Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Stilul lămpii

Stilul lămpii

Lampa poate fi unul dintre cele mai importante elemente ale designului interior, astfel încât alegerea iluminatului nu ar trebui să fie accidentală. În funcție de dimensiunea și specificul arhitectural al unei camere date, puteți lua în considerare lămpile de masă suspendate, în picioare sau mici. Merită să urmăriți ultimele tendințe și să pariați pe un corp de iluminat care să fie funcțional și eficient în același timp.

Lămpi la modă într-o versiune clasică

Susținătorii stilului clasic pot opta pentru diferite tipuri de lămpi, cărora nu le poate fi negată eleganța atemporală. Produsele în culori universale, inclusiv nuanțele de negru, alb sau maro, merită atenție. Lămpile clasice pot fi păstrate într-o culoare uniformă sau pot fi caracterizate printr-un design elegant. Modelele individuale de abajur diferă în ceea ce privește dimensiunea și forma, ceea ce facilitează în plus potrivirea unui corp de iluminat specific cu zona și aranjamentul interior dominant. Produsele cu design clasic sunt o propunere excelentă nu numai pentru camera de zi sau dormitor, ci și pentru birou. Având în vedere iluminarea laterală în interior, puteți opta pentru lămpi de perete atractive. Lămpile mici potrivite pentru montarea pe perete sunt o alegere bună atât pentru un living spațios, cât și pentru un hol îngust sau un dulap mic.

Lămpi elegante pentru amatorii de design modern

Fanii ultimelor tendințe pot fi tentați de lămpile la modă inspirate de designul geometric. Modelele cu forme asemănătoare solidelor dreptunghiulare sunt perfecte pentru interiorul modern. Producătorii de lămpi îndeplinesc diversele așteptări ale unui potențial client, dovadă fiind o gamă foarte largă de produse. Modelele selectate sunt păstrate într-un stil avangardist și se disting prin forma lor originală sau alegerea originală a culorilor. Lămpile cu abajururi în nuanțe intense, care sunt perfecte ca decor interior la modă, se încadrează în tendințele actuale. Ele pot fi, de asemenea, ușor integrate în spațiul de birouri, amintindu-vă că reglați intensitatea iluminării la nevoile angajaților. Lămpile într-un design modern sunt disponibile și în versiunea în picioare, suspendată și de birou.

Datorită lămpilor la modă, puteți face cu ușurință amenajarea interioară actuală mai atractivă și puteți introduce un design modern. O gamă largă de culori, forme și dimensiuni de corpuri de iluminat le permite să se potrivească perfect cu decorul scandinav, rustic, industrial sau clasic.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Proiectați-vă iluminarea cu Lunares Proiectați iluminatul cu Lunares

Pentru a satisface așteptările clienților noștri, oferim un serviciu constând în selectarea de corpuri de iluminat în conformitate cu așteptările clientului. Contactați-ne, descrieți-vă nevoile cât mai larg posibil și vom selecta iluminatul și vom pregăti o ofertă cu o reducere specială.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Stilul lămpii