Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Echipament de protecție personală

Echipament de protecție personală

Echipament individual de protecție - ce sunt?

 

Echipamentele de protecție personală, adică mănușile, lichidele dezinfectante și măștile de protecție sunt utilizate în principal de angajații spitalului. Cu toate acestea, în timpul bolilor și, în special, în timpul răspândirii coronavirusului, ele pot fi folosite și zilnic, atât acasă, cât și la serviciu. Echipamente de protecție personală ajută la protejarea împotriva virușilor, bacteriilor și a altor microorganisme. În primul rând, persoanele cu imunitate redusă, persoanele în vârstă, copiii și femeile gravide pot beneficia de utilizarea acestor accesorii.


Amintiți-vă că folosind echipament personal de protecție în timp ce coronavirusul se răspândește, vă protejați pe voi înșivă și pe ceilalți!

Echipament individual de protecție din magazin Lunares

Magazinul Lunares oferă geluri antibacteriene și dezinfectante , care pot fi utilizate pentru dezinfectarea mâinilor și dezinfectarea obiectelor. Pe de altă parte, mănuși de protecție sunt un accesoriu util nu numai în timpul îmbolnăvirii. De asemenea, pot fi utilizate pentru gătit și curățare. Măștile de protecție din bumbac sunt o modalitate de a reduce răspândirea virusurilor și bacteriilor prin picături și de a reduce riscul de infecție.


La Lunares, puteți comanda echipamente personale de protecție cu livrare la domiciliu sigură și convenabilă!

Echipamente de protecție personală și coronavirus

Din fericire, există multe modalități de prevenire a bolii pe care virusul COVID-19 le provoacă. Implementarea acestor metode nu necesită mult efort din partea noastră. Atenție, sănătate și igienă sunt importante. Utilizarea echipamentului personal de protecție ajută la prevenirea bolii și la reducerea răspândirii acesteia.

Când ieșiți din casă, nu uitați să păstrați o distanță de cel puțin 2 metri față de alte persoane. Coronavirusul este transmis prin picături, adică atunci când vorbim, respirăm, strănutăm și tusim. O persoană infectată lasă microdrople de salivă în aer și virușii pândesc în ele. Prin urmare, păstrarea unei distanțe față de alte persoane reduce riscul de infecție. Tot din acest motiv, măști de protecție sunt un mijloc eficient de protecție. Ele creează o barieră fizică și împiedică accesul virușilor la mucoasele noastre. Masca protectoare filtrează aerul și poate ține picături de abur cu germeni pe el. Când utilizați măști, nu uitați să nu le atingeți cu mâinile dvs. și, după utilizare, să le îndepărtați cu atenție și, în funcție de tipul de mască de protecție, aruncați-le într-un recipient etanș sau le puneți într-un ambalaj etanș. Măștile chirurgicale sunt disponibile în principal pentru personalul medical. Măștile non-chirurgicale, adică confecționate din țesătură, sunt disponibile pentru toată lumea și creează o barieră eficientă pentru o proporție mare de virusuri și bacterii care rătăcesc în aer.

Desigur, spălarea frecventă a mâinilor este indispensabilă. După atingerea suprafeței pe care virusul sau bacteria a fost invizibilă pentru ochi, mai târziu le putem transfera din greșeală de la mână către față și mucoase - și astfel permitem virusului să intre în corpul nostru. De aceea este atât de important să vă spălați mâinile în apă caldă mult timp. În acest fel, spălăm murdăria și germenii din mâini. Mănuși de unică folosință sunt un ajutor suplimentar în crearea unui bloc pentru germeni. În acest caz, este o mănușă, nu mâna noastră, aceasta este suprafața care vine în contact cu obiectele. După utilizare, mănușile trebuie îndepărtate cu grijă și, ca o mască folosită, introduse într-un recipient etanș.

Coronavirusurile sunt sensibile la peroxid de hidrogen, săpun și alcool în concentrații mari. Prin urmare, să ne spălăm pe mâini cât mai des și amănunțit posibil, de asemenea, după îndepărtarea mănușilor de protecție. Dacă nu ne putem spăla pe mâini, merită să ajungeți la gel antibacterian și lichidul dezinfectant. Vom curăța eficient mâinile cu ele. De asemenea, merită să ștergeți obiecte de zi cu zi, cum ar fi cheile, telefonul mobil și mânerele ușilor cu lichid dezinfectant. De asemenea, va funcționa bine dacă doriți să dezinfectați, de exemplu, ambalajul produsului sau pantofii proprii după vizitarea magazinului.


Ai grijă de sănătatea ta și de sănătatea celor dragi! Familiarizați-vă cu echipamentul personal de protecție din magazinul Lunares.

Echipament de protecție personală - Recenzii despre produse


Mască de bumbac reutilizabilă pe curele albastre
14 Iulie 2020
În toată cracovia căutam măști refolosibile solide și confortabile. și l-am găsit la periferia orașului într-un magazin cu servicii prietenoase și profesionale. vă recomand.

Mască de bumbac reutilizabilă pe curele albastre
13 Aprilie 2020
Frumos ambalat într-o pungă sigilată, în ciuda faptului că am cumpărat 3 bucăți.

Mască de bumbac de protecție pe curele de 10 bucăți albastru
09 Aprilie 2020
Am luat 20 de bucăți. material frumos și se potrivesc bine. nu par ca un ninja în ele. vă recomand să cumpărați

Mască de bumbac de protecție pe curele de 10 bucăți albastru
09 Aprilie 2020
Am comandat și am primit pachetul a doua zi. măști bine cusute, fără mărunțișuri sau nimic. pot recomanda

Mască de bumbac de protecție pe curele de 10 bucăți albastru
09 Aprilie 2020
Vă mulțumim pentru expediere în aceeași zi în care am plasat comanda!

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Tipuri de măști de față - ce mască de față să alegeți? Purtând o mască de față

Conform recomandărilor guvernamentale recente, toată lumea trebuie să-și acopere gura și nasul în public. Măștile de protecție sunt o barieră eficientă împotriva aerosolilor și reduc astfel semnificativ riscul de răspândire a virusului. Cu toate acestea, eficacitatea lor depinde de mulți factori - tipul de mască pentru față, utilizarea corespunzătoare și respectarea regulilor de igienă de bază. Aflați mai multe despre tipurile și caracteristicile măștilor de protecție și familiarizați-vă cu oferta de măști de bumbac disponibile în magazinul nostru.

Echipament de protecție personală