Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Axo Lightstecture Lights Axo Lightstecture Lights

Compania italiană Axo Lightecture este o companie dinamică în dezvoltare în lumea designului de iluminat italian. Succesul companiei este o combinație armonioasă a metodelor tradiționale de prelucrare a sticlei cu cele mai noi tehnologii. Produsele Axo Lightecture sunt dispozitive de iluminat care se bazează nu numai pe diagrame și desene, ci și pe emoții, asociații și dispoziții.

Axo lămpi de lumină

Lămpile Axo Light sunt perfect potrivite pentru interiorul locuințelor private, precum și pentru spațiul de afaceri. Producătorul oferă o gamă largă de opțiuni care îndeplinesc cerințele proiectelor comerciale. O serie de inovații tehnologice în dezvoltarea lămpilor cu LED-uri propuse au dat companiei succesul internațional. Axel Lightecture este alcătuită din designeri remarcabili recunoscuți în întreaga lume.

  • Seria de straturi este formată din 16 lămpi de diferite forme, cu cadru metalic și nuanțe de țesătură ondulată. Diametrul lămpilor este de la 93 la 300 cm și este disponibil în 12 opțiuni de culoare: nuanțe de gri, alb, galben, portocaliu, roșu, cărămidă, vin, verde. Surse de lumină: lămpi fluorescente cu halogen sau E27.
  • În seria Euler există 7 lămpi cu abajururi din material refractar alb transparent, cu o construcție modulară, care permite crearea de variante diferite de la elementele de bază. Diametrul lămpii este de 90 până la 150 cm, este echipat cu un dimmer.
  • Seria Plumage include 5 modele luminoase, lămpi de podea de diferite dimensiuni și lămpi suspendate. Lampa de trei metri are un diametru de 180 cm, cea mai mică este de numai 190 cm înălțime, cu un diametru de 80 cm. Lămpile Axo Lightecture sunt echipate cu un dimmer și sunt disponibile în opt culori: alb, verde, roșu, maro, portocaliu, gri deschis, fuchsie și o combinație de toate culorile în același timp.
  • În seria Anad există numai 2 modele suspendate cu diametre diferite de 90 sau 150 cm, din piele artificială rezistente la foc în patru culori: fildeș, bronz, roșu, maro, cu fund alb și cusături contrastante. Surse de lumină: un bec sau o lampă fluorescentă reglabilă.

Lumina de perete Axo Lightecture

O lampă mică, compactă Axo Lightecture poate fi montată atât pe tavan, cât și pe tavan, ca o brichetă. Difuzorul se rotește la 360 de grade. Lampa de perete este realizată în întregime din metal. Acoperirea lămpii cu crom lucios adaugă stil și eleganță. Este cea mai mică dintre lămpile din colecție. Arată foarte bine singur și în compania altor lămpi din colecție.

Lampa de birou Axo Lightecture

O lampă de birou din colecția Axo Lightecture este un exemplu de combinație perfectă a imaginației italiene creative, a tehnologiilor inovatoare și a performanțelor extrem de precise. Lampa este complet metalică, cu o direcție luminoasă complet reglabilă. Finisajul elegant este cromat strălucitor. Butonul reglabil face ca această lampă să fie ideală pentru a fi folosită în birou sau într-un colț pentru copii și adolescenți.

Axo Lightecture - Recenzii despre produse


Lampa cu pandantiv AXO Light fusta 100 SK gri
12 Februarie 2020
Acesta este un articol minunat de inspirație. sunt foarte mulțumit de munca dvs. bună. puneți informații foarte utile. ține-o așa. continuați blogurile. căutați să vă citiți următoarea postare.

Axo Lightstecture Lights Axo Lightstecture Lights