Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Lampi sfera de grădină electrice

Proiectele arhitecturale și de amenajare a teritoriului sunt deosebit de importante în bilele electrice de grădină. Puteți cumpăra astfel de lămpi externe pentru agățare, montaj pe un trepied, plasarea în iarbă, într-o grădină de flori, printre tufișuri ornamentale și pe copaci.

Are bile de grădină electrice

Aceste elemente de iluminat sunt estetice, fiabile din punct de vedere tehnic și au o funcționalitate largă:

  • Ele creează o iluminare confortabilă, lipsită de orbire și uniformă.
  • Ele permit crearea de efecte spațiale și umbre suplimentare, permite divizarea spațiului în zone.
  • Bilele pot fi achiziționate ca o singură copie sau întreaga serie.

Avantajul incontestabil al bilelor electrice de grădină în toate condițiile meteorologice este durabilitatea ridicată, economia de energie, alegerea diferitelor nuanțe de culori și o lățime de aplicare infinită pentru a crea compoziții de iluminat originale și atmosferă festivă oriunde, oricând.

Ce vă puteți aștepta de la bilele electrice de grădină?

Ca elemente de iluminare, corpurile de iluminat sub formă de bile electrice de grădină sunt folosite ca o sursă foarte moale, cu o nuanță lăptoasă de lumină. În cazul lămpilor suspendate seara, veți obține efectul de lumină naturală și aspectul estetic al zonei din fața casei, un loc de odihnă și de iluminare a parcului auto. Bilele iluminate subliniază caracteristicile clădirii.

Există lămpi originale agățate, de perete sau în picioare sub formă de lanternă de grădină. Într-o astfel de lampă, bilele din sticlă acrilică sunt așezate în trei coșuri și au capacitatea de a regla înălțimea, astfel încât să puteți alege să folosiți acest tip de iluminat în grădină. Există și lămpi în picioare cu o minge în coș.

Indiferent de formă, bilele de grădină electrice se vor bucura datorită efectului decorativ și iluminat obținut. De asemenea, lampa de suspendare sub forma unei mingi cu un coș este o soluție excelentă, bilele disponibile în alb, transparent și afumat. Iluminatul exterior al fațadei clădirii va ajuta la schimbarea aspectului casei, a biroului sau a restaurantului, a centrelor comerciale prin combinarea efectului formei și dimensiunii.

Gloanțele sunt ideale pentru iluminarea grădinilor, teraselor și balcoanelor. Lămpile de exterior, sub formă de bile electrice de grădină, sunt realizate în diferite diametre ale baldachinului din material durabil. Acestea pot fi plasate în grupuri sau separat, subliniază detaliile fațadelor, evidențiază elementele de peisaj sau pot fi utilizate ca surse principale de lumină într-o versiune monocromă.

Ce tipuri de bile electrice de grădină ar trebui să aleg?

Înainte de a decide asupra unui anumit iluminat exterior, merită să cunoașteți produsele disponibile și să alegeți cele mai potrivite din punct de vedere al dimensiunii, puterii, culorii și numărului de bile electrice de grădină. Acest tip de iluminat poate fi instalat rapid în orice locație, deoarece este o soluție de design excelentă. Toate sursele de lumină sunt sigure: funcționează cu rețeaua de 230 V, au fost dezvoltate modele care protejează împotriva pătrunderii apei în exterior.

Pentru a sublinia efectul luminos al unei zone date, se poate folosi o minge mare de gradina (77 cm in diametru) care schimba culoarea cu telecomanda. Culorile mingii de grădină sunt: albastru, verde, roz, violet, portocaliu, galben și alb.

Pentru utilizarea pe termen lung este posibil să se utilizeze lămpi cu diode LED și pentru o lungă perioadă de timp să se bucure de un flux luminos uniform, eficient și eficient. Dar există și lămpi cu becuri tradiționale disponibile în vânzare. Designul și parametrii părții electrice a bilelor de grădină asigură o siguranță și o durabilitate completă.

Instalarea de bile electrice de grădină poate lua mai multe forme, în funcție de nevoile utilizatorului. Puteți înșuruba lampa la pământ, fundația îngropată în pământ, tubul. Mingea este prevăzută cu un cablu (3m), un bec cu economie de LED-uri, un bivol din oțel inoxidabil (asigură fixarea în pământ). Nivelul de protecție al acestor lămpi este ridicat și variază de la IP43 la IP 65, rezistență la temperatura ambiantă de la -50 ° C la + 70 ° C. Diametrul bilelor electrice de grădină este de 20, 25, 30, 40, 50, 60, 77 cm. Ușor curățat de praf, murdărie și ploaie, spălat cu apă și cu toți agenții de curățare pentru curățarea ferestrelor sau a suprafețelor bucătăriei

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Sfaturi și idei pentru iluminat exterior Bega

Iluminatul exterior este mai mult o necesitate decât un lux în prezent. Iluminatul exterior este disponibil în toate formele și dimensiunile, deci are multe aplicații diferite. Indiferent dacă doriți să completați decorul casei dvs. sau să încercați să creșteți nivelul de iluminare în toată casa, iluminatul exterior vă poate ajuta.

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!

Posibile probleme în timpul instalării bilelor de grădină Set de bile de grădină

Bile ușoare sunt decorațiuni fantastice care vor face grădina dvs. să arate ca un basm. Pe piață sunt disponibile bile solare și tradiționale, conectate la cablul care oferă acces la electricitate. Deși o astfel de iluminare a grădinii este originală și devine din ce în ce mai populară, asamblarea ei poate fi dificilă. Vă prezentăm posibile probleme care pot apărea în timpul instalării acestui tip de lampă.

Lampi sfera de grădină electrice