Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Galerie luminoase

Fabrica de galerie a fost fondată în 1990 pe insula Murano. În prezent, fabrica Gallery face parte din concernul Firme di Vetro, ca o companie bazată pe modelele moderniste create. Fabrica este întruchiparea celor mai bune tradiții de stil, abilități și individualitate a maeștrilor italieni.

Linii de fitinguri rafinate cu grijă, prelucrarea fină a sticlei Murano pentru fiecare candelabru de galerii și cel mai mic design al fiecărui element dau naștere stilului unic al acestei fabrici italiene. Colecțiile de lampă din fabrică sunt caracterizate de linii clasice, îmbunătățite, combinate cu o viziune modernă, libertatea formei și utilizarea proprietăților materialelor noi și vechi, care creează lămpi clasice excelente care îndeplinesc cerințele timpului.

Astăzi, varietatea de corpuri de iluminat este atât de mare încât le puteți folosi pentru a implementa cele mai uimitoare proiecte. Candelabrele, sconturile permit umplerea spațiului de locuit cu o lumină blândă care oferă confort și pace. Lămpile exclusiviste pentru pereți și pereți aduc armonie și stil mediului de lucru din birouri, cafenele și magazine. Candelabrele de sticlă creează o atmosferă de lux acasă, în hol sau în restaurant.

Galerie lămpi suspendate

Hanging lampa reprezintă perfect stilul de lucru al designerilor de iluminat italieni. Culoarea extraordinară a corpului de iluminat strălucește cu aur, atrăgând ochiul cu o formă longitudinală interesantă. Această lampă extraordinară poate deveni o iluminare practică pentru sala de mese, dormitor, bucătărie, cameră pentru tineri și hol. Rama de sticlă a lămpii din galerie suspendată prezintă subtil culorile chihlimbarului, oferind o lumină frumoasă pentru ochi într-un stil modernist. Lumina propagatoare are un efect bun asupra psihicului uman, vă permite să vă liniștiți și să vă relaxați după o zi grea de muncă și învățare.

Galerie candelabru

Galeria roșie Candelabrul din sticlă suflată, cu accesorii cromate si sticla, bratele indoite sofisticate, reflectă caracteristicile de stiluri moderniste și glamour. Pandantele de cristal plasate sub candelabru sunt un accent vizionar interesant al designerului. Un candelabru luxos nu este doar o iluminare practică pentru un mic salon și o sufragerie, este un decor unic care conferă interiorului spiritul modernității și rafinamentului. Designerul a avut grijă de fiecare detaliu, a aplicat trei surse de lumină care subliniază frumos stilul de design interior și se armonizează cu celelalte elemente decorative.

Galerie lumini de perete

Lampa de perete Galeria are un decor elegant care oferă splendoare întregului cadru. Un astfel de accent complicat în camera de zi sau dormitor discret răspândește lumina și decorează perfect peretele. Lampa de perete asemănătoare stilului cu clasicismul combină cu succes elemente de decor scandinav și stil provensal. Culoarea transparentă albă a dispozitivului din sticlă agățată de suportul negru de metal accentuează sentimentul artistic al designerului care, folosind un design universal, a creat iluminat de perete sublim.

Lampă de perete Galeria transparentă din sticlă, cu un ornament interesant în jurul muchiilor, strălucește frumos atunci când vă alăturați rețelei. Fixarea metalului este aproape invizibilă, subliniind delicatețea bluzei și farmecul neobișnuit pe care îl aduce în interiorul camerei de zi, în dormitorul din hol. Se poate spune că este o lampă de perete cu un suflet care transmite ideea designerului, care cu siguranță era caracterizată de sensibilitate la frumusețe. Un accent de aur sau negru în partea de jos a lămpii îi conferă un caracter neobișnuit și eleganță.