Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Geluri antibacteriene

Geluri antibacteriene

Proprietățile gelurilor antibacteriene și lichidelor dezinfectante

Un lichid dezinfectant bun ar trebui să conțină minimum 60-70% alcool, care distruge virușii și bacteriile care amenință sănătatea umană. Folosind un astfel de lichid pe pielea mâinilor, ne protejăm împotriva microorganismelor care s-ar putea așeza pe ele și apoi să ne infecteze. Utilizarea lichidului dezinfectant este recomandată în special dacă nu aveți acces la apă și săpun.

Utilizarea lichidelor dezinfectante

Lichidele dezinfectante pot fi aplicate pe piele. Aplicăm lichidul pe piele și îl frecăm până când pielea se usucă, adică până se evaporă alcoolul. Cu toate acestea, dezinfectarea lichidelor poate fi folosită cu succes pentru dezinfectarea suprafețelor. Pentru a face acest lucru, ștergeți suprafața cu preparatul. În perioadele de boală crescută, merită curățat suprafețe precum mânerele ușilor, blaturile, cardurile de plată, telefoanele mobile și cheile. Alte suprafețe care pot fi șterse cu dezinfectant sunt tastaturile și tăieturile, precum și ambalajele pentru produsele cumpărate din magazin sau tălpile pentru încălțăminte.

Lichide dezinfectante pentru coronavirus

Coronavirusurile sunt sensibile la peroxid de hidrogen, săpun și alcool în concentrații mari. Prin urmare, haideți să ne spălăm pe mâini cât mai des și temeinic posibil, de asemenea, după îndepărtarea mănușilor de protecție. Dacă nu vă puteți spăla mâinile, merită să ajungeți la gel antibacterian și lichid dezinfectant. Vă vom curăța efectiv mâinile cu ele. Merită, de asemenea, să ștergeți obiectele de zi cu zi cu lichid dezinfectant. Folosind geluri antibacteriene și lichide dezinfectante, neutralizăm virusurile periculoase pentru sănătatea noastră.

Amintiți-vă că, folosind echipament de protecție individuală în timpul răspândirii coronavirusului, vă protejați pe voi și pe ceilalți!