Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Aureliano Toso Lumini Aureliano Toso Lumini

Fabrica Aureliano Toso Illuminazione a fost înființată în 1938 și este situată pe insula Murano din Italia, unde producția de luminări frumoase se dezvoltă de mii de ani. Lămpile Aureliano Toso provin de la cei mai buni maeștri de sticlă care posedă secretele antice de producție. Designerii sunt fascinați de ideea de a lucra în diferite stiluri, de la minimalism și high-tech la interpretarea clasicilor. Cu toate acestea, originalitatea și individualitatea fac marca absolut recunoscută.

Lămpile Aureliano Toso sunt un design unic

Fabrica Aureliano Toso produce construcții ușoare care se bucură de funcționalitate și oferă un sentiment de lux. Produce candelabre, sconturi, lămpi care vor face șederea dvs. interesantă.

Lămpile Aureliano toso se disting prin linii curate și stil modern, precum și tradiții excelente înscrise în stilul venețian al secolului al XVIII-lea. Modelele originale de înaltă calitate îndeplinesc perfect nevoile unei game largi de clienți din întreaga lume. Lămpile Aureliano Toso sunt potrivite pentru locuințe, birouri, cafenele, restaurante, hoteluri, pentru iluminatul zonelor comerciale, această listă fiind nelimitată.

Exemple de lămpi de design AurelianoToso

AurelianoToso lampă pendant concepute pentru iluminarea sala de mese, living și dormitor își îndeplinește perfect funcțiile, decorând în plus fiecare cameră. Lampa perfectă are 12 surse de lumină și este proiectată de renumitul designer Vincent Lo. Atât de frumos, iluminarea luminii va îmbogăți cu siguranță nu numai casa, ci și hotelul sau biroul. Lampa AurelianoToso se distinge printr-o construcție metalică cromată, filigranată. Scaunul este compus din multe elemente interesante din cristal. Tijele de sticlă sunt disponibile în culorile frumoase de culoare albastră și transparentă.

O altă lampă pendantă Aureliano Toso este perfectă pentru a fi agățată în sala de mese de deasupra mesei, în camera de zi de deasupra mobilierului tapițat, într-un hotel sau într-un dormitor. Lampa lovește cu aspect neobișnuit sub forma a două geamuri de sticlă, sub forma unui pătrat în mijloc, care conține un cadru rotund din sticlă albă. Fascinantă lampă de pandantiv luminează orice cameră, dând o lumină moale. Vesta este încadrată de o structură subtilă de metal cromat. Puteți schimba umbra și puteți ajusta exact cum vă place. Caracterul elegant al acestei lămpi este evidențiat de o suspensie frumoasă, datorită căruia acest model se potrivește perfect în orice interior.

Sconces Aureliano Toso

Lampa de perete proiectată de Riccardo Giovanetti pentru Aureliano Toso are o caracteristică specială, difuzorul său. Făcut din sticlă răsucite și stratificate. În plus, partea din față a lămpii este mai mică decât cea din spate. Efectul luminos creat de această formă este mărit de culoarea specială a difuzorului cu culoarea cafelei cu lapte, iar construcția metalică gri din lac este un contrast frumos. O astfel de lampă de perete elegantă poate fi introdusă în dormitor, cameră de zi și sufragerie.

Un alt exemplu de lampă de perete extraordinară Aureliano Toso este o lampă de perete portocalie care va crea o atmosferă plăcută în apartament și va adăuga o strălucire fermecătoare pe pereți. Printre toate camerele casei, lampa de perete prezentată în mod ideal va fi prezentată în dormitor, hol sau cameră de zi. Acest tip de iluminat este proiectat să funcționeze cu un bec cu o putere maximă de 250 W, ceea ce permite o iluminare suficientă chiar și pentru camere mai mari.

Aureliano Toso corpuri de iluminat

Un corp de iluminat încastrat Aureliano Toso emite lumină discretă împrăștiată. Sofisticatul lămpi de cristal cu cristale cristaline și roata din crom plat se potrivesc stilului Provence și scandinav. Corpul de iluminat oferă o atmosferă unică, dispoziție, impresii și emoții ale persoanei care se află în acest interior.

Un alt tavan estetic și perete-perete cu corpul de iluminat Aureliano Toso, care curge în fiecare cameră într-o lumină blândă, aparține colecției Mey. Acesta nu este doar un decor modern, ci și o decorație frumoasă și nobilă, potrivită pentru iluminarea unui coridor, scară, cameră de zi și sală de mese, dar trebuie admis că și el captează ochiul chiar și în spațiul public. Ambrășa este realizată din sticlă transparentă și albă, încadrată cu o structură mică din metal cromat.

Aureliano Toso Lumini Aureliano Toso Lumini