Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Posturi de lampă în exterior

Posturi de lampă în exterior

Posturi decorative pentru lămpi - iluminat pentru grădina dvs.

Lanternele nu trebuie sa arate dingy, respingatoare si sa fie asociate cu stilul de viata urban. Folosite ca iluminat exterior, felinare de grădină pot fi folosite în grădina dvs., parc privat sau proprietate curte. Luminile iau diferite forme pentru a vă bucura de utilizatori nu numai cu o lumină prietenoasă, ușor difuză. Ei vor îndeplini cu succes o funcție decorativă și vor deveni decorarea principală a grădinii. Oferta magazinelor Lunares include felinare de gradina in stil clasic, modern sau rustic. Bogăția produselor permite adaptarea la cerințele individuale ale clienților pentru iluminatul exterior.

Luminile postale pentru a ilumina calea de acces

O propunere interesantă de a introduce o seară sau o noapte de lumină plăcută în afara proprietății este un felinar de grădină cu o vitraliu. Stilul rustic aduce în minte clădirile rurale caracteristice, simplitatea și o atmosferă relaxantă și familiară. Luminile de iluminat în aer liber amplasate lângă gazebo vor crea o atmosferă de relaxare. Lanternul rustic cu vitralii va deveni un decor unic al grădinii din curtea din spate. Fanii soluțiilor moderne vor dori felinarul din grădină cu cârje. Dispozitivul este echipat cu coșuri speciale amplasate pe partea superioară a catargului, care asigură protecția pentru vânturi rotunde. Întregul este o alternativă interesantă pentru bilele de lumină așezate pe posturile joase sau direct pe teren.

Fonarele de gradina, in functie de model, au un numar mare de surse de lumina. Există dispozitive cu iluminare una, două sau chiar trei puncte. În cazul unei suprafețe mari care necesită lumină suplimentară, farurile cu două sau trei surse de lumină vor fi mai bune. Cu toate acestea, grădini mici subtil fals datorită iluminării cu un bec.

Lămpi stâlpilor permanenți

Dispozitivele utilizate pentru a ilumina spațiul cosmic pot avea înălțimi diferite. Există felinare de grădină, de 2 metri înălțime sau mai mult, cum ar fi un far cu vitralii Cordoba și aparate mici care ajung la aproximativ 1 metru, cum ar fi lanterna de grădină Polux din Florența. Pentru unele dispozitive, înălțimea catargului poate fi ajustată și adaptată condițiilor predominante în grădină sau în fața proprietății. Soluția se dovedește a fi foarte utilă și după modificările introduse în amenajarea în afara casei - doar ridicați sau coborâți lanterna de grădină pentru a ilumina perfect zona.

Siguranța lămpilor cu polul exterior

Atunci când alegeți iluminatul exterior potrivit, merită acordat atenție indicatorului de protecție IP și materialului de lanternă de grădină. Valoarea IP ridicată vă va permite să vă bucurați de lumina felinarului pentru o perioadă lungă de timp și să protejați dispozitivul împotriva factorilor externi nocivi (inclusiv praf, precipitații, temperatură scăzută). În trecut, s-au folosit echipamente din oțel, dar daunele cauzate, printre altele, de umiditatea și rugina generată, au diminuat durata de viață și utilizarea iluminatului. Un lanternă de grădină cu catarg și un schelet de lanternă sau un coș pentru bile ușoare din aluminiu va fi durabilă și rezistentă la condițiile meteorologice nefavorabile.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!

Posturi de lampă în exterior