Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Bebi Italia Lumini Bebi Italia Lumini

Așa cum se întâmplă adesea în fabricile italiene, fabrica Beby Group Italia, cunoscut astăzi pentru candelabrele de cristal exclusiv, a crescut dintr-o mică companie de familie. Directorul fabricii, Massimo Sofyato, a crescut în companie în timp ce era încă student, a ajutat părinții care și-au început propria afacere. Formulează principalele priorități de dezvoltare ale grupului Beby în felul următor: echilibrul corect între artă și afaceri, ambele elemente trebuie să se sprijine și să se consolideze reciproc. Ca rezultat, fabrica Beby Group a fost transformată într-un studio renascentist al noului mileniu, combinând tehnologii inovatoare cu valoare artistică înaltă, sub formă de candelabre de lux, lămpi de perete, lămpi de tavan și lămpi de masă.

Lămpi de perete Beby Italia - sconturi

Lampa de perete Beby Italy este fabricată din metal în argint. Pe fitinguri există pandantive decorative cu cristale Swarovski. Numărul de becuri este de 7 cu puterea de 7 x 10 W. Lampa este proiectată pentru iluminatul interior decorat în stil clasic.

O lampă de perete cu 3 brațe din metal cromat într-un cadru de cristal. Standurile și pandantele sunt realizate din cristal transparent. Corpurile de iluminat au forma de lumânări cu flacără aprinsă. Lampa de perete arată foarte impresionantă și se potrivește perfect cu sufrageria decorată într-un stil clasic, provensal și rustic.

Chandelier Beby în Italia

Un candelabru frumos de chihlimbar din colecția Garden Party din sticlă de Murano. Aceasta este o nouă culoare a sticlei pentru fabrică. A fost prezentată pentru prima dată în 2013 și a fost apreciată de clienți de atunci. Lanțurile și pandantivele din cristalul Swarovski din bronz auriu subliniază farmecul și măiestria unică a candelabrului. Înălțimea lămpii Beby Italia este ajustată cu ajutorul lanțurilor. Această lampă neobișnuită și luxoasă are 12 surse de lumină amplasate pe 12 brațe fiecare, cu o putere de 40W, care iluminează perfect chiar și o sufragerie mare sau o sală de mese.

Plafonul lămpii Beby Italia

O lampă de plafon extrem de fermecătoare și grațioasă din colecția de buchete din metal cromat. Designul se face sub forma unui mugur de flori. Decorul lămpii conține pandantive transparente cu pietre rotunde violete din cristal Swarovski. Echipamentul Beby Italia va găsi aplicații în stil clasic și modern, iluminând și decorând dormitorul, sala de mese, hol, mulți adolescenți vor instala cu plăcere o astfel de lampă în camera lor. Plafonul de iluminat are 3 surse de lumină, 50W, care oferă iluminare interioară discretă.

Lămpi de masă Bei Italia

Lampă de masă din colecția VIOLET pe bază cromată. Decorul este format din pandantive de cristal în violet. Lampa are 3 surse de lumină după 40W, oferind iluminare subtilă a mesei. Corpul de iluminat conține trei nuanțe într-o nuanță frumoasă de violet, brațele sunt îndoite într-o formă elegantă, care împreună oferă o recepție perfectă a acestui dispozitiv. Deci, o lampă de masă rafinată poate împodobi cele mai mari reședințe din lume.

Becuri din Italia

Luminator încastrat din colecția de buchete din metal auriu. Decorul este pandantive transparente din piatră roșie cu cristal Swarovski. Lampa are o formă rotundă în mijloc, care are un halogen, GU10. Mai jos sunt montate cristale extrem de complexe și complicate care dau întregului aranjament un aspect neobișnuit. Acest tip de dispozitiv va fi folosit în dormitor, hol, bucătărie și cameră pentru tineri.

Lampa încorporată din colecția de nisip din cristal transparent, cu ornament decorativ și mâner din metal cromat, este un decor extraordinar al oricărui dormitor. Instalarea unei duzini de corpuri de iluminat în tavan va realiza un efect vizual extraordinar care să accentueze aranjamentul perfect al aranjamentului utilizatorului.