Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi Carpyen Lămpi Carpyen

Compania spaniolă Carpyen a fost înființată în 1948. Mai târziu, ea a fost pionieră în crearea componentelor de iluminat, iar acum este pe bună dreptate considerată creatoare a tendințelor din sectorul ei. Merită remarcat faptul că, pentru o perioadă atât de lungă de existență, marca Carpyen nu și-a pierdut importanța: sconturile noi, candelabrele, lămpile, sunt întotdeauna ceva nou și valoros.

Proprietarii Carpyen își subliniază originea și spun că se inspiră din ritmul Barcelonei. Candelabrele moderne Carpyen se găsesc în camerele multor hoteluri renumite, în birourile și casele de celebrități.

Cele mai frumoase lămpi Carpyen - candelabre

Candelabru în culori luminoase, completează saloane moderne, birouri, sufragerii și bucătării spațioase. Structura metalică este înconjurată de o nuanță de tesatura care creează un set armonios. Candelabru în stilul minimalismului modern se distinge prin eleganța sa liberă în forme simple de acțiune. Dispozitivul în culori bej și alb, cu o putere de 100 de wați, luminează perfect fiecare interior.

Un candelabru clasic decorat în modele nobile bej sau tradiționale negru sau alb. Specificitatea corpului de iluminat este într-o formă neobișnuită, datorită căreia candelabrul poate fi rotit cu 360 °, creând astfel iluminarea completă cu un singur dispozitiv. Avantajele acestui candelabru sunt funcționalitatea, stilul și caracterul practic.

Lămpi carpiane suspendate

Lampa elegantă Carpyen, uimitoare, se uimeste cu ideea inițială de reglare a înălțimii suspensiei utilizând un modul încorporat care este fixat de tavan. Acest dispozitiv unic a fost proiectat de Christina Figerola, care a fost în măsură să ofere un confort maxim în timpul muncii sau timpului liber. Această lampă va deveni un element indispensabil în birou sau la domiciliu, va fi convenabil atunci când se gătește, se citesc cărți sau se lucrează cu documente. Corpul și designul dispozitivului de proiectare sunt fabricate din metal, care este oferit în două finisaje mat: alb și negru. Interiorul corpului de iluminat rămâne întotdeauna alb. Comutatorul de lumină este integrat în carcasă

Plafonul, masa, lămpile de podea Carpyen

Lampa originală de tavan din trei culori îl face un corp de iluminat simplu, dar captivant. Cadrul de aur reflectă perfect lumina puternică a lămpilor cu LED sau halogen, creând o atmosferă confortabilă și caldă în cameră. Lampa Carpyen poate fi utilizată în camere cu înălțimi diferite ale plafonului, iar dimensiunile compacte permit combinarea acesteia cu alte tipuri de iluminat.

Albă de masă albă de zăpadă Carpyen este capabilă să decoreze orice cameră de zi, hol sau dormitor. Lampa subțire este disponibilă în două versiuni: 40 și 63 centimetri. Designul lămpii permite utilizarea lămpilor cu LED sau halogen de până la 20 de wați. Dispozitivul va fi o opțiune excelentă pentru utilizarea de zi cu zi într-o gamă largă de interioare.

Etajul lampă Carpyen nu ocupă mult spațiu în cameră, deoarece partea cea mai masivă a acesteia este o bază metalică. Este ideal pentru oameni care nu se tem de experimente și trăiesc în stil high-tech. Lampa creativă se potrivește cu ușurință într-un interior minimalist, în care nu există obiecte voluminoase. Pentru a crea o atmosferă confortabilă, merită să adăugați un fotoliu confortabil și o carte preferată pentru lampa de podea.

Carpien sconces

Sticla Carpyen este o alegere optimă pentru interioare în stilul high-tech sau minimalismului. Formele geometrice transparente se îmbină armonios cu culoarea rece a metalului. Lampa de perete este montată pe un fir flexibil, care vă permite să reglați direcția fasciculului luminos. Lampa de perete este aprinsă apăsând butonul din partea superioară, care este atașată la perete. Modelul vine în trei culori, ceea ce vă permite să creați un stil în fiecare cameră a unui apartament modern.

Sapa modernă Carpyen este o combinație de două pătrate este o sursă unică de lumină, situată perfect într-un design interior interesant. Lampa de perete din aluminiu alb poate fi utilizată pentru a crea soluții de iluminat interesante, deoarece puteți crea o decorare impresionantă a peretelui din mai multe piese. Un dispozitiv de iluminare perfect luminos este potrivit pentru iluminarea camerei de zi, a dormitorului, a mesei și a bucătăriei.