Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Sfera de Grădină Decorative

Sfera de Grădină Decorative

În epoca urmăririi contemporane a esteticii, acordăm din ce în ce mai multă atenție aspectului vizual al interiorului și al spațiului verde din jur. Bilele de grădină sunt un produs original care va funcționa în orice patio, grădină sau terasă. Toți iubitorii de frumusețe, modernitate și originalitate vor fi fermecați de ei. Decoratiuni neconventionale, amplasate in gradina, ilumineaza, creand astfel o atmosfera climatica. Ele sunt simple în formă și în același timp foarte eficiente. Ele completează spațiul într-un mod elegant, ceea ce creează o imagine a unui loc cu bun gust și un standard ridicat. Ele reprezintă o garanție a gustului și a stilului în fiecare detaliu. Cu alte cuvinte, te uimi. Prin urmare, dacă aveți suficientă iluminare tradițională și căutați o soluție interesantă și, în același timp, o soluție de designer, bilele de grădină au fost create doar pentru dvs.

Bile de grădină - calitate și funcționalitate

Tehnologiile moderne utilizate în procesul de producție se traduc într-o utilizare pe termen lung fără a perturba forma originală. Bilele de grădină oferite de noi se caracterizează printr-o înaltă calitate. În plus, utilizarea de materiale rezistente la intemperii, face ca toate produsele să fie o decorare de lungă durată a oricărei grădini. Nu sunt ploi periculoase, furtuni, ploi sau chiar pagube mecanice. Ele nu se estompează când sunt expuse la soare și, spre deosebire de lămpile obișnuite, nu ruginesc. Pe scurt, ele se disting prin fiabilitate și funcționalitate de 100%. Simplitatea și versatilitatea formei oferă nenumărate posibilități de aranjament. Datorită acestui fapt, se vor dovedi nu numai în spații moderne, ci și clasice. Designul de peisaj care implică bile de grădină este extrem de ușor și plăcut. În plus, atunci când ne-am plictisit de locația originală, îl putem muta cu ușurință într-un alt loc satisfăcător.

Bile decorative de grădină - idei pentru aranjament

Bilele decorative din grădină găsite în sortimentul nostru sunt disponibile în mai multe culori. Din acest motiv, chiar și clienții exigenți cu așteptări precise vor găsi copia perfectă pentru ei înșiși. În combinație cu natura grădinii sau a plantelor de balcon, ele afișează frumusețea naturii și inspiră oamenii cu energia vieții. Vom obține cele mai bune rezultate prin compunerea mai multor bucăți de mărimi diferite între ele. Le puteți acoperi cu un iaz sau cu o cărare spre casă. În acest fel vom face un loc în care vom fi fericiți să revenim, în același timp, trezind interesul familiei și al vecinilor.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!

Posibile probleme în timpul instalării bilelor de grădină Set de bile de grădină

Bile ușoare sunt decorațiuni fantastice care vor face grădina dvs. să arate ca un basm. Pe piață sunt disponibile bile solare și tradiționale, conectate la cablul care oferă acces la electricitate. Deși o astfel de iluminare a grădinii este originală și devine din ce în ce mai populară, asamblarea ei poate fi dificilă. Vă prezentăm posibile probleme care pot apărea în timpul instalării acestui tip de lampă.

Cum se instalează bile de grădină? Garden balls

Cum instalați bile de grădină?

Bile de grădină - iluminare care este vizibilă în aproape fiecare grădină, datorită tendinței de stilizare și amenajare a grădinilor. Mari, medii sau mici. Solar sau cablu - fiecare creează o atmosferă minunată în grădină, iar în timpul zilei sunt interesante.

Printre multe modele de acest tip de iluminat, majoritatea copleșitoare a clienților noștri aleg bile de grădină alimentate de un cablu.