despre produs

payu, rate payu, viza, mastercard, transfer tradițional, plata în numerar la livrare

Descrierea produsului Lampă ceramică Bella Small Black și Gold

Lămpile ceramice din seria MILAGRO Bella sunt două lămpi mari în picioare și două lămpi de masă mici. Oferta include două versiuni de culori. Puteți alege o variantă: negru sau alb. Datorită introducerii variației culorilor, putem chiar să potrivim mai bine lampa cu nevoile unui aranjament specific.
Lampă ceramică BELLA small black - este o producție poloneză realizată manual, cu un aspect extraordinar, elegant. Este un clasic încorporat într-un design modern și un adevărat tratament pentru persoanele cărora le plac accesoriile neobișnuite și de bun gust. Decor frumos al sufrageriei, dormitorului, sufrageriei sau biroului. Produsul se distinge prin simplitate.
Lampa MILAGRO Bella în negru atemporal îmbogățit cu o bandă decorativă de culoare aurie veche se va potrivi în orice cameră. Cu toate acestea, este cel mai des folosit în amenajări industriale minimaliste. Se potrivește perfect cu metalul, textilele, lemnul natural sau piatra.
Lampa ceramică Bella este utilizată ca iluminare de lucru în zona de lounge a sufrageriei sau a dormitorului. Poate fi și o sursă alternativă de lumină atunci când vrem să citim o carte sau doar să ne relaxăm seara. Este un complement interesant al amenajării. Lumina frumoasă, atmosferică, va decora interiorul cel mai solicitant și va fi decorul său original.
Lămpile MiLAGRO sunt acoperite de garanția producătorului, au certificate de conformitate, precum și un manual de utilizare cu elementele necesare asamblării lor.

Detalii tehnice

Lăţime
31,5 cm
Putere
ÎN
Înălţime
77,5 cm
{{ response.message }}

Adaugă comentariul tău despre Lampă ceramică Bella Small Black și Gold

Categorii din Lampă ceramică Bella Small Black și Gold