Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Scriind pe perete

Inscripții pe perete - o modalitate simplă de a decora frumos

Postiturile decorative sunt o modalitate ideală pentru un design interior interesant, pentru persoanele care doresc să obțină un efect frumos rapid și ușor. Nu aveți nevoie de talent artistic remarcabil, datorită acestora, într-un mod unic, pentru a decora spațiul din jurul dvs. - tot ce aveți nevoie este imaginația și creativitatea. Dacă doriți, de asemenea, ca casa dvs. să vă vorbească, ar trebui să alegeți să scrieți pe perete. Este frumos să vedem, în timpul activităților de zi cu zi, un text amuzant sau o propoziție înțeleaptă care ne va afecta pozitiv gândurile. Citatele pot fi, de asemenea, informații pentru oaspeții noștri, datorită cărora vor afla ceea ce este cu adevărat important pentru noi și pentru familia noastră. Subiectul subtitlurilor este foarte variat, de la texte motivaționale și gânduri de aur până la sloganuri jucăușe care evocă un zâmbet pe fețele membrilor gospodăriei și prietenii surprinși.

Cum să plasați inscripții decorative pe perete?

Avantajul comun al autocolantelor de perete este acela că acestea sunt ușor de asamblat. Folosind instrucțiunile atașate, puteți fixa ușor decorațiunile pe suprafața selectată fără probleme. Amintiți-vă să lipiți decorul într-un spațiu neted, fără murdărie. Cu autocolante mari, întrebați cealaltă persoană pentru a vă asigura că modelul va fi plasat în mod egal. Păstrarea autocolantului nu este o problemă, datorită faptului că sunt fabricate din folie impermeabilă, care trebuie șterse doar cu o cârpă umedă. De aceea, aceste decorațiuni pot fi folosite chiar și în încăperi precum bucătăria, unde nu este dificil să se murdărească. Nici o problemă, puteți să eliminați și autocolantul de pe perete atunci când vă obosiți de temă sau doriți să îl înlocuiți cu alții. În același timp, nu există riscul ca, după îndepărtarea decoratiunilor, să nu existe urme pe perete care sunt greu de îndepărtat. O modalitate foarte bună este de a încălzi autocolantul folosind un uscător de păr. După acest tratament, decorarea se va îndepărta cu ușurință de suprafața pe care a fost lipită.

Ce sunt autocolante decorative și unde pot fi plasate?

Acoperitoarele de perete constau din trei straturi: hârtie, folie PVC autoadezivă și folie de transport, care este transparentă, datorită căruia puteți plasa cu precizie modelul în locul ales. Suprafața autocolantului este foarte subțire, astfel încât, după lipire, se pare că este un șablon replanat, este doar de la o distanță foarte apropiată încât puteți vedea că acesta este un element adăugat. Decorarea poate fi plasată pe pereți vopsite cu vopsea sau acoperite cu tapet (cu excepția cazului în care suprafața are un model convex care ar putea fi vizibil pe decor). De asemenea, funcționează perfect pe plăcile de ceramică. Mulți oameni decorează mobilierul și aparatele de uz casnic cu autocolante pentru a se potrivi caracterului lor cu designul interior înconjurător.

Ceva frumos pentru toată lumea, adică o selecție de autocolante pe perete

Datorită diferitelor desene sau modele, putem să evocăm tot ce visăm pe perete. Subiectul și estetica autocolantelor sunt adaptate diverselor interioare, atât cele clasice, cât și cele moderne sau copiilor. Ele pot fi, de asemenea, combinate liber cu alte elemente ale decorului, astfel încât totul se potrivește perfect și reflectă caracterul și stilul locuitorilor casei. Autocolantele pot fi un model uniform sau pot conține mai multe elemente, care pot fi aranjate în funcție de propriile dvs. idei în spațiul planificat. În plus față de autocolante cu subtitrare, puteți alege și teme de animale, care descriu articole de zi cu zi, precum ceasuri sau caractere din filmele preferate, cărți, animații și multe altele. Prin urmare, nu mai rămâne nimic pentru a crea și a face ca casa noastră să reflecte pe deplin cine suntem.