Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Fontana Arte Lights Fontana Arte Lights

Fabrica italiană de iluminat Fontana Arte a fost înființată în 1932 de către arhitectul Joe Ponti împreună cu Luigi Fontana. Funcționalitatea și frumusețea sunt principalele sloganuri ale companiei. Gama Fontana Arte include o gamă completă de iluminat modern: lămpi decorative: lămpi suspendate, lămpi de tavan, sconturi, podea, masă, încastrate. Fabrica produce, de asemenea, iluminat tehnic, care este utilizat în interiorul și în locurile publice: spoturi, iluminatul stradal, iluminarea fațadelor. Proiectele lămpilor Fontana Arte sunt moderne, adesea cu ajutorul unor forme geometrice și materiale moderne: fibră de sticlă, țesătură, plastic, spumă etc.

Lămpi de masă Fontana Arte

Lucrând la crearea diferitelor dispozitive de iluminat, producătorii își ating obiectivele pentru a crea un iluminat specific. Cele mai populare și cele mai căutate dispozitive includ lămpile de masă Fontana Arte, care încântă ochiul nu numai cu un fascicul de înaltă calitate, dar și cu un design modern original.

Astfel de dispozitive oferă un mediu de lucru confortabil la birou. Lumina direcțională vă permite să scrieți, să citiți sau să desenați fără să vă străpungeți ochii. Sursele de iluminare artificială sunt folosite nu numai pentru a lucra la birou, ele decorează spațiul înconjurător și completează interiorul, fiind parte integrantă a interiorului camerei. Lămpile de masă Fontana Arte sunt fabricate din cele mai noi materiale și îndeplinesc toate cerințele, calitatea iluminării, joacă rolul unei surse de lumină eficiente, asigurând condiții de lucru confortabile. Acestea sunt necesare pentru elevi și studenți, oameni care își petrec cea mai mare parte a timpului la birou, făcând muncă mentală.

Diferite modele realizate în diferite stiluri se potrivesc cu succes în interiorul oricărei încăperi. Lampa decorativă de masă Fontana Arte ar trebui să se potrivească cu candelabru și pereți de perete, atrăgând atenția designului original, completând iluminatul și oferind posibilitatea de a folosi iluminarea mai luminoasă într-o parte separată a spațiului.

Lampa de birou Fontana Arte

Iluminatul natural favorizează ochii. Este convenabil să lucrați și să citiți cărți interesante, desene sau broderii, dar lumina zilei nu este întotdeauna suficientă și trebuie să utilizați iluminarea artificială, care va fi sursa unei lampă de birou Fontana Arte.

Lampa de birou Fontana Arte nu este doar o lampă, ci o adevărată opere de artă care pot decora orice interior. Cu această lampă puteți crea o zonă confortabilă și bine luminată pentru a vă relaxa sau a studia. Designul neobișnuit și forma elegantă conferă lampii un farmec deosebit și sofisticare. Culoarea principală folosită în culori este crom. Numai materiale de înaltă calitate, cum ar fi metalul, au fost utilizate în producție. O astfel de lampă de birou Fontana Arte va fi o mare plus față de interiorul unui dormitor sau birou, se potrivește grațios cu compoziția și luminează seriile întunecate cu lumina sa. Puterea acestui produs este de 40 W, ceea ce permite o iluminare de înaltă calitate a încăperii.

Agățat lămpile Fontana Arte

Lampa suspendata Fontana Arte realizata sub forma unui inel este un corp de iluminat cu plafon din sticla alba cu mama de perla. În interiorul tavanului sunt montate plăcuțe de culoare albă. Lampa de aluminiu Fontana Arte este atașată la baza tavanului pe umerase din oțel, cu reglare înălțime. Designerul Marco Acerbis a făcut iluminatul ideal pentru bucătărie și sufragerie.

Un alt model modern este lampa cu pandantiv Fontana Arte, realizată sub forma unei sfere din sticlă suflată. Culoarea finisajului este de aur strălucitor. Ecran aluminiu anodizat. Lampa este montată pe un cablu transparent cu înălțime reglabilă, ceea ce o face foarte funcțională și folosită în sala de mese, bucătărie și hol.

În timp ce lampa agățată Fontana Arte în formă de inel metalic cu finisaj negru este montată pe pandantive din oțel. Are 14 difuzoare de sticlă și înălțime reglabilă. Această lampă inovatoare va decora frumos sufrageria și sufrageria, asigurând în același timp o iluminare adecvată.

Lumini de perete Fontana Arte

Una dintre modelele de lampă de perete Fontana Arte seamănă cu forma unui corp cosmic cu designul său. Umbra este făcută manual din sticlă albă mată. Baza este realizată din metal cu finisaje albe. Designerul Julian Pastorino, Cecilia Suarez a creat o lucrare uimitoare care va găsi aplicația în camera de zi, dormitor, camera de tineret.

Un alt exemplu de aranjament de iluminat este o lampă de sticlă de perete realizată sub forma unei sculpturi a unei panglici din aluminiu, în culoarea albă, pictată în alb. Modelul a fost creat în onoarea celebrului designer de modă Yves-Saint Laurent, conform designului lui Gabi Peretto.

Montat pe perete Fontana Arte cu o nuanță dublă, din sticlă mată albă. Emisfera este căptușită cu metal cromat lucios. Designerul Piero Russi a creat o lampă de perete care va fi aleasă pentru iluminarea și decorarea livingului, dormitorului, halei și bucătăriei

Lampa de perete Fontana Arte în formă de pătrat. Partea superioară a corpului de iluminat este realizată dintr-o placă metalică cu o finisare în oglindă, iar capacul interior este din sticlă mată albă. Lampa de perete creează o strălucire difuză și delicată și luminează perfect în toate interioarele casei.

În timp ce lampa de perete Fontana Arte sub formă de minge este făcută din sticlă suflată. Culoarea finisajului este de argint strălucitor, conectori din metal cromat. Forma lămpii cu o strălucire dublă strălucitoare: partea de sus și de jos oferă modelului o strălucire modernă și se bucură de un mare interes în rândul clienților.

Fontana Arte Lights Fontana Arte Lights