Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpile metalice - alegerea perfectă pentru orice interior

Standardele de iluminat și design interior se schimbă la fel ca standardele din lumea modei. Cu toate acestea, nu trebuie să urmărești orbește tendințele în schimbare sezonieră, cu condiția să alegi cu îndemânare felul și modul de iluminare în interiorul tău.

Lămpile nu trebuie să fie doar un fundal pentru alte mobilier și echipamente. Dacă doriți să vă bucurați de o iluminare minunată mulți ani, fără a fi nevoie să o înlocuiți într-un timp scurt, merită să vă puneți un aspect simplu, clasic. Se poate aplica atât materialelor, cât și formelor selectate. Decizând materiile prime, putem paria pe lămpile de design originale și puțin mai extravagante, care, în expresie generală, într-o rețetă și nespecifică, vor domina asupra întregii încăperi. În acest moment, merită să aruncăm o privire mai atentă asupra posibilităților de aranjare pe care le oferă lămpile metalice . Soluțiile individuale vor funcționa excelent în apartamente amenajate pentru stil industrial, dar și scandinave sau glamour.

Lămpi suspendate din metal

Lămpile suspendate sunt elementul de bază și, în același timp, cel mai important tip de iluminat interior. Datorită diferitelor moduri de împrăștiere a luminii și a bogăției modelelor disponibile pe piață, alegerea celui potrivit nu este cea mai ușoară. La început ar trebui să stabiliți strict locul de asamblare a lămpii (dacă aveți o astfel de posibilitate, merită să acordați atenție la momentul proiectării casei și instalațiilor electrice), altele pentru că alegeți sala de mese de-a lungul mesei , și altele în camera de zi spațioasă. Lămpile agățate joacă de obicei rolul lămpilor funcționale și decorative, mai rar doar cele decorative. Atunci când alegeți iluminatul pentru bucătărie, acordați atenție la două funcții diferite care trebuie îndeplinite în această cameră. Primul dintre acestea este împrăștierea generală a luminii. Este important să permiteți reflectarea luminii din pereți sau tavan, ceea ce împiedică crearea unor umbre nedorite pe dulapurile de bucătărie și asigură o iluminare uniformă a întregii încăperi. Ca standard, într-un apartament cu o înălțime de 2,4-2,5 m, înălțimea lămpilor suspendate ar trebui să fie la înălțimea de 1,9-2,1 m. Bucătăria este un loc în care ar trebui să alegeți o lampă cu o nuanță lată de metal, care ar trebui să se afle, de asemenea, sus în tavan. Al doilea rol important este iluminarea blatului de lucru, care ar trebui să fie situat la 0,55-0,7 m de sursa de lumină. Merită să vă amintiți aspectele practice și să alegeți o lampă care nu va fi problematică în curățare - lămpile simple din metal sunt o soluție excelentă (lămpile de design cu un număr mare de găuri nu sunt recomandate). O situație diferită se află într-o cameră, cum ar fi un dormitor, dacă doriți să creați o atmosferă intimă în ea, merită să alegeți o umbră sub forma unei emisfere care să închidă fasciculul de lumină și să o focalizeze într-un singur loc. Dacă doriți să aranjați un dormitor elegant în stilul glamour, alegeți o lampă care să imite materiale prețioase, precum aurul sau cupru. Perfect aici, în forma sa originală. Lămpile suspendate din metal sunt o soluție ideală și în cazul dulapurilor de noapte, în loc de lămpile tradiționale în picioare. Atunci când decideți o lampă din sufragerie, acordați atenție dimensiunii acesteia. Dacă va fi singura sursă de lumină, merită să alegeți o umbră mare, care nu va limita lumina împrăștiată în mod semnificativ, sau pur și simplu o capacă metalică deschisă (un salon bine luminat îl va mări optic). În caz contrar, puteți alege o lampă care este o funcție decorativă și să completați întregul cu aplicații și lămpi de podea.

Lampa metalică cu
mansardă

Lămpi metalice

Aplicațiile menționate anterior sunt o opțiune excelentă pentru toți cei care doresc să lumineze în continuare camera. O cameră cu o suprafață mică poate câștiga un pic mai mult spațiu în ochii unui observator, datorită luminilor de perete care luminează unul dintre pereții mai lungi. Sconceii pot fi apoi selectați în restul apartamentului sau optați pentru nuanțe metalice subtile, concentrându-se doar pe funcțiile lor.

Lămpi suspendate alb și negru

Decidând stilul scandinav din apartamentul dvs., puteți paria pe lămpi în alb și negru, care în formele lor simple sunt caracterizate de o estetică unică. Nuanțele clasice, închise nu ies niciodată din modă și îmbogățite cu culori de alb și negru, unifică întregul apartament într-un mod elegant și unic. Merită să alegeți o serie de lămpi în fiecare cameră, de exemplu, un alb mare în centrul sufrageriei și câteva mai mici, în negru, montate pe o șipcă din zona de luat masa.

lampă metalică
agățată

Lămpi industriale

Tot mai multe persoane locuiesc în spații postindustriale, adaptate în scopuri rezidențiale sau, în final, mobilează apartamente într-un astfel de stil, combinând minimalismul și un aspect modern. Dacă doriți și un apartament similar pentru dvs., nu uitați că minimul

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Sistem de iluminat pe șină, Benzi LED

Distribuie această pagină