Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lumini Foscarini Lumini Foscarini

Compania producătoare de corpuri de iluminat Foscarini a fost înființată în 1981. Sediul companiei este astăzi situat în Veneția, pe faimoasa insulă Murano. Cei doi designeri sunt responsabili pentru succesul internațional al mărcii: Alessandro Vecchiato și Carlo Urbinati. Foscarini se concentrează pe materialele de cea mai bună calitate. Gama largă a mărcii se adresează clienților care caută soluții neobișnuite de iluminat pentru case particulare și spații comerciale. Ceea ce face ca acest brand să iasă în evidență este dinamica, creativitatea și creativitatea.

Sortimentul companiei include lămpi de perete, de masă, de podea și de plafon. Proiectele combină o abordare logică cu designul și imaginația creativă. Sarcina designerilor este să trezească emoții curate și pozitive într-o ființă umană. Lămpile Foscarini sunt un design clasic și modern. Lămpile acestui brand îmbină stilul cel mai înalt, de calitate și modern.

Hanging Foscarini Becuri

Hanging lampa Foscarini este o versiune mai mică a candelabrului iconic. Construcția este realizată din aluminiu și oțel vopsit. Disponibil în trei culori: negru, maro și aur. Un proiect de formă remarcabilă și proporții perfecte. Difuzor de metal, decupat. Lampa este disponibilă în trei variante: aur, cupru, grafit. Suspensie reglabilă. Instrumentele de bază care caracterizează filosofiile creative ale designerilor combină diferite domenii ale artei.

Hanging lampa Foscarini cu forma sa se referă la torța arzătoare, flacăra olimpică. Construcția metalică și o nuanță brută atrage ochiul. 3 opțiuni de culoare: alb, gri, maro. 3 dimensiuni de difuzor, fiecare disponibil ca produs separat. Suspensie reglabilă. Acest produs este asociat cu stilul de severitate și loft. Designul vine de la doi designeri, Paolo Lucidi și Luca Pevere.

O lampă durabilă Foscarini cu pandantiv din plastic. Forma seamănă cu un con lung, încoronat cu un tub longitudinal în care elementele sunt ascunse. Faptul că cadrul este acoperit cu cauciuc face curățarea lămpii mult mai ușoară. Structura netedă este izbitoare, lampa arată modernă și elegantă. Gradul ridicat de protecție IP44 oferă posibilitatea instalării în baie, deoarece corpul de iluminat este rezistent la umiditate. Lampa este disponibilă în trei culori. Culoarea galben-ambră a abajurului este plăcută pentru ochi, vă va ajuta să vă relaxați și să vă bucurați de atmosfera de liniște și relaxare.

Lampă de masă Foscarini

Lampa decorativă Foscarini este fabricată din ABS colorat și policarbonat acoperită cu metal. Semnătură translucidă, elemente decorative care seamănă cu spirale care nu se lasă prin lumină. Acest lucru creează un joc interesant de lumină și umbră în cameră. Produsul este echipat cu un dimmer. Designerul sub numele de Werner Aisslinger combină forma clasică cu tehnologia inovatoare. Lampa funcționează bine în interiorul modern și clasic.

Lampă de podea Foscarini

Lampa de podea modernă Foscarini este disponibilă în patru culori. Două versiuni: cu un comutator tradițional pornit / oprit sau cu un dimmer tactil. O opțiune interesantă pentru o lampă de podea clasică. O stem subțire a unui bec arată ca un copac. Produsul este fabricat din oțel vopsit și material organic. Această lucrare a designerilor Ludovica + Roberto Palomba va funcționa atât în camera de zi, cât și în dormitor.

Plafony Foscarini

Multe lămpi Foscarini pot fi folosite pentru iluminarea interiorului băii. Plafoanele acestui producător au un grad ridicat de protecție și sunt rezistente la umiditate.

Plafond Foscarini este o formă rotundă care distruge perfect lumina. Suprafața albă albă era făcută din două discuri suprapuse. Pentru implementarea sa, a fost utilizat un policarbonat durabil și ușor de curățat. Acest material este durabil și ușor, a fost creat pentru a nu dăuna mediului.

Plafonul Foscarini pe puterea posibilităților. Suportul metalic este amplasat pe umbra, care a fost realizat prin tiparire. În centru, un element ornamental care leagă planul de fixare. Multe forme și culori vă permit să le combinați în melanț artistic și elegant.

Plafonul Foscarini cu o formă geometrică unică a fost creat datorită inspirației unui designer fascinat de un televizor vechi cu un tub catodic. Plafonul este realizat din policarbonat, strălucește cu lumină difuză delicată datorită unei baze translucide. Lămpi în față într-o singură culoare. Două culori dintre care puteți alege: alb sau negru. Acesta este un design de Joseph Forakis și va fi o mare descoperire pentru interioarele moderne și minimaliste.

Lumini Foscarini Lumini Foscarini