Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Iluminatul scandinav

Pentru a obține un aspect complet diferit, vom folosi trendul interior scandinav. În ceea ce privește iluminarea, aceasta înseamnă corpuri de iluminat cu un design minimalist, culori moi și confecționate din lemn și metal. Dacă alegeți acest stil de iluminat și îl aplicați în mediul nostru roz cu o canapea gri deschis, veți vedea imediat atmosfera diferită pe care o creează.

Mai jos puteți vedea lampa noastră de podea.

Farurile reglabile sunt ideale pentru citirea unei reviste sau ziare seara în scaunul preferat. Îl așezăm pe panou Alb Lămpi De Masă

CIRO. Lampă de perete 1L Alb / Aur Periat

CIRO. Lampă de perete 1L Alb / Aur Periat este o lampă fermecătoare, cu un design elegant și distinctiv. Accentul auriu adaugă o notă de clasă întregului. Pentru a oferi lumină pentru citire pe canapea, o lampă de perete va fi o alegere bună.

Elementele de bază luminoase vor oferi covorului, iar meselor laterale (în două dimensiuni) și Fotoliu SCANDIC gri închis

va fi un plus perfect. Deasupra unui sertar din lemn, ne-am agățat oglinda elegantă de aur. Instalarea rafturilor de perete Fad deasupra canapelei a creat un spațiu personal de styling pentru afișarea obiectelor preferate, cum ar fi fotografii valoroase.

Standardele de iluminat și design interior se modifică, precum și standardele din lumea modei. Cu toate acestea, nu trebuie să urmați orbește tendințele în schimbare sezonieră, cu toate acestea, că alegeți cu abilitate tipul și metoda de iluminare în interiorul dvs.

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Lumini scandinave

Distribuie această pagină