Peste 29 000 de produse
{{ aa_name() }}

Inducția încălzitoare

Aspectele ecologice și economice ale energiei curate

Te-ai intrebat vreodata cum poti reduce emisiile de dioxid de carbon in atmosfera si astfel economisesti banii? Dispozitivele de încălzire a căror funcționare este neutră pentru mediul înconjurător nu emit deșeuri sau gaze de eșapament. Cazanul pentru încălzire centrală funcționează pe principiul inducției electromagnetice. Se bazează pe crearea unui câmp electromagnetic în bobina cazanului datorită unei modificări a fluxului magnetic. Datorită acestor procese, se creează curenți turbionari, care asigură funcționarea eficientă a cuptorului de inducție. Achiziționarea de produse este o investiție de ani de zile. Boilerul pentru încălzire centrală este un dispozitiv eficient și foarte convenabil și, în plus, ieftin în funcționare. Nu are încălzitoare electrice, care, pe parcursul timpului, sunt supuse uzurii și astfel fac ca apa din întregul sistem de încălzire centrală să fie supusă calcarului de piatră. Datorită construcției sale, cuptorul elimină complet această problemă, ceea ce permite o funcționare fără probleme și evitarea reparațiilor de service costisitoare.

cerere

Cuptoarele cu inducție sunt perfecte pentru încălzirea apartamentelor și a caselor. Clienții noștri aleg această soluție pentru a alimenta perdelele de aer sau încălzirea prin pardoseală cu energie din cazan. Utilizarea acestei tehnologii nu se limitează la încălzirea clădirilor. Vă recomandăm cuptoare pentru încălzirea apei de utilitate într-un cazan și în piscine. Aceste propuneri de aplicare sunt doar un exemplu al posibilităților de inducție a cazanelor, care sunt cu adevărat multe.

Beneficii

  • sigur de utilizat
  • ecologic
  • generează mari economii financiare
  • fără întreținere
  • Ușor de instalat
  • compatibil cu orice sistem de încălzire
  • confortabil de utilizat

Instalare

Cazanul de inducție poate fi conectat la o instalație CO / CWU existentă. Datorită construcției sale, acesta colaborează cu elemente ale sistemelor de încălzire, cum ar fi: cuptor, cazan de combustibil solid, pompă de căldură, cuptor fotovoltaic etc. Cuptoarele sunt utilizate cu succes în instalații din țevi din cupru, oțel și plastic.

Inducție cazan pentru incalzire camere mici - singur

În magazinul nostru există diverse cazane disponibile, ale căror parametri tehnici permit încălzirea diferitelor suprafețe, de la cele mai mici, de exemplu birouri, studiouri, săli de utilități. Incalzitoarele de pana la 4,5 kW vor fi utile in incalzirea incaperilor mai mici cu o suprafata cuprinsa intre 40 m2 si 90 m2. Avantajul lor este un preț mai mic comparativ cu alte cuptoare de inducție.

Inducție cazan pentru incalzire camere de dimensiuni medii - dublu

Un cazan de inducție cu o putere de 4,5 kW până la 6,0 kW este ideal pentru încălzirea apartamentelor mai mari sau a caselor mai mici cu o singură familie.

Cablu de inducție pentru încălzirea suprafețelor mari - triplu

Cuptorul de inducție cu alimentare de 400 V și puterea cuprinsă între 4,5 kW - 14,0 kW va deveni o alegere potrivită pentru echipamentele de încălzire atât pentru case de o familie, cât și pentru familii, săli, fabrici de producție etc.

Alegerea unui cazan de inducție este o investiție care va fi plătită pentru aproximativ 30 de ani. Aceste produse pot fi combinate între ele într-un segment, ceea ce va permite creșterea suprafeței încălzite. Vă recomandăm să alegeți această soluție ecologică și sigură. Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră de cazane și accesorii de instalare la prețuri atractive!

Inductoare de încălzire - Recenzii despre produse


Cazan de inducție 2,0 kw pentru încălzirea suprafeței de 40m²
30 Octombrie 2019
Am cumpărat un astfel de cazan cu inducție electrică. sunt foarte multumit pentru ca magazinul m-a ajutat sa aleg modelul potrivit pentru incalzirea mansardei.

Cazan dublu de inducție de 5kW pentru încălzirea unei suprafețe de 100m²
23 Octombrie 2019
De o lună am instalat un cazan cu inducție - sunt foarte fericit pentru că nu a trebuit să modific instalația existentă - am schimbat doar rezervorul de expansiune într-unul cu membrană. soba se pornește rapid. în cazul meu, costuri mai mici decât încălzirea cu gaz - vă recomand cu mare drag

Cazan cu inducție triplu de 15 kw pentru încălzire până la 300m2
23 Octombrie 2019
Controlerul este ușor de utilizat

Cazan cu inducție triplu de 9 kw pentru încălzire până la 180m2
22 Octombrie 2019
Ușor și sigur de utilizat. solid făcut

Cazan de inducție de 4,0 kw pentru încălzirea suprafeței de 80m²
15 Octombrie 2019
Recomand acest magazin! ajutor și sfaturi profesionale cu privire la alegerea cazanului potrivit. cuptorul în sine este ușor de folosit, a trebuit doar să sun un electrician și instalator pentru instalare. am deja o sobă de ceva timp, deși dacă nu ar fi fost faptul că apartamentul este cald, nu mi-aș aminti de existența sa :)

Inducția încălzitoare