Peste 56 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lucis Lights Lucis Lights

Compania de iluminat ceh Lucis a început să funcționeze în 1999 în Brno. Fondatorii săi și-au stabilit scopul de a crea legături originale și practice în țara lor de origine, precum și de a continua tradiția producției cehe de sticlă. De la începutul activității sale, Lucis sa bazat pe tinerii profesioniști în domeniul designului. Rezultatul a fost lămpile originale de forme neobișnuite, nu numai din sticlă, ci și din acril, din oțel inoxidabil și țesături.

Lucrările de iluminat din sticlă Lucis sunt fabricate din sticlă cu trei straturi, suflate și prelucrate manual. Fiecare abajur de sticlă este realizat manual de comandantul sticlei suflate, astfel încât Lucis nu va găsi produse absolut identice, cum ar fi cele care vin de la automatele de distribuție. În partea de sus a saltului calitativ al noilor tehnologii și idei moderne, a apărut o generație de corpuri de iluminat creative atipice care diferă de cele vechi printr-un nou nivel de funcționalitate și un design unic care a fost gândit la cele mai mici detalii.

Plafonds Lucis

Jumătate rotundă și simplă sub formă de plafon mat de opal, dia. 300 mm. Aparatura este fabricată manual, cu o atenție deosebită, dintr-o sticlă de înaltă calitate, de înaltă calitate, cu trei straturi, opal, completată cu o bază din oțel acoperită cu pulbere. Culoarea caldă aduce întotdeauna pace și liniște camerei, deci merită folosirea acestui tip de iluminat.

Tocul elegant Lucis pentru montare pe tavan sau pe perete are un design clasic. Forma rotundă a lamei disponibile în diverse dimensiuni are o gamă largă de aplicații. Stilul ceh, combinat cu o sticlă lucioasă, cu trei straturi , lucios și cu o transmisie perfectă a luminii, luminează fiecare interior și este, de asemenea, potrivit pentru locurile publice, unde oferă atmosfera potrivită. Este disponibil în culori albe sau cromate. O astfel de lampă de plafon iluminează frumos coridoarele în birouri, în locurile publice, precum și în casele particulare care decorează hala.

Sconces Lucis

Lampă de perete Lucis LED este un reprezentant al designului ceh. O astfel de lampă de perete, în combinație cu sticlă acrilică și o transmisie excelentă a luminii, luminează orice interior și este, de asemenea, potrivită pentru locurile publice, unde asigură atmosfera potrivită. Lampa de perete este disponibilă în trei culori: alb, negru, roșu. Formele rotunde se amestecă cu decorul peretelui devenind un accent interesant fără a domina celelalte mobilier de cameră. Lampa de perete are o formă subtilă modernă, poate crea accente de iluminare unice și poate obține iluminare confortabilă la domiciliu. După cum știți, sconcile sunt populare în lumea modernă și un astfel de model completează perfect interiorul, creând insule de iluminat local.

Lampa de perete Lucis în formă albă și longitudinală se prezintă frumos pe perete împrăștiind lumina sus / jos. Difuzorul are o construcție delicată din sticlă acrilică cu trei straturi, în timp ce baza este realizată din oțel vopsit în alb. O lampă de perete minimalist nu numai că luminează, ci și decorează pereții în birouri, birouri, hoteluri, restaurante și, bineînțeles, în apartamente private. Pereții sunt cei mai eficienți atunci când sconturile sunt aranjate simetric de-a lungul întregii lor lungimi, pentru a crea un interior confortabil care este asociat cu o stare bună, permițându-vă să atingeți o dispoziție pozitivă.

Lucis Lights Lucis Lights