Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Iluminare interioară

Iluminare interioară

Ce este fulgerul interior?

Iluminatul interior este un aspect cheie și inseparabil al decorului, atât acasă, cât și în birou și în alte zone utilizabile. Fulgerele de interior își găsesc aplicația practică în interioare, cum ar fi: bucătărie, baie, dormitor, sufragerie, spații de birouri și spații publice. Datorită luminilor de interior, puteți efectua cu încredere și siguranță în timpul zilei și după întuneric. Luminile de interior pot contribui la apariția unui spațiu și pot conferi camerelor un caracter unic.

Atunci când decidem ce corpuri de iluminat să cumpărăm, ar trebui să fim atenți la multe aspecte pentru a menține cantitatea potrivită de lumină în interior. Calitatea înaltă a lămpilor de interior poate merge mână în mână cu un preț scăzut. În magazinul nostru puteți găsi corpuri de iluminat de la prețuri mici la prețuri ridicate și puteți alege un corp de iluminat adecvat nevoilor dumneavoastră. Magazinul nostru oferă o gamă largă de produse , datorită cărora puteți alege cu ușurință iluminatul pentru interioarele clasic decorate, precum și pentru cele în stil modern și elegant.

Tipuri de iluminat interior

Putem face diferența între luminile generale, cele de sarcină și cele de accent. Fiecare tip are funcția sa și servește altor scopuri. Pentru a furniza cantitatea potrivită de lumină într-un interior ar trebui să oferim atât fulgere generale, cât și fulgere. Luminile cu accente servesc la crearea unei atmosfere dorite a unei camere. Iluminarea bine aleasă nu este doar un element indispensabil al oricărei încăperi, ci și un supliment, datorită căruia le vom conferi interioarelor un caracter unic. Prin urmare, lămpile decorative vor fi o soluție bună. În acest fel, membrii gospodăriei își pot exprima personalitatea și pot crea condiții optime pentru activitățile de zi cu zi. În special luminile de zână se adaugă la confortul casei. În magazinul nostru online lunares.eu, fiecare client poate căuta corpuri de iluminat după tipuri de camere și le poate găsi pe cele mai potrivite pentru proiectul de trăsnet interior.

Diferite tipuri de corpuri de iluminat

Luminile de interior sunt alcătuite din lămpi suspendate și în picioare, precum și aplice și candelabre. Atât lămpile suspendate, cât și cele de podea vor însufleți orice cameră. Luminile interioare trebuie aranjate astfel încât lumina să se răspândească uniform în toată camera. Merită să acordați o atenție specială lămpilor din sufragerie și sufragerie. Aceste locuri sunt inima casei, iar iluminarea corespunzătoare peste masă sau canapea va face ca masa împreună sau vizionarea la TV să fie mai plăcută. Pe lângă lămpile suspendate în case, ar trebui să existe și lămpi de podea care să poată fi așezate pe dulapuri, birouri sau pe podea. Produsele cu braț mobil sunt recomandate pentru a regla înălțimea luminii. Un rol la fel de important îl au lămpile de noptieră sau de perete. Acestea permit citirea cărților de seară și creează, de asemenea, o atmosferă intimă.

Stiluri de iluminat - tendințe vechi și noi

În magazinul nostru oferim lumini de interior în multe stiluri - atât clasice, cât și moderne. Puteți căuta în categoriile noastre iluminare în stil englezesc, îndrăgit stil industrial, strălucitor stil Glamour și multe altele. Oferim clienților noștri iluminat interior modern și actualizat , precum și corpuri de iluminat clasice pentru totdeauna tineri.

Corpurile de iluminat interioare apar în mai multe forme și culori. Multe sunt ascetice ca formă și formă, celelalte sunt abundente și extravagante. Design-urile Lights prezentate în magazinul nostru sunt inspirate de caracteristicile stilului, natură, culturi sau evenimente particulare, de exemplu băuturi de șampanie. Puteți alege până alegeți cel mai bun produs pentru dvs.

Luminile de interior pe care le oferim la lunares.eu sunt de înaltă calitate și funcționalitate. Indiferent de stilul în care este decorat apartamentul, puteți alege lumini pentru fiecare cameră.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminatul ca element care completează designul interior Fabian

Iluminatul este adesea un element care completează designul interior. Este important să vă gândiți la iluminatul dvs. și să-l planificați cu atenție. Unde aveți de gând să puneți iluminatul de bază? Unde vrei să citești diseară? Unde trebuie amplasat iluminatul ambiental? Pe lângă satisfacerea nevoilor practice, iluminatul ajută la exprimarea stilului dorit al interiorului.

Color of the Year 2020 de Dulux - Mint Gray - baza perfectă pentru experimente cu iluminat! Verde de mentă ca fundal

La fel ca iluminarea în camere, de asemenea, culorile au un impact mare asupra stării noastre de bine - ele pot stimula energia, potoli, pot provoca nostalgie. Mint Gray este o culoare proaspătă și calmantă, care vă va pune într-o bună dispoziție și vă va calma simțurile, și este suficient de universal pentru a deveni un fundal unic pentru orice lampă!

Proiectați-vă iluminarea cu Lunares Proiectați iluminatul cu Lunares

Pentru a satisface așteptările clienților noștri, oferim un serviciu constând în selectarea de corpuri de iluminat în conformitate cu așteptările clientului. Contactați-ne, descrieți-vă nevoile cât mai larg posibil și vom selecta iluminatul și vom pregăti o ofertă cu o reducere specială.

Iluminare interioară