Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Becuri pentru camera de tineret

Becuri pentru camera de tineret

Lămpi de tinere pentru învățare și odihnă

Fiecare dintre noi are nevoie de energie luminoasă pentru funcționarea corectă. Datorită luminii, ne simțim mai motivați să acționăm, nu ne simțim obosiți și ne pasă de ochii noștri. Alegerea culorii sau intensității potrivite a becurilor este extrem de importantă și depinde de scopul lămpii.

Unul dintre cele mai importante elemente ale iluminatului camerei adolescentului este în primul rând un birou. Este cu el ca copilul nostru petrece cateva ore pe zi facandu-si temele sau dedicand timp pentru a invata. Lampa de birou ar trebui să fie plasată opus mâinii, pe care adolescentul le scrie - pentru persoanele drepte pe partea stângă și pentru persoanele drepte pe partea dreaptă. Un element important este distanța dintre sursa de lumină și biroul însuși, care ar trebui să fie în jur de 40 cm. În mod ideal, lămpile de birou cu posibilitatea de a regla înălțimea sau poziția becului vor funcționa perfect.

Imediat după locul de muncă, relaxarea și odihna sunt foarte importante. De aceea merită să ne gândim la camera de lângă pat sau canapea în camera adolescenților. O lampă mică cu lumină moale, utilă pentru citire, va funcționa perfect.

Iluminarea superioară a camerei pentru tineri

Lampa de sus ar trebui să lumineze întreaga cameră. Camerele înalte vor fi verificate prin lămpi și candelabre pe cabluri lungi, cu posibilitate de ajustare și nuanțe mari. Cu toate acestea, în camerele mici se potrivesc perfect toate tipurile de plafonduri și așa-numitele. spoturi luminoase. Becurile cu nuanțe luminoase dau o culoare caldă de lumină.

Noi, ca părinți, acordăm cea mai mare atenție funcționalității și utilizabilității atunci când amenajăm interiorul. Pentru tineri, designul la modă este cel mai important. În alegerea iluminatului, ar trebui să fim atenți, dar lămpile pentru tineri au avut o performanță interesantă și se încadrează în tendințele actuale. În acest fel, adolescentul nostru va fi foarte mulțumit de finalizarea interesantă a regatului său.

Spot spot și decorativ pentru un adolescent

În plus față de partea utilizabilă, unde alegem elementele de iluminare necesare în camera adolescenților, există și o parte decorativă. Lămpi mici, pline de culoare sau lămpi de noapte în diverse forme vă rog ochiul și completați caracterul dormitorului unui tânăr. Acest tip de iluminat va reduce în plus efectele negative ale contrastelor luminoase.

Tinerii de astăzi conduc o viață bogată prin Internet. În mod obișnuit, aparențele sau lămpile întregi vor arăta interesante în fotografiile pe care tinerii le place să le împărtășească prietenilor, iar o iluminare bună va îmbunătăți calitatea fotografiei.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Becuri pentru camera de tineret