Peste 32 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi Mayotni

Lămpi Designer Maytoni

Maytoni lucrează pentru prestigiul și inovația sa din 2009. Această companie germană care produce iluminat folosind soluții moderne creează un design unic. Designul interesant, precizia manoperei și aspectul original înseamnă că toată lumea poate găsi ceva pentru sine în gama de lămpi Maytoni. Iluminatul de design este un vis al iubitorilor de interioare amenajate modern, dar și suporterii stilului clasic vor fi surprinși de multitudinea de modele care se armonizează perfect cu încăperile în stilul scandinav sau glamour. Lămpile Maytoni combină eleganța, proporțiile excelente și soluțiile inovatoare în armonie cu ultimele tendințe. Sortimentul mărcii include o gamă largă de lămpi:

  • lămpi suspendate - lămpi de plafon și candelabre
  • lămpi de perete - aplice
  • lămpi de masă
  • lămpi de podea

O caracteristică caracteristică Maytoni este utilizarea maximă a materialelor moderne de cea mai înaltă calitate. Modelele mărcii sunt bogate în cristale, lanțuri, pandantive, bile cu gheață și oglindă și oțel. Decorațiile atemporale și aspectul original vor atrage chiar și cei mai pretențioși clienți.

Farmecul lămpilor de perete Maytoni

Lămpile de perete Maytoni sunt o modalitate excelentă de a ilumina interiorul cu funcția simultană de a completa stilul camerei. Lămpile de perete creează o atmosferă unică în casă prin tipul de lumină care învăluie încăperile. Lumina nu este intruzivă, delicată, liniștitoare introduce o atmosferă plăcută și caldă. Acestea vor fi perfecte oriunde iluminatul ar trebui să-și marcheze prezența. Lămpile industriale, clasice, scandinave, retro sau moderne - vor fi o completare excelentă pentru decorul oricărui interior.

Sconces-urile vor funcționa atât în dormitor, cât și în camera de zi, creând un joc romantic de lumină. În hol sau pe scări vor ilumina drumul, asigurând siguranța. Putem alege între aplicații plate moderne într-un design minimalist, plafunde moderniste în forme geometrice sau lămpi de perete romantice din epoca victoriană. Secțiunea transversală uriașă a desenelor atrage atenția și face brandul universal.

Iluminat Maytoni - versatilitate practică

Multitudinea de modele face iluminatul Maytoni universal. De asemenea, va funcționa bine în dormitor, camera de zi, camera pentru adolescenți și camera copiilor, dar va decora și va lumina spațiul din jurul casei. Lămpile exterioare Maytoni sunt iluminat practic în fața unei case particulare, a unei clădiri industriale sau a unui loc public, cum ar fi o piață din centru. Lămpile de perete sub formă de felinar vor lumina perfect intrarea în casă, iar lămpile de grădină în picioare vor face ca întâlnirea de seară cu prietenii de pe terasa din fața casei sau din parc să fie plăcută.

Iluminatul Maytoni într-un design atemporal este un plus elegant la orice tip de interior, inclusiv birouri, magazine mari și hoteluri. Frumoasele candelabre de cristal oferite vor îmbunătăți vizual holul hotelului, reprezentând lux și lux. În schimb, plafoanele mari vă vor permite să vă concentrați în timpul activităților de birou.

Maytoni - Recenzii despre produse


Aplica Maytoni Grace RC247-WL-02-R
05 Decembrie 2019
Serviciu solid și contact de încredere cu vânzătorul

Candelabru Maytoni Basfor DIA100-CL-03-G
19 Noiembrie 2019
Lucruri bune - rata 6/6 - wanday11

Corp de iluminat pentru tavan încorporat Maytoni Akron DL025-2-01W
16 Noiembrie 2019
Nu credeam că un astfel de ochi minimalist se va încadra în aspectul holului meu.

Lumină de față 1 față Maytoni Track TR003-1-12W3K-W
04 Noiembrie 2019
Contact foarte bun cu magazinul. recomanda

Candelabru Maytoni Basfor DIA100-CL-03-N
24 Octombrie 2019
Nu credeam că va completa un apartament atât de frumos, recomand acest magazin online, krzysiek

Lămpi Mayotni