Peste 56 000 de produse
{{ aa_name() }}

Glashutte Limburg Lights

Glashutte Limburg este un producător german de produse de iluminat din sticlă. Sortimentul companiei constituie lămpile de cea mai bună calitate într-un stil concis. Producătorul face parte dintr-un grup industrial care include astfel de nume populare pe piața de iluminat ca Bega și Boom. Glashutte Limburg este conștient de importanța menținerii competitivității pe piața de iluminat cu creștere rapidă, motiv pentru care stabilește cele mai înalte standarde, calitatea produselor sale și se concentrează exclusiv pe dezvoltarea de concepte, design și design.

Aluminiu, oțel inoxidabil și cupru sunt considerate cele mai populare metale pentru legare și adaugă funcționalitate la crearea companiei. Dar, desigur, principalul material care inspiră designerii pentru noile colecții este sticla, care distinge astfel de caracteristici cum ar fi: duritatea, durabilitatea, capacitatea de a schimba culoarea și prietenia cu mediul.

Glashütte Limburg este specializată în producerea lămpilor suspendate, a lămpilor de masă, a lămpilor de perete, a lămpilor de podea și a candelabrelor. Dispozitivele de iluminat ale acestui brand pot fi văzute în multe locuri publice: hoteluri, muzee, institute, zone de agrement. Acestea vor fi, de asemenea, o completare perfectă a oricărui interior modern al casei datorită aspectului impecabil, concisității stilului și fiabilității.

Luminări de perete Glashutte Limburg

Lumina de perete Glashutte Limburg se prezintă prin forma sa foarte îngustă, curbată și semicirculară, foarte discretă, care este discret. Această lampă de perete poate fi utilizată în aproape toate zonele de locuit și poate fi combinată cu diferite stiluri de echipament. Difuzorul este realizat din sticlă de cristal real și are laturi interioare laterale. Lumina albă caldă este emisă în față și într-o rază mare, în sus și în jos, astfel încât lumina să acționeze ca lumină indirectă, să nu orbească și să creeze o atmosferă plăcută. Lampa este o lampă fluorescentă compactă de economisire a energiei.

Lampa de perete Glashutte Limburg convinge nu doar cu designul său simplu, ci și cu prelucrarea de primă clasă a materialelor de înaltă calitate. Carcasa dispozitivului este cromată din aluminiu. Copertina cilindrică de la lampa care strălucește este făcută din sticlă cu lapte suflat și răspândește lumina împrăștiată, care este deosebit de plăcută și confortabilă. Gradul de protecție este IP44, ceea ce înseamnă că buretele este rezistent la umiditate și poate fi instalat în baie.

Lampa de perete Glashutte Limburg este din metal de înaltă calitate, disponibil opțional în alb sau aluminiu. Sticla fasonată solidă, semi-lucioasă, este un abajur. Datorită calității ridicate a procesării componentelor, lampa de perete asigură o utilizare durabilă și fără probleme.

Sconce Glashutte Limburg este o soluție de iluminare ideală pentru scările și coridoarele. Este deosebit de elegant între ușile sau rândurile de ferestre. Corpul de iluminat este fabricat din metal alb vopsit. Structura în formă de tijă este mascată estetic prin intermediul sticlei de lapte suflată manual. Chiar și lumina împrăștiată este reflectată de o lampă fluorescentă compactă. În funcție de culoarea selectată a becului, puteți obține diferite dispoziții.

Lămpi Glashutte Limburg - tavan

Lampa de plafon Glashutte Limburg este echipată cu lumină liniștitoare datorită geamului de înaltă calitate. Dispozitivul are două becuri cu halogen care oferă o lumină albă plăcută, caldă și albă. Lampa de plafon este caracterizată printr-o construcție simplă și un material de înaltă calitate. Un strat subțire opalescent, închis în două straturi de sticlă cristalină, poate distribui lumină ușor, încet și uniform în cameră. Aceste legături sunt adesea folosite în coridor, creează o atmosferă plăcută și atrag atenția datorită unui design clar și estetic.

Lămpile Glashutte Limburg - agățate

Hanging lampă Glashutte Limburg este o masă de iluminat perfectă și sala de mese. Instalat în bucătărie, acesta scufundă masa în lumina confortabilă a zonei și asigură iluminarea armonioasă a încăperii. Chiar și în camera de zi, deasupra mesei de cafea, beneficiile de iluminare ale unei lămpi suspendate încep să funcționeze eficient. Această lampă împrăștie și ochiul cu eleganța reținută. Semnele permeabile semi-permeabile, sunt menținute într-o culoare albă clasică, pandantive, pentru a crea o imagine armonioasă de ansamblu.

Glashutte Limburg Lights