Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Iluminat industrial

Iluminat industrial

Pentru salariați, principalele condiții de lucru în întreprinderi, birouri și magazine sunt condiții de muncă sigure și confortabile, condiții în care sănătatea lor nu va suferi. Pentru proprietarii și conducerea companiilor, eficiența muncii, eficiența energetică a sistemelor de iluminat, garanțiile pentru siguranța personalului. Pentru electricieni și ingineri electrici, fiabilitatea echipamentelor, optimizarea costurilor de operare, ușurința de instalare și întreținere.

Iluminat industrial

Luând în considerare interesele tuturor celor implicați în procesul de producție, pot fi formulate principalele criterii: lămpile industriale și sursele de lumină trebuie să fie fiabile, nu consumatoare de energie, să nu fie greu de instalat și de menținut.

Iluminatul industrial este ales în funcție de mărimea clădirii, de specificul industriei, de condițiile de plasare. În principiu, este necesar ca astfel de dispozitive de iluminat să protejeze împotriva umidității și a prafului. IP reprezintă nivelul de protecție al dispozitivului împotriva pătrunderii prafului și a apei. Utilizarea carcasei ermetice garantează o rezistență ridicată la condițiile meteorologice.

Sortimentul de iluminat industrial se utilizează în întreprinderi de producție și service, ateliere, depozite, garaje, laboratoare etc. Iluminatul industrial este: fitinguri hermetice, grinzi de iluminat, racorduri fluorescente, corpuri de iluminat încastrate, corpuri de iluminat în tavan, corpuri de iluminat cu halogen, , dispozitiv de iluminare de urgență și evacuare. Sisteme de iluminat fluorescente care asigură o lumină omogenă și difuză

Iluminatul industrial de perete cu LED-uri, spre deosebire de lămpile de perete obișnuite, este utilizat în săli industriale pentru producerea unei lumini strălucitoare și uniforme, astfel de aparate electrice aparțin grupului industrial. Acestea pot fi instalate în încăperi cu un nivel ridicat de praf, murdărie, umiditate și temperatură scăzută. Ca regulă, astfel de lămpi au un grad de protecție IP66. În plus, aceste sconturi LED pot fi folosite pentru a ilumina subsolul și garajele. Datorită suportului special de perete reglabil, lămpile pot fi utilizate în mod convenabil pentru iluminarea locurilor de muncă, de exemplu atunci când lucrează în garajele auto.

Iluminat de birou

Iluminatul de birou joacă un rol important, deoarece afectează sănătatea și productivitatea angajaților. Persoanele care petrec multe ore lucrează în iluminatul artificial trebuie să fie prevăzute cu condiții de lucru confortabile, inclusiv lămpi de birou, care nu provoacă tulburări ale ochilor. Sălile de birouri ar trebui să fie bine iluminați, să aibă un flux adecvat de lumină, becurile să nu crească temperatura camerelor. Culoarea corectă a iluminatului are un efect pozitiv asupra atenției și atenției.

Becuri pentru birou

Lămpile de birou sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate, datorită cărora nu numai că economisesc energie, ci și își îndeplinesc funcțiile pentru o perioadă lungă de timp. Acest tip de iluminat ar trebui să îndeplinească, de asemenea, valori estetice, care favorizează bunăstarea angajaților și afectează percepția companiei de către clienți, contractori etc. De exemplu, lămpile raster provoacă o iluminare uniformă a suprafeței și îndepărtează neplăcutul care dăunează ochilor efect de strălucire.

Cele mai utilizate lămpi de birou sunt următoarele:

 • Dispozitiv de iluminat cu LED pentru montare pe suprafață
 • Aparatură de iluminat încastrat în tavan / perete
 • Faruri de iluminat
 • Luminair ascuns
 • Panouri colorate cu lumină naturală
 • Sconturi și plafoane în sălile sociale și sanitare
 • Iluminat de iluminat de urgență și de evacuare.

Pentru iluminatul de birou, sunt utilizate corpuri de iluminat cu tavan sau pereți încastrați cu grad înalt de protecție IP44, datorită cărora acestea pot fi utilizate nu numai în clădiri, ci și în exterior. Materialele folosite pentru producerea acestor plafoane, de exemplu, sticla de opal din aluminiu și wolfram, asigură o durată lungă de viață a produsului.

Magazin de iluminat

Iluminatul magazinului poate contribui la creșterea interesului clienților pentru bunurile vândute. Nimic nu va sublinia calitatea produsului ca o lumină bine focalizată care captează ochiul, dar nu este enervantă pentru ochi. Plăcerea simțită atunci când cumpărăturile sunt asigurarea că clientul se va întoarce din nou, astfel încât lămpile către magazin ar trebui să fie optim selectate pentru a activa toate simțurile clientului.

Unul dintre tipurile de iluminat de magazin sunt grinzile de iluminat care joacă un rol semnificativ în iluminarea unor magazine mari, toate tipurile de supermarketuri și magazine cu o suprafață mică. Traseele de comunicare sunt perfect iluminate cu grinzi de iluminat. Aceste produse sunt echipate cu coperți mat sau transparente, care pot fi montate pe tavan sau pe perete.

Becuri pentru magazin

Cele mai utilizate lămpi pentru magazin sunt:

 • LED-uri luminoase lineare - sunt rezistente la temperaturi ridicate și eficient disipa căldură. Un avantaj suplimentar al acestor corpuri de iluminat este efectul decorativ și posibilitatea de iluminare a oricărui spațiu în magazinele cu profil comercial diferit.
 • Plafoane de bună calitate - în variante de construcție sau agățare, de obicei în alb. Astfel de lămpi pentru magazin au surse de lumină LED de înaltă calitate, care sunt perfecte pentru afișarea mărfurilor.
 • Raster și carcasă de suprafață încastrată
 • Lampă de plafon montat pe tavan fără lumină orbitoare
 • Reflectorul mobil iluminează contoarele magazinelor, rafturile
 • Lumina reflectoarelor externe iluminează zona de lângă magazin
 • Aparat de iluminat cu două puncte de lumină pentru montarea rapidă într-un tavan suspendat, posibilă reglarea unghiului de incidență a luminii în intervalul de 30 °.
 • Echipamente de iluminat.
Iluminat industrial