Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Culori de lumină de grădină

Culori de lumină de grădină

Crăciunul și Anul Nou sunt una dintre cele mai importante, sere și sărbători spirituale, care leagă oamenii de toate vârstele. Dacă întrebi pe cineva pe stradă, fără de care va fi greu să-ți imaginezi Ajunul Crăciunului și Anul Nou, ghirlandele ușoare vor fi printre primele pe listă. Aceste lumini strălucitoare creează o dispoziție festivă și evocă admirația tuturor fără excepție.

Ce fel de ghirlandă de lumină festivă să cumperi?

Utilizatorii neexperimentați cred că ghirlanda este o coardă cu câteva sute de becuri. De fapt, există diferite soiuri de decorațiuni electrice.

Cea mai importantă este o sursă de lumină corect selectată, care, în cazul decorațiunilor de Crăciun cu mini-lămpi, este foarte importantă pentru mulți oameni. Astfel de ghirlande de lumină așezate pe un copac de Crăciun pus în afara sunt cunoscute din copilărie. Ele se disting printr-un preț foarte scăzut, sunt frumoase și oferă confort. Ghirlandele cu lumină LED înlocuiesc decorațiile tradiționale cu becuri și sunt în prezent cele mai populare. Dar ghirlandele în formă de bulb se bucură încă de recunoașterea și interesul oamenilor care apreciază designul clasic.

Ghirlandele cu lumină LED sunt mai scumpe decât becurile bulbilor, dar le depășesc în parametri diferiți. Este foarte important ca acestea să poată fi instalate chiar și în condiții meteorologice dificile de la -30 până la +40 grade. Acest tip de decor este perfect pentru decorarea copacului de Crăciun în fața casei, pentru a decora foișorul, terasa, balconul, acoperișul etc. LED-urile colorate pot fi schimbate în mod liber și își schimbă culorile, astfel încât să le puteți folosi la alte evenimente importante anul.

Ghirlandele de grădină sunt o decorare fiabilă la orice sărbătoare

În ghirlandele moderne de grădină, se folosesc diferite tipuri de fire, pe care sunt amplasate becuri, care pot fi: cauciuc, silicon și PVC. Primele două tipuri sunt caracterizate de durabilitate ridicată, rezistență crescută la umiditate și rezistență la condițiile meteorologice. Astfel, furtunul de silicon poate fi utilizat la temperaturi foarte scăzute și în condiții de umiditate ridicată.

O asemenea ghirlandă de grădină este destinată decorării nu numai a sărbătorilor festive, dar poate fi folosită și ca o iluminare ușoară pentru a sublinia importanța unor asemenea ceremonii, cum ar fi: nunta, comuniunea, festivitățile, evenimentele corporative. În plus față de grădină, acesta poate fi folosit pentru a decora străzi, pătrate, scene etc. Grădina de grădină poate fi echipată cu becuri incandescente, cu economie de energie sau cu LED-uri.

Becuri bulb tradiționale și de neînlocuit

Ghirlandele practice bulbous sunt o modalitate preferată de a crea o dispoziție festivă. Acestea pot fi cele mai simple sau incredibil de complexe, simple sau multi-colorate. Dacă cineva vrea să meargă dincolo de decorarea obișnuită de Crăciun, poate să decoreze mobilier, pereți sau ferestre cu lămpi electrice. Ghirlandele în formă de bulb au opțiunea de a utiliza nu numai soluții incandescente, dar și LED-uri, astfel încât să puteți reduce semnificativ costurile de funcționare.

Gradul ridicat de protecție IP44 asigură o funcționare eficientă chiar și în cazul înghețurilor și ploii grave. Este bine de știut că becurile LED pot fi folosite pe tot parcursul anului datorită economiilor lor, care practic nu afectează facturile de energie electrică. Lămpile cu incandescență sunt populare cu proprietarii de case, hoteluri, magazine și restaurante: ele decorează ferestrele, fațadele și copacii, atrag turiștii și încântă vizitatorii.

Luminile colorate și albe ale unei ghirlande ușoare sunt o tradiție generatională

Ghirlande simple și funcționale pot fi găsite în fiecare casă. Acestea sunt cabluri de-a lungul cărora există becuri sau LED-uri. Aceste decorațiuni sunt universale: sunt potrivite pentru decorarea copacilor de Crăciun, a contururilor de mobilier, a colțurilor de perete.

Luminile din ghirlande pot avea becuri LED în formă de minge colorată. Acestea se caracterizează printr-un consum redus de energie, o durată lungă de viață (17 mii ore) și un mare efect vizual. Când căutați un garland de designer, merită să alegeți becuri care dau un efect curcubeu minunat. Sărbătorind o zi de naștere, zi de nume sau aniversare de nuntă, vă puteți decora proprietatea, copacii, arbuștii cu lumini multicolore ale unei ghirlande.

Pe firul negru (10m + 2m) există becuri (1W) cu culori diferite: galben, portocaliu, roșu, violet, albastru, verde. Acest cablu de lumină spectaculos poate deveni un ornament al fiecărui pom de Crăciun din grădină, fiecărui balcon din bloc și garniturile de acoperiș ale unor case private, magazine sau hoteluri.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Ghirlanda bradului de Crăciun ca iluminat exterior Garland-molid

Vă întrebați cum să vă decorați casa, grădina, terasa sau balconul pentru vacanțele viitoare de Crăciun? O modalitate perfectă de a crea un decor luminos, de a contura o atmosferă minunată, caldă și subliniind magia Crăciunului este utilizarea ghirlandelor cu becuri din grădină. Sunt rezistente la condițiile meteorologice de iarnă și sunt foarte eficiente.

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!

Becul Edison din magazinul online Loft Edison bulb

Secolul al XIX-lea a fost o perioadă de schimbări politice, economice și sociale extrem de turbulente. Pentru mulți, poate fi asociată cu lupta pentru libertate și independență (inclusiv polonezii aflați în partaj), revolte naționale împotriva ordinii dominante sau unificarea unor țări precum Germania și Italia. De asemenea, trebuie subliniat faptul că a rezultat și multe invenții și descoperiri, care au influențat semnificativ îmbunătățirea calității vieții oamenilor. Deși mulți dintre noi nu le folosim zilnic sau nu ne sunt necesare pentru a trăi - ca un revolver sau o dinamită -, cu toate acestea, există o gamă largă de articole care fac viața mai ușoară. În acest grup există chiar un telefon, un tramvai, un radio și … un bec subestimat.

Culori de lumină de grădină