Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
{{ aa_name() }}

Cum să îndepărtați tapetul?

Moda pentru tapetele colorate se întoarce odată, odată trece. Odată cu acesta, vine timpul pentru lipirea materialului pe perete sau pentru îndepărtarea tapetului. Și deși prima etapă de lucru din exemplele date, adică lipirea tapetului este destul de plăcută, tapetul nu este complet eliminat. Cum să faci față eliminării tapetului de pe perete? Iată ghidul nostru. Veți merge cu ea în următoarele etape ale lucrării: pas cu pas.

Scoaterea tapetului de pe perete

Cum să îndepărtați tapetul? Începeți să pregătiți interiorul!

Înainte de a întreprinde orice lucrări de vopsire sau renovare cu apă protejați bine nu numai echipamentele din interior, ci mai ales spațiile deasupra tuturor contactelor și întrerupătorilor. Veți avea nevoie de pictură folie și bandă pentru acest lucru. Tavați filmul în colțuri cu bandă, asigurându-vă că nu a mai rămas niciun gol unde va intra apa. Cu un interior bine protejat, tapetul va fi ales mai repede și în condiții confortabile.

Înlăturarea imaginilor de fundal, de unde să încep?

Dacă tapetul a fost lipit nu numai de perete, dar mai ales de tavan, atunci începeți lucrul din această zonă. Cum să eliminați tapetul din această parte a camerei? Cel mai rapid va fi dacă folosiți o banchetă de perii, pe care o înmuiați direct în apă sau apă cu adăugarea unui agent special pentru îndepărtarea tapetului. Ungeți una dintre benzile de tapet cu o perie și așteptați câteva minute. Scoateți tapetul cu o mișcare fermă și îndepărtați reziduul cu o spatulă. Dacă observați că peelingul tapetului nu este tocmai așa cum ar trebui - panourile sunt rupte și un singur strat iese din tavan - apoi ungeți din nou tapetul. Probabil ați folosit prea puțină apă pentru a o uda. Dacă nu aveți la îndemână un preparat specializat, folosiți apă cu oțet pentru muncă. Această metodă de alegere a tapetului de casă este, de asemenea, foarte eficientă.

Cum să îndepărtați tapetul de pe perete?

Procedați în același mod în conformitate cu regulile descrise la renovarea plafonului. Începeți să alegeți tapetul de sus de fiecare dată, îndreptându-vă în jos. Această metodă nu este doar mai convenabilă, dar este recomandată și de profesioniști. Amintiți-vă că nu toate tapetele se vor coji de pe perete la fel de ușor. Tapetul de hârtie funcționează cel mai bine în această zonă, deoarece nu necesită nicio lucrare specială pentru a se decupa. Va fi mult mai rău în ceea ce privește ruperea tapetului de vinil. Dacă doriți doar să reîmprospătați interiorul și să lipiți un produs nou la suprafață, lăsați un al doilea strat de tapet pe perete. Acesta va servi drept bază pentru un produs nou.

Cum să îndepărtați tapetul, astfel încât munca să meargă fără probleme?

În primul rând, pregătește-ți bine spațiul de lucru. Alegeți toate materialele: perie, cuțit chit, șmirghel. Dacă tapetul dvs. se va lipi ferm de perete și intenționați să puneți vopsea doar pe noua suprafață, atunci poate fi utilă și aplicarea gipsului, ceea ce va scoate la iveală toate denivelările. Programează-ți munca pentru o zi destul de caldă și însorită. Atunci când peria este înmuiată intens în apă, poate ajunge destul de umed în cameră. Înainte de a începe să lucrați la aplicarea vopselei, va trebui să uscați bine pereții și tavanul. Nu uitați că, cu produsele profesionale, munca va merge mai repede, iar rezultatul va fi profesional. Interiorul, pe care îl vei termina cu vopsea sau tapet de bună calitate, va rămâne neschimbat mai mult timp. Sperăm că știți deja să spargeți tapetul. Parcurgeți acest proces cu ghidul nostru.

Secțiunea vă va ajuta în alegerea unui nou tapet: Murale sau Fototapet 3d, unde puteți alege dintre multe modele disponibile.

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Murale, Fototapet 3d, Fototapet bucatarie, Picturi murale pentru copii, Picturi de perete pentru camere, Murale pentru oraș, Picturi murale Varșovia, Picturi murale din Cracovia, Picturi murale spațiale, Picturi murale din New York

Distribuie această pagină