Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
{{ aa_name() }}

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!

Opțiuni de iluminat

Există tot mai multe oportunități de iluminare a grădinilor și a proprietăților pe piață. Puteți alege între dispozitive clasice, simple sau echipamente originale care vor servi drept decor. Există lămpi alimentate în moduri diferite: solare - strălucitoare datorită energiei solare - și electrice, care trebuie conectate și conectate la o sursă de alimentare pentru funcționare.

Garden

Culoare deschisa

Merită să fiți atenți la culoarea luminii emise de becurile utilizate în dispozitivele de iluminat. Puteți alege între: căldură, rece sau LED RGB. Cele mai interesante sunt becurile cu LED , în care putem seta orice culoare a luminii. Datorită acestui fapt, vom ajusta iluminatul la ocazii speciale, precum angajarea în grădină, petreceri la grătar sau grădinărit. Utilizarea becurilor LED vă va permite să vă jucați cu culorile - toate lămpile pot străluci în mod egal sau pot schimba culorile curcubeului! Bec RGB

Bile de grădină

Datorită folosirii bile de grădină originale, grădina ta va arăta ca un basm! Pe piață există bile electrice , care au nevoie de energie pentru funcționare, și bile solare , care strălucesc din cauza energiei solare. Lămpile pot fi montate pe sol într-o bază stabilă pregătită anterior. O altă opțiune este o bilă așezată pe o platformă, de exemplu pe un tub înalt de 50 cm. În plus, puteți alege lămpile perfecte din mai multe dimensiuni: 20, 25, 30, 40 și 50 cm în diametru.

Lumini plutitoare

Lămpile solare , spre deosebire de lămpile alimentate electric, pot fi de asemenea utilizate pe suprafața apei. Nu există riscul de a inunda cablurile de alimentare și scurtcircuitele. Lampa solară poate fi amplasată, de exemplu, într-un iaz de grădină sau folosită ca iluminare atractivă a suprafeței piscinei.

Lampa solara

Lanterna din grădină

O propunere interesantă poate fi felinarul de grădină . Alimentat cu energie electrică, cu câteva ferigi de lumină, va ieși în evidență pentru grădina ta și alte echipamente de iluminat. Înălțimea felinarului este reglabilă, aveți și un cadru de iluminat într-un stil diferit, cum ar fi un scaun. Dispozitivul poate fi setat, de exemplu, în mijlocul interiorului ca decor central sau la gard. Farul va arăta interesant într-un duet cu o bancă din lemn, romantică.

Lanterna LED Paris

Pentru foișor ..

Dacă aveți un foișor sau o terasă - folosiți ghirlande pentru iluminat! Nu numai că vor lumina lumina grădina, ci vor funcționa și ca un element decorativ original. Ghirlandele au un cablu flexibil, cârlige la ambele capete și protecție siliconică. Datorită acestui lucru, suspendarea lor nu va fi problematică. Ghirlandele pot fi de asemenea folosite în interior sau folosite în timpul evenimentelor din grădină. De asemenea, funcționează ca element de decor în timpul nunții. ghirlandă

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Culori de lumină de grădină, Becuri de perete cu LED-uri, Lampi sfera de grădină electrice, Lampi de Grădină sferica solara, Sfera de Grădină Decorative, Lumini solare în exterior, Lumini permanente în exterior, Lămpi cu pendant în aer liber, Lămpi cu polul exterior, Lămpi încastrate la sol, Lămpi de exterior Walkover, Luminări încastrate în exterior, Iluminarea bazinelor, Tavanul exterior, Proiectoare cu halogen, Proiectoare led, Lămpi postale din oțel inoxidabil, LED-uri Post Lights, Lumini cu LED-uri în aer liber,

Distribuie această pagină