Peste 56 000 de produse
{{ aa_name() }}

Ingo Maurer Lumini Ingo Maurer Lumini

Compania veselă de fluturi, o lampă pe aripi transparente care plutesc în spațiu, sunt lămpi minunate și candelabre create de marele artist Ingo Mourer. Ideile masterului încorporate în proiectele moderne fascinează și nu lasă pe nimeni indiferent. Ele pot fi atribuite în siguranță unui sculptură făcută din lumină. Lucrările sunt perfecte, armonioase și perfecte, astfel încât există o certitudine absolută că stăpânul este capabil să transforme oricare din visele sale în lumină. Lucrările acestui brand sunt decorate cu numeroase interioare. Aceste creatii si instalatii ilumineaza statiile de metrou, interioarele hotelului, lista obiectelor decorate cu lucrarile sale este infinita.

Lămpile de suspendare Ingo Maurer

Hanging Ingo Maurer lampă este o iluminare în formă de fluture constând dintr-un bec de sticlă, un inel de plastic și fluturi făcute de mână. Oferă iluminare directă în cameră. Cu designerul lămpii suspendate, Johnny B. Butterfly, a creat un dispozitiv cu meticuloză, astfel încât elementele lămpii suspendate să arate în mod înșelător real și, în poziția lor relativă, să dea impresia unui literal de roi de insecte în jurul lămpii. Lampa caracteristică cu pandantiv Ingo Maurer convinge și în ceea ce privește tehnologia de iluminare, deoarece transmite o lumină completă, armonioasă în cameră datorită inelului luminos. Contururile a trei insecte creează o reflecție mare pe perete.

Lampa suspendată Ingo Maurer este o iluminare neobișnuită și foarte individuală. Becul este acoperit subțire cu un cilindru de sticlă din satin. Deoarece lumina plafonului creează o lumină foarte bună în cameră, este mai bine să o utilizați deasupra mesei. Setul conține 80 de coli de hârtie japoneză tipărită. O caracteristică specială a acestor pagini sunt cele două pagini cu grafică de la Bruno Munari tipărite în 1960.

Lămpi de perete Ingo Maurer

Lampa de perete Ingo Maurer este o lumină de perete eliptică și oferă nu doar lumină, ci și o nuanță, deoarece opera de artă creează compoziții din elipsă și cerc când lumina este aprinsă. Lampa este alcătuită din două discuri de aluminiu. Cel mai mare este atașat la perete, iar cel mai mic cu diode LED este atașat la acesta prin intermediul unor magneți. Lumina cade pe un disc mare și apoi este ușor eliberată în cameră fără să fie orbitor. Lampa de perete a fost proiectată în 2017 de Ingo Maurer , care a fost inspirat de eclipsa lunară, determinând setarea să se joace cu lumină și umbră. Ca și în multe dintre proiectele sale, Ingo Maurer părăsește camera utilizatorilor pentru idei personale și un dialog creativ al tuturor articolelor și mobilierului într-o singură cameră.

Lampă de masă Ingo Maurer pentru baterie USB

O caracteristică deosebită a lămpii de masă USB Ingo Maurer și Moritz Waldemeyer este menținerea atmosferei romantice a lumanării , în ciuda faptului că acestea utilizează tehnologii de vârf. O lampă de masă din metal și din plastic constă dintr-o tija neagră subțire, la vârful căruia flacara pare să ardă. Acest efect este produs de o placă cu 128 de LED-uri mici, programate inteligent, care nu numai că simulează pâlpâirea lumânărilor, ci și strălucirea luminii. Datorită acestui fapt, două ecrane oferă o strălucire surprinzător de realistă a lumanării. Lampa oferă o lumină fascinantă acasă la cină, dând o atmosferă plăcută.

Becurile Ingo Maurer

  • Lampă standard cu halogen Ingo Maurer A60 35W 24V E27 mat. Becul incandescent pentru Ingo Maurer Lucellino are un cablu roșu, care este potrivit pentru o versiune de tabel de 44 cm, iar versiunea de perete are o lungime de 27 cm. Durata medie de viață de 2000 de ore. Clasa de eficiență energetică C.
  • Ingo Maurer A60 10W 24V lampă cu halogen E27 mată. Lămpile incandescente înlocuitoare pentru iluminatul Ingo Maurer sunt lămpi halogen cu joasă tensiune. Rezistență medie 5000 ore. Clasa de eficiență energetică C.
  • Bec halogen Ingo Maurer G120 42W 230V E27 parțial mat, echivalent cu o lampă convențională de 60W. Acest bec cu halogen cu format mare, cu o suprafață decorativă, parțial mată, a fost special conceput pentru lampa panglică Ingo Maurer Savoie .
Ingo Maurer Lumini Ingo Maurer Lumini