Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Lămpi de perete exterioare cu LED

Mulți oameni cred că confortul este un cuvânt care se aplică doar caselor, dar curtea contează, mai ales vara când vrei să stai afară seara. O bună iluminare a curții cu lămpi de perete exterioare cu LED-uri nu vă va permite să vă pierdeți în drumul spre casă și, cel mai important, puteți deschide rapid ușa de la intrare, nu trebuie să căutați lanterne, să porniți telefonul sau chiar o țigară mai usoara.

Lămpi de perete exterioare cu LED - avantaje

Iluminatul exterior este un confort ieftin. Aplicațiile LED pentru exterior sunt cea mai bună sursă de lumină pe pereții caselor, prin uși, terase etc. Nu ocupă mult spațiu, iar numeroase variante vă permit să alegeți orice lampă, adăugând armonios la vederea de ansamblu a curții.

Lămpile de perete exterioare cu LED-uri au următoarele avantaje:

  • Nu ocupă mult spațiu
  • Ele luminează bine zona
  • Ele subliniază peisajul.

Majoritatea lămpilor de perete exterioare cu LED sunt fabricate din metal și sticlă și uneori din lemn. Destul de des, lămpile de perete sunt prezentate într-un stil minimalist, acest stil este potrivit pentru o casă elegantă cu fațadă clasică și pentru o căsuță mică din lemn.

Lampa de perete exterioară cu LED sub formă de reflector metalic cu braț reglabil și cap rotativ oferă posibilitatea oricărei setări a sursei de lumină. Lampa de perete argintie fosfo-cromată este rezistentă la diferite condiții meteorologice, iar calitatea înaltă a manoperei oferă posibilitatea utilizării ei timp de mulți ani. Utilizarea a 9 puncte de lumină permite o suprafață iluminată perfectă și obținerea unui fascicul de lumină puternic. Perfect pentru utilizare pe peretele frontal și iluminarea scărilor, intrarea în garaj, subsol etc.

O soluție interesantă este o lampă de perete de exterior cu LED cu iluminare multidirecțională sub forma originală a unei cutii de perete. Iluminatul italian garantează o înaltă calitate a materialelor utilizate și o manoperă fiabilă. Acoperirea cu două straturi asigură o protecție adecvată împotriva ploii, zăpezii și înghețului, datorită căreia produsul asigură protecție împotriva coroziunii. Lampa de perete din metal gri deschis cu 4 surse de lumină răspândite în direcții diferite oferă un efect de iluminare unic, datorită căruia poate fi un decor excelent pentru pereții casei, terase etc. .

Lămpile de perete exterioare cu LED-uri sunt rentabile?

Lămpile de perete trebuie selectate în funcție de mai multe criterii, dar, desigur, majoritatea cumpărătorilor aleg doar cele principale: frumusețea și durabilitatea materialului. Fiți conștienți de siguranță, deoarece condițiile meteorologice variază și există frecvente scăderi de temperatură. Atunci când cumpărați o lampă de perete este imposibil să verificați gradul optim de protecție. Acest grad de protecție asigură rezistența la vânt și ploaie, adică lampa de perete nu va pica nici măcar în vânturi rafale sau ploi abundente.

Majoritatea modelelor sunt atașate de perete sau alte părți ale fațadei. Înainte de cumpărare, alegeți locul în care va fi montată lampa de perete exterioară cu LED -uri și decideți numărul de lămpi și designul.

Oțelul inoxidabil satinat este materialul perfect pentru lampa de perete pentru exterior LED. Impresionanta carcasă neagră este rezistentă la orice deteriorare și condiții meteorologice schimbătoare. O sursă de lumină cu LED are ca rezultat un consum redus de energie și un cost redus al facturilor de energie electrică. Efectul vizual obținut va încânta fiecare utilizator care poate folosi un astfel de aparat pe fiecare perete al casei, foișor, clădire de birouri etc.

De ce lămpi de perete exterioare cu LED-uri?

Lămpile de perete exterioare cu LED-uri sunt esențiale pentru a vă face casa să arate cât mai elegant posibil. Sortimentul este imens, ceea ce vă permite să alegeți o opțiune care să se potrivească tuturor parametrilor: putere, tip de instalație care s-ar potrivi exteriorului casei.

Aplicațiile decorative de perete în aer liber sunt, de asemenea, utilizate pentru mobilarea unei case, a unei case moderne sau a unei case simple de grădină. Sunt adesea folosite pentru iluminarea grădinii. O astfel de iluminare este ușor de instalat, simplă și fiabilă în exploatare, în mare parte, rezistentă la praf și umiditate. Pe ambele părți ale ușii există un loc pentru aplice exterioare cu LED.

Un exemplu de design neobișnuit este lampa de perete cu LED-uri întunecate gri, care subliniază amenajarea modernă a zonei și a zonei din jurul casei. O formă interesantă rotunjită este o soluție inovatoare care poate fi utilizată pentru iluminarea zonelor de acasă și corporative. O lampă de perete atractivă vizual montată deasupra ușii de intrare oferă un efect excelent sub formă de lumină funcțională.

Avantajele utilizării lămpilor de perete exterioare cu LED-uri

Sursa de alimentare, la fel ca sursa de lumină, este un element foarte important al lămpilor de perete LED exterioare . Are o influență decisivă asupra majorității caracteristicilor de calitate ale produsului finit. Caracteristicile direct afectate de sursa de alimentare includ: fiabilitatea, stabilitatea fluxului luminos, eficiența energetică, compatibilitatea electromagnetică, siguranța electrică, imunitatea la efectele impulsurilor cu energie mare etc.

Corpurile de iluminat exterioare sunt utilizate în cele mai dificile condiții, acestea trebuie să rămână capabile să funcționeze într-un interval larg de temperatură, cu expunere directă la precipitații diverse, particule solide în acest caz, praf și radiații ultraviolete de la soare. În plus, lămpile de perete exterioare cu LED au o durată de viață extrem de lungă.

Absența unui filament și a unui mediu de descărcare asigură o viață fantastică a LED-urilor de până la 100.000 de ore sau 11 ani de utilizare continuă. Aceasta este de 100 de ori mai mare decât o lampă cu incandescență și de 5-10 ori mai mare decât o lampă fluorescentă. Iluminarea cu LED cu consum redus de energie este o sursă de lumină care economisește energie, utilizarea acestora vă permite să economisiți semnificativ energie în comparație cu alte soluții sub formă de lămpi, neon etc.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Sfaturi și idei pentru iluminat exterior Bega

Iluminatul exterior este mai mult o necesitate decât un lux în prezent. Iluminatul exterior este disponibil în toate formele și dimensiunile, deci are multe aplicații diferite. Indiferent dacă doriți să completați decorul casei dvs. sau să încercați să creșteți nivelul de iluminare în toată casa, iluminatul exterior vă poate ajuta.

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!

Lămpi de perete exterioare cu LED