Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Corpuri de iluminat încastrate

Corpuri de iluminat încastrate

Corpuri de iluminat încastrate în tavan

Caracteristică

Caracteristica principală a corpurilor de iluminat încastrate , care diferă de corpurile de iluminat montate pe suprafață sau ascunse, este adâncimea de instalare. Astfel de corpuri de iluminat au de obicei lămpi într-un nivel cu peretele sau tavanul. Putem alege din mai multe forme și forme, care vă permite să compuneți liber designul interior. Deseori, fitingurile din plafon montate din fabrică nu au lămpi. Acestea au becuri în care se pot folosi diferite tipuri de becuri, inclusiv halogen sau LED.

În corpurile de iluminat încastrate în tavan, avem posibilitatea de a regla contul de înclinare și, prin urmare, de a direcționa razele luminoase.

Ce este important atunci când alegeți iluminatul cu corpuri de iluminat încastrate în tavan?

În primul rând, trebuie să ținem cont de faptul că aceste tipuri de corpuri de iluminat sunt cele mai potrivite pentru sarcini specifice și ușor mai slabe ca și iluminatul general. O cameră de zi poate fi un bun exemplu. Este o cameră în care adesea stau un număr mare de persoane, adesea mănâncă mâncăruri sau urmăresc TV. Este posibil ca doar iluminarea cu proiectorul să nu fie suficientă. Cu toate acestea, dacă folosim lămpi suspendate ca sursă de lumină centrală, există mult spațiu pentru a juca cu corpuri de iluminat încastrate.

Dacă avem o piesă preferată de mobilier, o imagine sau o expoziție, putem să le iluminăm efectiv cu un singur reflector. Camerele cu lumina principală sunt, de asemenea, impresionante, prin care unele fascicule luminoase înclinate trec prin mai multe lămpi încastrate din diferite unghiuri. Luminatoarele încastrate grupate într-un număr impar de reflectori sunt de asemenea foarte populare. Asemenea iluminat va funcționa perfect în birouri, studiouri și camere pentru copii. De asemenea, merită să ne gândim la lămpile încastrate în contextul unor interioare scăzute, unde fiecare bucată de spațiu liber contează pentru noi. Deoarece suprafața lămpilor este egală cu suprafața tavanului, nu pierdem spațiu pentru iluminare, ceea ce este inaccesibil în cazul, de exemplu, a lămpilor suspendate.

rezumat

Instalațiile de iluminat încastrate în tavan se vor dovedi în încăperi mari ca o completare a luminii principale și în interiorul mic și mic datorită economiei de spațiu. De asemenea, merită să se folosească capacitatea lor de a reglementa direcția de incidență a razelor de lumină în locurile în care frecvent folosim biroul. O gamă largă de forme și variante de culori ne va permite să alegem lămpi în funcție de gusturile noastre. Dacă ne pasă de eficiența energetică, merităm regândirea achiziționării becurilor cu LED-uri.

Corpuri de iluminat încastrate