Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

MESH Platek Led - lampă de masă cu port USB - maro 3000K


{{ products_product_option_set.product_option_set.name }}
Max: {{ products_product_option_set.max }}{{products_product_option_set.unit}}
{{ products_product_option_set.unit }}

evaluare:
Producător:
Codul produsului:
84557
Întrebați despre produs

payu, rate payu, viza, mastercard, transfer tradițional, plata în numerar la livrare

Descrierea produsului MESH Platek Led - lampă de masă cu port USB - maro 3000K

Lampa de masă cu baterie MESH - 3000K 87 °

PLASĂ

Corp de iluminat exterior IP65, baterie alimentată cu întrerupător și modulare a puterii prin control infraroșu. Noul produs cu o baterie cu performanțe ridicate și durabilitate a fost dezvoltat cu aceeași estetică ca versiunea anterioară cu un cablu de alimentare. Garantează un flux luminos de 400 lm timp de 6 ore cu un timp de încărcare de la 0 la 100% 6 ore cu un încărcător 1A.

Lampa stołowa Platek Mesh

Procesul de galvanizare și protecție multistrat

Platek depășește cu mult standardele necesare proceselor de protecție convenționale, folosind mulți ani de cunoaștere aprofundată a aliajelor de aluminiu. Toate componentele din aluminiu ale produselor - extrudate, turnate sau turnate - sunt supuse unui proces de galvanizare în faza de tratament post-mecanic. Acest proces crește rezistența lor la abraziune și îmbunătățește aderența vopselei.

Galvanizarea constă în trei faze separate: satinizarea mecanică și degresarea suprafeței, oxidarea și fixarea anodică. După prima fază de eliminare a tuturor impurităților, corpul de aluminiu este cufundat în rezervoare electrolitice speciale în care suprafața de aluminiu este transformată în oxid de aluminiu, ceea ce face ca metalul să fie mai rezistent. Pentru a răspunde optim la nevoile pieței globale, toate produsele Platek sunt supuse unui proces de vopsire în două straturi. După preparare, spălare și clătire în conformitate cu cele mai stricte standarde de mediu, produsul este acoperit cu un primer epoxidic, care garantează, pe lângă anodizare, un grad excelent de protecție. Ultima etapă este pregătirea pulberii de poliester care oferă finisarea catifelată finală piesei. Ultimele două faze, care se derulează continuu, formează un singur strat gros care este rezistent la razele UV și intemperii. Acest proces face posibilă obținerea rezistenței la coroziune în spray-ul cu sare, care depășește semnificativ standardele medii ale pieței.

Protecție electrică și termică,

Ultima piesă a puzzle-ului Platek este o testare minuțioasă a fiabilității produselor LED. Pentru a răspunde cererii în creștere a pieței, Platek și-a introdus propriile protecții electrice, crescând rezistența produselor sale la descărcări electrostatice și supratensiuni. În plus, atunci când este posibil, sunt utilizate protecții termice suplimentare (NTC), care comunică cu sursele de alimentare, reglând sursa de alimentare a LED-urilor Platek, astfel încât acestea să funcționeze la temperatura potrivită.

Încercare la 40 ° C

Pentru a satisface cerințele clienților pentru reglarea rezistenței termice a mediului, Platek a instalat o cameră termică pentru a testa produsele și toate componentele sale la o temperatură de funcționare de 40 ° C (mult peste 25 ° C cerute de standardele legale), pentru certifică-i funcționarea corectă într-un mediu extern, chiar ecuatorial și tropical. Protecțiile termice intervin numai atunci când temperatura depășește această valoare, reducând curentul furnizat LED-urilor.

Selectarea precisă a LED-urilor

Toate LED-urile folosite de Platek, odată asamblate de personal de încredere, sunt testate cu instrumente adecvate pentru a verifica specificațiile de culoare cerute de standardele Platek. Alegerea de a utiliza doar 3 grade de culoare McAdams și o valoare CRI mai mare de 90 oferă un nivel ridicat de calitate a luminii greu de găsit în lumea iluminatului exterior.

În cazul produselor cu LED-uri, Platek a implementat un sistem de protecție împotriva descărcărilor electrostatice pe întregul lanț de producție de componente electronice pentru a crește rezistența circuitelor la supratensiuni.

garanţie

Totul datorită avantajelor competitive și testelor termice au permis Platek să ofere o garanție de 3 ani pe întregul produs, care este prelungit la 5 ani pe circuit LED. Garanția începe de la data indicată pe factură și este acordată direct de Platek, fără a fi necesară înregistrarea achiziției pe site-uri web dedicate.

De asemenea, vă încurajăm să vă familiarizați cu întreaga ofertă Platek, mai jos am inclus un link către întreaga gamă de produse.

Produse platek

Detalii tehnice

Conține bec
da
Culoare
Maro
Culoare deschisa
Cald
Culoarea principală
Maro
Diametrul de bază
18cm
Flux luminos
450lm
Greutate
1,7kg
Indexul de randare a culorilor CRI
80
Informatii suplimentare
Rezistență ridicată la coroziune în spray cu sare.
Material
Aluminiu
Numărul de becuri
1
Perioada de garantie
5 ani
Protecție
IP65
Putere
4,5W
Stilul lămpii
Lămpi moderniste
Tara de origine
Italia
Temperatura de culoare
3000K
Tip bec
LED
Tip lampă
De exterior
Unghiul fasciculului luminos
87°
dimmabil
Da - 100% - 50% - 30%
Înălţime
42cm
{{ response.message }}

Adaugă comentariul tău despre MESH Platek Led - lampă de masă cu port USB - maro 3000K

Categorii din MESH Platek Led - lampă de masă cu port USB - maro 3000K