Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Radiator

Radiator

Datorită zonei climatice în care se află Polonia, încălzirea în grădină devine din ce în ce mai populară. Nu mai trebuie să renunțăm la gratar cu prietenii în serile mai răcoroase sau să citim cărți pe terasă în zilele de toamnă sau chiar de iarnă. Pentru a asigura temperatura potrivită în grădină, putem folosi calorifere electrice cu gaz sau electric. Puteți utiliza atât încălzitoare mobile, cât și staționare. Umbrele încălzite și șeminee exterioare sunt alte soluții.

Încălzire cu încălzitoare radiante.

Încălzitoarele electrice sunt minunate pentru terasă și balcon. Acestea sunt dispozitive mici care pot fi montate cu ușurință pe paranteze speciale de pe perete sau tavan. Ele emit căldură ușoară și plăcută, un încălzitor se încălzește de la aproximativ 2 până la 5 m2. De asemenea, pot fi echipate cu funcții de încălzire mai mult sau mai puțin intensive.

Lămpi de încălzire pentru grădini.

O soluție bună pentru grădini sau terase mari vor fi radiatoarele și încălzitoarele cu gaz, care pot fi amplasate oriunde în grădină. Adesea sunt folosite în grădinile din jurul restaurantelor, dar devin din ce în ce mai populare pe proprietățile private. Alimentarea se face prin gaz dintr-un cilindru ascuns în carcasa dispozitivului. În acest tip de încălzitoare putem regla temperatura. În plus, magazinele oferă o selecție foarte largă în ceea ce privește puterea dispozitivului, motiv pentru care puteți încălzi spații de diferite dimensiuni.

Încălzire în grădină - umbrele și șeminee de grădină.

Dacă terasa nu are acoperiș, ar trebui să vă gândiți la o umbrelă de încălzire, acestea sunt echipate cu încălzitoare electrice sau radiatoare infraroșii. Pe lângă încălzire, umbrelele oferă și iluminare și protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile, cum ar fi vântul și ploaia. Producătorii oferă umbrele de diferite dimensiuni, care vor găzdui o masă pentru 8 sau chiar 20 de persoane. Semineele de grădină vor crea un climat unic, de regulă putem regla dimensiunea flăcării din ele. Puteți alege cel mai clasic combustibil din lemn, gaz sau biocombustibil. Avantajul șemineelor este că, de obicei, sunt mici și le putem muta cu ușurință, sunt de asemenea o funcție decorativă excelentă într-un restaurant sau grădină privată.

Indiferent ce încălzire alegem pentru grădinile și terasele noastre, cu siguranță își va îndeplini funcția. În plus, vă va permite să petreceți seri de vară răcoroase sau zile de toamnă și iarnă alături de cei dragi sau cu o carte și o ceașcă de ceai.