Peste 48 000 de produse
{{ aa_name() }}

Living de iluminat

Living de iluminat

Iluminatul în camera de zi nu este doar pentru funcții decorative, ci mai important pentru scopuri de iluminare. Mulți arhitecți și experți sugerează că, în camera de zi sau în sala de mese, lampa principală are o umbră pe ea și trebuie așezată deasupra mesei. În plus, acestea ar trebui să aibă funcția de reglare a înălțimii. Lumina ar trebui să cadă pe întreaga masă - dacă are o lățime de 120 cm, lampa ar trebui să stea 50 cm deasupra vârfului, pe o suprafață mai mare - 80 cm. În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de astfel de iluminat. Când alegeți iluminatul potrivit pentru camera de zi, puteți sugera următoarea schemă:

- Pentru o masă rotundă alegeți o lampă cu o nuanță rotundă. Ar trebui să fie atârnat central deasupra mesei.

- Pentru o masă pătrată, vă recomandăm să introduceți mai multe lămpi cu aceeași formă pătratică.

Pentru a optimiza luminozitatea, vă recomandăm să alegeți lămpi cu dimmer încorporat. Aceasta este una dintre multele modalități de creștere a eficienței energetice a surselor noastre de lumină.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Living de iluminat