Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Fanii

Fanii

Ventilator de tavan - în ce cameră va funcționa cel mai bine?

Ventilatoarele de tavan ajută la iluminarea a ceea ce contează cel mai mult, aducând confort și stil oricărei încăperi - în interior sau în aer liber. De la spații deschise la dormitoare confortabile, de la saloane superbe la terase exterioare, există un ventilator de tavan conceput pentru tine.

Adaugă o gură de aer proaspăt în orice cameră. Orice dimensiune, orice finisaj, orice stil... Alegeți evantaiele coloanei care să se potrivească cu aranjamentul dvs. Puteti achizitiona produsele recomandate din magazinul nostru, cu varianta de livrare gratuita disponibila.

Pentru a regla viteza ventilatorului în zilele caniculare, ventilatoarele selectate au telecomandă. Produsele echipate cu o telecomandă practică au funcții care vă permit să schimbați viteza de rotație a elicei oriunde în cameră. Este alegerea perfectă care va decora camera și va asigura temperatura potrivită a aerului, devenind totodată iluminatul principal. Este o solutie extrem de practica care combina multe avantaje la un pret atractiv.

Stai calm afară. Ventilatorul de acasă aduce stil și flux de aer în spațiile tale preferate de divertisment în aer liber. Fiecare oferă finisaje și echipamente de cea mai înaltă calitate concepute pentru a rezista condițiilor pentru ani de funcționare fără probleme. Petreceți zilele toride de vară cu familia, iar ventilatorul vă va menține oaspeții la rece, indiferent de temperatura exterioară.

Ventilatoare de tavan cu instalare în exterior? Vă sfătuim cum să alegeți soluția perfectă.

Există unele restricții cu privire la locul unde să plasați ventilatorul de tavan, în funcție de umiditatea cu care va intra în contact.

Ventilatoarele de interior trebuie păstrate în locuri unde nu vor intra în contact cu apa, cum ar fi camerele de zi și dormitoarele. Ventilatoarele de tavan cu grad de protecție IP20 (umiditate) pot fi utilizate în încăperi cu umiditate moderată, de exemplu într-o încăpere cu ușă pliantă care se integrează cu mediul atunci când este deschisă. Nu suportă contactul direct cu apa. Ventilatoarele de tavan cu grad de protecție IP23 (umiditate) pot fi utilizate într-o încăpere cu umiditate ridicată, cum ar fi verandele închise, grădinile solare sau încăperile utilitare. Dispune de un finisaj rezistent la apă, rezistent la apă și încorporează un strat de suport galvanizat pe toate suprafețele metalice pentru a proteja împotriva ruginii. În plus, palele elicei lor sunt fabricate din plastic ABS sau lemn sigilat pentru a asigura longevitatea în condiții umede. Ventilatoarele de tavan cu protecție IP44 (umedă) pot fi utilizate în zone deschise cu expunere directă la soare, ploaie sau apă pulverizată, cum ar fi pergole și verandele deschise. Au un finisaj foarte durabil care protejează împotriva ploii și zăpezii și sunt echipate cu lame din plastic ABS pentru toate condițiile meteorologice.

Magazinul nostru va ofera modele cu o varietate de stiluri si finisaje, concepute pentru a se potrivi tuturor nevoilor dumneavoastra. Un ventilator în picioare modern adaugă un aspect curat și discret spațiilor deschise. Puteți alege ceva mai tradițional pentru a completa camerele cu un decor clasic și elegant. Multe modele vă permit să controlați telecomanda, să reglați viteza, să schimbați puterea dispozitivului și să îndepliniți funcțiile de iluminare. Dispozitivele disponibile pe piata iti permit sa lucrezi in regim de iarna. Alegerea unui produs care se potrivește chiar și unui apartament mic va fi ușoară după ce urmați instrucțiunile de mai jos.

Ventilator de coloană sau de tavan, cum să alegi un ventilator la dimensiunea camerei?

Pentru a determina dimensiunea corectă a palelor ventilatorului de tavan pentru camera pe care intenționați să o răciți, trebuie mai întâi să luați câteva măsurători. Acest ghid la îndemână vă va oferi mai multe informații despre dimensiunea ventilatorului de care aveți nevoie, judecând locația sa viitoare.

  1. Măsurați lungimea și lățimea camerei sau spațiului, apoi înmulțiți de ex. 3,7 m lungime pe 3 m lățime = 11,1 metri pătrați. Odată ce știți dimensiunea spațiului dvs., puteți restrânge căutarea la modelul de dispozitiv selectat.
  2. Măsurați înălțimea tavanului. Ventilatoarele trebuie să aibă un spațiu liber de cel puțin 2,1 m între partea inferioară a palelor ventilatorului și podea. Modelele standard disponibile în sortimentul nostru lucrează cu tavane cu lungimea de 2,4 m sau 2,7 m. Dacă tavanul dvs. este mai înalt, veți avea nevoie de o bară suplimentară de tragere pentru performanțe optime în toată camera cu acest tip de corp.
  3. Trebuie reținut că toate ventilatoarele de tavan trebuie să fie la cel puțin 30 cm distanță de orice perete sau obiect pentru a asigura temperatura corectă a aerului.. Dacă alegeți să utilizați mai multe ventilatoare, asigurați-vă că distanța dintre vârfurile elicei unui ventilator și celuilalt este de cel puțin 99 cm.. Puteți combina iluminatul de deasupra cu un ventilator de tavan. Ventilatoarele de tavan cu lumini integrate folosesc module LED sau becuri LED înlocuibile. Unele ventilatoare sunt dotate cu pale de elice cu două fețe, astfel încât să vă puteți personaliza alegerile de culoare în timp ce vă reîmprospătați decorul casei. Toate modelele semi-întors pot fi extinse cu bare suplimentare în jos pentru a coborî ventilatorul în încăperile cu tavan înalt.

Reduceți costurile cu energia din casa dvs. modificând circulația aerului a ventilatorului pentru a se potrivi anotimpurilor.

Când este cald afară, rotiți ventilatorul în sens invers acelor de ceasornic. Elicea împinge aerul în jos, creând un efect de suflare sau de răcire. Ventilatorul te poate face să te simți cu 4 ° C mai rece decât temperatura ambiantă. Iarna, setați ventilatorul să se rotească în sensul acelor de ceasornic. Paletele elicei vor atrage aer în sus și în jur, aducând aer cald care se ridică în tavan, înapoi în spațiul de locuit. Efectul poate ajuta la reglarea termostatului la + 2,2 °C vara și -1,1 °C iarna. Acest lucru face ca ventilatorul să fie singurul dispozitiv de economisire a energiei din casa dvs., deoarece contribuie la reducerea costurilor cu energia. Trebuie reținut că această soluție se aplică doar ventilatoarelor interne.

Moara de vânt domestică - eficiența dispozitivului.

  • DEBITUL DE AER este măsurat în picioare cubi pe minut (CFM). Cu cât numărul debitului de aer este mai mare, cu atât mai mult aer circulă prin ventilator.
  • CONSUMUL DE ENERGIE al motorului unei mașini este măsurat în wați. Cu cât puterea este mai mică, cu atât mai puțină energie folosește ventilatorul. Ventilatoarele de tavan cu motor de curent continuu sunt cele mai eficiente energetic și consumă cea mai mică putere.
  • EFICIENȚA FLUXULUI DE AER oferă imaginea completă: împărțirea CFM a unui ventilator la wați de putere consumați. Cu cât este mai mare valoarea eficienței fluxului de aer, cu atât mai mult aer curge prin ventilator per watt.
Fanii