Peste 39 000 de produse
{{ aa_name() }}

Artemide Lumini Artemide Lumini

Lumina joacă un rol important în interior, deoarece trebuie să accentueze frumusețea și să ascundă dezavantajele spațiului. Formele standard și conservatoare de lămpi își pierd treptat poziția. Progresele în proiectarea iluminatului nu sunt în vigoare, iar iluminatul de generație nouă oferă multe posibilități. Pentru Artemide, lumina este arta. Fabrica a fost fondată în 1959 de Ernesto Gismondiego și Sergio Mazza și ocupă în prezent o poziție de lider în Europa.

Timp de 50 de ani, el produce cu succes lămpi pentru iluminatul casnic, decorativ, tehnic, arhitectural și artistic, urmărind cele mai noi tendințe din lumea tehnologiei de iluminare. Hoteluri, buticuri și restaurante din întreaga lume aleg lămpile Artemide pentru a-și accentua starea datorită stilului ridicat, calitativ și durabil al produselor. Designul neobișnuit, inovațiile care vizează confortul și confortul, au permis lămpilor Artemide să devină la fel de populare în interiorul și birourile private.

Lămpile artemide reprezintă o artă contemporană de iluminare

Becurile acestui brand sunt lucrări de artă modernă create de designeri de renume mondial. Toate produsele sunt create ținând cont de influența luminii asupra ochiului uman. În cele din urmă, iluminarea are un impact imens asupra percepției camerei și a obiectelor din ea. Datorită acestui fapt, puteți crea o atmosferă de orice natură. Diferitele nuanțe de culoare și direcțiile fasciculului de lumină creează minuni cu spațiu.

Principalele avantaje ale lămpilor Artemide:

  • Impecabil, calitate
  • Putere
  • Protecția mediului
  • Consum energetic economic cu eficiență ridicată a luminii.

Arzătoare de lămpi

Unele lămpi de perete Artemide au arcuri unice și forme magice. Pentru producție sunt utilizate materiale foarte practice. Asemenea iluminat de perete se evidențiază pe perete ca un fel de obiect de artă. Sconturile subliniază textura decorului și fac ca camera să fie percepută într-un mod nou și unic.

Colecția de lampă de perete Artemide este o lumină funcțională într-un stil modern. De iluminat proiectat, de exemplu, de Gardere Adrien se distinge prin utilizarea unui aliaj de zinc în cadrul produselor. Tija de aluminiu suporta un capac din satin, cu o finisare speciala, iar mecanismul reglabil permite lentilelor sa se roteasca la 180 de grade.

Iluminatul camerei care utilizează sconturile Artemide va fi adecvat în fiecare apartament, indiferent de design, lumina moale a lămpilor de perete este îndreptată în sus, în același timp împrăștiind în jurul părților laterale și creând iluminat neobișnuit.

Lămpi artemide - lămpi de masă

Lămpile de masă sunt asistenți excelenți atunci când lucrează cu documentele de pe birou. Faimoasa serie de lămpi de masă Artemide a câștigat multe expoziții internaționale în ciuda aspectului discret. Designul modelelor vă permite să schimbați direcția fluxului luminos în plan orizontal și vertical, sunt disponibile și modificări cu baza de masă pentru plasarea convenabilă, luminozitatea poate fi reglată cu ajutorul unui dimmer.

Colecția de corpuri de iluminat este plină de culoare și lumină, combinată cu modele non-standard care pot lumina colțurile cele mai izolate ale casei. Baza reglabilă face lămpile confortabile, iar stratul colorat de pe metal este extraordinar și luminos. Bilele strălucitoare formează grupuri de design spectaculoase. Ele arata fantastice si luminoase, sunt foarte indraznete si proaspete, dar moi in acelasi timp. În interioarele moderne asemenea forme netede se vor potrivi perfect.

Lămpi artemide - tavan

Candelabrele Artemide reprezintă un număr uluitor de idei inovatoare. Formele lor sunt departe de standarde, ceea ce le face unice. Artistul britanic Ross Lovegrove a proiectat o lampă suspendată, un design cosmic și o suprafață groasă. Materialul difuzor este termoplastic, aluminiu și finisaj de suprafață cromat pentru a decora cu LED-uri multi-color este o alegere excelentă.

Dimpotrivă, designul futurist al unei lămpi suspendate de același autor arată ca niște picături mari de mercur suspendate pe suspensii subțiri atașate unui scut de aluminiu. Suprafața lucioasă îmbunătățește strălucirea.

Lămpi artemide - podea

Designul cosmic este un semn distinctiv al lampii de podea, este complex și elegant, lumină și translucidă. Colecția de lămpi combină două tendințe: floristică și cosmică din materiale practice. Privind pentru o lumină care are un efect pozitiv asupra stării de spirit, lampa de podea Artemide satisface așteptările: relaxare, echilibru și distracție. Prin schimbarea culorii și intensității, puteți crea pentru dvs. cel mai confortabil mediu care va afecta pozitiv starea emoțională a utilizatorului.

Artemide - Recenzii despre produse


Lampă suspendată Artemide Copernico 500 Suspensie 1608040A
07 Noiembrie 2019
Contact frumos cu magazinul - aleksander58

Lampa de podea Artemide FIAMMA 15 negru
14 Octombrie 2019
Lampa excelentă care nu va ieși niciodată la modă - recomand cumpărături în acest magazin - barbara49

Lampă de podea Led Artemide CABILDO alb (2700K)
06 Iunie 2019
Un produs excelent. mai ieftin decât alții. ;) wojtek

Artemide Cosmic Leaf lampă de podea
12 Februarie 2019
O idee minunată pentru iluminarea extraordinară a casei

Artemide Castore 14 Tabel
30 Ianuarie 2019
Un magazin de încredere bun, jan

Artemide Lumini Artemide Lumini