Peste 48 000 de produse
{{ aa_name() }}

Accesorii

Accesorii

Lumina corect selectată reprezintă baza pentru o funcționare sigură și confortabilă. Facilitează activitățile de zi cu zi, locuri plăcut vizuale unde este instalat. În secțiunea - accesorii de iluminat puteți găsi toate instrumentele legate de acest domeniu de mobilier.

Accesorii de iluminat - totul la îndemână

Elementele și accesoriile de iluminat sunt accesoriile necesare care permit conectarea corespunzătoare a iluminatului. În oferta magazinului nostru, vă recomandăm o gamă largă de accesorii legate de instanța și asamblarea acestuia. Veți găsi, printre altele, sisteme de ultimă generație care maschează cabluri, transformatoare, fundații pentru instalarea iluminatului de grădină, conectori, prize, detectoare de mișcare și abajururi. Domeniul variat și selectat cu grijă vă va permite să efectuați cu ușurință o achiziție. Și toate acestea la prețuri atractive, cu o garanție de mulți ani de utilizare. Prin urmare, vor satisface cu siguranță toate așteptările.

Doar cu noi accesorii de iluminat fără compromisuri

Achiziționarea numai a unei lămpi sau a unei lămpi de perete poate să nu fie suficientă. De asemenea, merită să ne amintim despre accesoriile de iluminat . Becuri, abajururi (într-o gamă largă de culori și diverse stiluri), prize - acestea pot părea triviale și totuși fără acestea, nu este. Din partea noastră, putem asigura că toate produsele sunt caracterizate nu numai de înaltă calitate, ci și de performanța estetică. Din motive de satisfacție a clienților, ne extindem constant oferta pentru a putea finaliza cu ușurință produsele comandate. Noi credem ca fiecare dintre noi va gasi accesorii perfecte pentru lampi, datorita carora asamblarea lor va fi usoara si chiar placuta. În plus, ele vor aduce o atmosferă plăcută interiorului, asigurând astfel funcționalitatea la cel mai înalt nivel.

Accesorii de iluminat este una dintre numeroasele categorii pe care le-am pregătit. Vă garantăm satisfacția pentru cumpărături, așa că vă încurajăm să citiți toate propunerile.

Accesorii - Recenzii despre produse


Stâlp de iluminat - (200cm) pentru felinare și gloanțe LUNA
26 Aprilie 2021
Bună ziua, nu vă oferim elemente care vă permit să conectați doi astfel de poli între ei. coloana are deja 2 m lungime, așa că aș fi îngrijorat de stabilitatea ei atunci când sunt conectat. diametrul interior al polului măsurat cu o riglă la 9 ° c este de 55mm +/- 1mm.

Stâlp de iluminat - (200cm) pentru felinare și gloanțe LUNA
07 Martie 2021
Bună ziua, există conectori pentru conectarea acestor poli, de exemplu, 2 între ei? vreau să-mi extind lampa actuală ... îmi puteți spune cât diametru are acest pol în interior? cu respect karol

Fundația pentru o lampă de grădină MAXI
13 Octombrie 2020
Mult prea scump

Fundația pentru o lampă de grădină MAXI
11 Decembrie 2019
Performanță excelentă a produsului. recomanda

Absur 1S - 15 x 8/11 cm
04 Aprilie 2018
Recomand produsul - recomand cumpărăturile în acest magazin - joanna

Accesorii