Peste 56 000 de produse
{{ aa_name() }}

Set gata monofazat gata de instalare 1m 2 lămpi GU10 LED 10W alb sau negru


{{ products_product_option_set.product_option_set.name }}
Max: {{ products_product_option_set.max }}{{products_product_option_set.unit}}
{{ products_product_option_set.unit }}
Produs disponibil
Expediat în {{ productDispatchText() }}
{{ finalOriginalPrice() | currency }} {{ finalEffectivePrice() | currency}} {{ product.price | currency }}

evaluare:
Codul produsului:
26290
Întrebați despre produs

payu, rate payu, viza, mastercard, transfer tradițional, plata în numerar la livrare

Descrierea produsului Set gata monofazat gata de instalare 1m 2 lămpi GU10 LED 10W alb sau negru

Alegem camera în care se va afla bara de bus

Până destul de recent, iluminatul feroviar era folosit doar în spații industriale sau publice. În prezent, barele de bus sunt un plus funcțional, dar și la modă în casele. Posibilitățile oferite de sistemul feroviar sunt la fel de multe pe cât avem mai multe modalități de configurare a acestora. De asemenea, în orice moment, putem schimba distanța lămpilor, adăugați mai multe sau scădem dacă descoperim că există prea multe dintre ele. Proiectoarele feroviare sunt o soluție foarte versatilă. Cu ajutorul lor, putem ilumina camera de zi, bucătăria, holul, studiul și garajul. Instalarea lor este jocul copiilor. Pur și simplu conectați-le la șină și asigurați-le cu clipsuri speciale și asta este totul! În orice moment, le putem schimba panta sau rotim pentru a ilumina un spațiu diferit.

Tipuri de corpuri de iluminat utilizate și utilizarea lor în practică

Sistemul de șină permite instalarea nu numai a corpurilor de iluminat de tip faruri. Cu accesoriile potrivite, putem monta aproape orice lampă pe șină. Această soluție va atrage în special persoanele care ar dori să sublinieze spațiul selectat. Acesta este un mod ideal de a lumina o masă sau o insulă de bucătărie. Atunci când alegem camera și lămpile pe care le vom folosi în instalație, rămâne să decidem dacă alegem iluminatul de șină monofazat sau trifazat. Diferența dintre aceste produse este includerea circuitelor individuale. În cazul barelor monofazate, controlăm toate lămpile simultan, adică sunt pornite și oprite în același timp. Dacă alegeți o șină trifazată, puteți decide ce corpuri de iluminat vor străluci și care nu, în același timp. În plus, această posibilitate ne oferă reflectoare pentru utilizarea cu barele trifazate, deoarece sunt echipate cu un buton de control. Prin urmare, putem seta fiecare dintre ele separat pe poziția oprită sau faza selectată.

Moduri de montare a iluminatului șinei

Un alt avantaj al alegerii iluminatului șinei este capacitatea de a-și regla lungimea și forma în orice cameră. Dacă trebuie să iluminăm coridorul, vom alege o șină cu lungimea corespunzătoare. Cu toate acestea, dacă această lungime este mai mare de 3 m, putem adăuga o altă șină, care va fi atașată printr-un conector adecvat. De asemenea, forma camerei nu este o problemă. Folosind conectori, putem crea un sistem de iluminare sub forma literelor „T”, „L”, „X” sau „I”. Această soluție ne oferă posibilități nelimitate. În plus, pista poate fi atașată de tavan folosind „Slings”, care este o frânghie metalică. Această soluție va fi folosită în camerele înalte.

Conținutul kitului

Setul de iluminat prezentat pe șină conține o pistă lungă de 100 cm în culoarea dorită. În plus, există două faruri, al căror avantaj este sursa de lumină înlocuibilă sub forma unui bec GU10 cu o putere maximă de 5W. Datorită acestei soluții puteți alege becul cu temperatura de culoare corespunzătoare, precum și cu puterea de lumină. Când becul este deteriorat, înlocuiți-l doar cu unul nou. Aceasta reprezintă o economie considerabilă în comparație cu alte faruri cu sursă de lumină integrată. Kit-ul include o priză și un cablu de alimentare. Depindeți de dvs. să alegeți ce parte a șinei să plasați o astfel de alimentare. Întregul set este alb sau negru. Este o soluție pentru persoanele cărora nu le place să piardă timpul căutând fiecare articol și cumpără cu incertitudine dacă în timpul instalării se dovedește că dispozitivele nu se potrivesc. Vă recomandăm în special setul nostru pentru instalare în bucătărie datorită parametrilor săi.

În oferta magazinului nostru veți găsi și alte kituri de asamblare gata recomandate de noi pentru spațiile selectate.

Fiecare set poate fi extins cu un reflector suplimentar, șină sau adaptor. Suntem bucuroși să vă sfătuim și să vă ajutăm să alegeți soluția perfectă pentru casa dvs. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau ați venit la magazinul nostru din Cracovia.

Detalii tehnice

Conține bec
Nu
Faze de lumină feroviară
Trei faze
Informatii suplimentare
Produsul se vinde la set.
Lungime
100 cm
Material
Aluminiu
Numărul de becuri
2
Priză
GU10
Protecție
IP20
Stilul lămpii
Lămpi industriale / loft
Tip bec
LED (schimbător)
Tip lampă
Plafoane - plafoane
Voltaj
230 V
{{ response.message }}

Adaugă comentariul tău despre Set gata monofazat gata de instalare 1m 2 lămpi GU10 LED 10W alb sau negru