Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Fotolii din Piele

Fotolii exclusive din piele

Fotoliul elegant din piele este confortabil și foarte confortabil. Calitatea sa este înaltă, iar scaunul este unic. Vânzarea include fotolii mari cu spate înalt sau fotolii mici și modele cu suporturi pentru piele. Folosirea unor astfel de fotolii este o soluție bună - în sufragerie, puteți cădea într-un astfel de fotoliu și puteți urmări televizorul, puteți citi o carte sau puteți rezolva cuvinte încrucișate. Fotoliile din birou vor acționa ca un scaun confortabil pentru mulți oameni care doresc să vorbească și să se întâlnească în cel mai bun loc în condiții confortabile.

Fotolii din piele - clasice și moderne

Fotolii din piele nu sunt doar fotolii masive pentru birou. Pe lângă modelele clasice, piața designului interior oferă și modele tapițate în piele într-o formă modernă. Forma unor astfel de fotolii este adesea foarte elegantă și extravagantă. Oferta noastră include diverse culori de tapițerie din piele, nu numai din piele naturală, ci și tapițerie din piele ecologică.

Fotoliu cu suport pentru picioare - Mercedes printre fotolii

Un fotoliu cu un scaun pentru picioare este o piesă de mobilier extrem de confortabilă. Poți să stai pe el și să pui picioarele pe suportul pentru picioare. Atât fotoliul, cât și suportul pentru picioare sunt realizate din piele sau piele ecologică și formează un set coerent. Fotoliile cu suport pentru picioare se vor dovedi a fi echipamente pentru un studio, birou sau salon de înfrumusețare - oriunde vă așezați un scaun confortabil.

Scaune de relaxare din piele

După o zi grea de muncă, este bine să vă așezați într-un fotoliu moale. Fotolii din piele pot fi folosite și pentru relaxare. Sunt plăcute la atingere, deoarece pielea este satinată la atingere și, în plus, elastică, permițând mușchilor să se relaxeze și să se relaxeze. Fotoliile cu suport pentru picioare oferă suplimentar sprijin pentru picioarele obosite.