Peste 48 000 de produse
{{ aa_name() }}

Etajera flori

Etajera flori

Florile aduc viață și armonie spațiului. Verdeața plantelor se calmează perfect, calmează emoțiile după întreaga zi și îmbunătățește bunăstarea generală. Fiecare plantă are nevoie de un nivel diferit de lumină solară și de temperatura ambiantă, motiv pentru care este atât de important să iluminați și să aranjați corect plantele în casă. Datorită etajera flori industriale selectate corespunzător, plantele vor înflori frumos și vor crește viguros, decorând casa cu frunze perfect tinere și plăcând privirii cu flori frumoase.

Noua versiune a etajera flori.

Până de curând, fiecare plantă de pe balcon avea propriul ghiveci decorativ, iar standurile pentru oțeluri nu erau atât de populare, dar acest stil s-a schimbat în ultimii ani. Un suport pentru flori este unul dintre accesoriile esențiale în casa unui iubitor de vegetație. Standurile pentru plante vă permit să creați aranjamente florale moderne într-un mod nelimitat, combinând diferite specii de plante în aranjamente uimitoare.

Un etajera flori din metal sau un stand etajera flori aurii?

Utilizând suporturi moderne etajera flori, puteți crea foarte repede o grădină în miniatură în picioare în casa dvs. Etajera flori simple sunt utilizate cu plantele de apartament înalte. Stand de plante de culoare aurie, adesea cu decorațiuni artistice din metal, se amestecă bine cu plante cu flori abundente de diferite culori, ceea ce face ca etajera flori să fie un plus artistic în interiorul nostru.

Etajera flori montate pe perete.

Plantele frumoase care au nevoie de mai multă lumină ar trebui plasate mai sus, astfel încât razele soarelui să le lumineze cât mai mult posibil. Pentru ca acestea să crească bine și să înflorească frumos pentru o lungă perioadă de timp, merită să le folosiți un suport de etajera flori din metal, care să facă din plante un decor interior frumos. Standurile etajera flori sunt o soluție ideală atunci când plantele sunt un element important al designului interior. Modelele de perete pot fi găsite în oferta noastră pentru interioare moderne. Puteți alege tipul de suport etajera flori casa din multe produse pentru casa și terasa dvs.

Etajera flori instalații industriale.

Durabilitatea și soliditatea lucrării și, în același timp, structura ușoară și ghivecele - acestea sunt caracteristicile standurilor etajera flori metalice. În prezent, acestea sunt unul dintre cele mai des alese tipuri de etajera florie, deoarece sunt perfecte pentru interioare moderne. Metalul este subtil și delicat și, cu niveluri în cascadă realizate din el, se potrivește bine cu plantele cu vie frumos lungă. Sunt, de asemenea, echipamente foarte bune pentru grădinile și terasele de iarnă. Forma lor elegantă arată minunat în amenajările interioare în stil industrial. Acest produs va funcționa în dormitor, sufragerie.

Etajera flori