Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Fotolii de Grădină

Fotolii de Grădină

Cum să alegi fotoliul de grădină perfect? ​​

Estetic, confortabil, durabil - așa ar trebui să fie un fotoliu de grădină, care își va îndeplini perfect funcția. Designul mobilierului de grădină din această categorie vă permite să alegeți dintre fotolii clasice cu cotiere, sofisticate sub formă de șezlonguri sau fotolii suspendate cu funcție de balansare blândă și relaxantă. Alegeți unul în care vă veți petrece timpul în forma preferată: savurând cafeaua, citind o carte sau doar făcând un pui de somn pe un scaun confortabil cu spătar reglabil.

Piesa de mobilier emblematică pentru balcon

Chiar și un balcon modest din punct de vedere al dimensiunii se poate transforma într-un colț perfect pentru odihnă. Datorită fotoliilor de balcon , veți amenaja un spațiu în care vă veți răsufla din viața de zi cu zi, iar vara veți primi oaspeți. Este important ca acest tip de mobilier să aibă o adâncime universală a scaunului, spătarul conturat ergonomic, precum și perne asortate, ușor de curățat. Confort suplimentar este asigurat și de cotiere și suporturi pentru picioare, care, în mobilierul bine conceput, nu ocupă spațiu suplimentar și le sporesc semnificativ atractivitatea.

Creați setul de mobilier de terasă

În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de fotolii pentru grădină sau terasă, pe care le puteți compune cu ușurință într-un set de lounge cu mobilier din alte categorii. Cu o bancă colorată asortată și o canapea în același stil, vor crea un adevărat living în aer liber, care nu este în niciun fel inferior confortului unui living tradițional.

Mobilier de grădină - plastic sau natural?

Fotoliile de grădină, ca orice piesă de mobilier destinată utilizării în exterior, trebuie să fie realizate din materiale adecvate. Materialele plastice, cum ar fi polirattanul, care seamănă cu materiile prime tradiționale, dar sunt mult mai rezistente la efectele nocive ale condițiilor meteorologice, sunt populare de ani de zile. Fotoliile din ratan natural sau lemn necesită o îngrijire sezonieră - dar nu merită confortul?